Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hala gelen giden yok :) ama kan testi negatif çıktı 2 gün önce

Kizlr tesadufen hastaneye geldik kayınvalidem hastalandi bnde test yaptrdim 0.1 malesef hamile degilimmm :'( :'( biliyordum zaten

canım üzülme napalım sağlık olsunn haziranda birlikte bekleriz bebişlerimizi. Bnmde yarn adet günüm. bnde bir-iki güne adet olurum çünkü adet belirtilerimi yasıyorum hakkımzda hayırlısı ..
umutlar hazirana

Kizlr tesadufen hastaneye geldik kayınvalidem hastalandi bnde test yaptrdim 0.1 malesef hamile degilimmm :'( :'( biliyordum zaten

Gecmis olsun canim kkayinvalidene.. Sende uzulme ya daha cok erken canim benim simdi biraz kendini rqhat birakta regl olqbilesin bence esinde test yaptirsin yoksa aklinda hep ayni seyler olacak

Hımm anladmm peki bi belirtin flan var mı canm ya benm hiç belirtim yok

💕✨

valla kuzum yumurta çatlama iğnesi olduğum için günün bitmesini bekliyorum test yapmaya ama belim ve kasıklarım çok ağrıyo yumurta akı gibi akıntım oluyo ama adetime dair bişey yok çünkü normalde 1 hafta öncesinden asabiyetim ve gögüslerimde acı ve şişlik olurdu yok canım ya

Selam cnm doktordan geldim vajinal ultrasyona bakmadi gobekten bakti gebe degilsin dedi .agir polikistik over hastasisin bebek istiyorsan eger catlatma tedavisiyle olur drdi.moralim bozuk
Canim yaa.. bu kaniya varmak icin hormon testi filan yapmalari lazim. Kistinmi var? Ilk defami boyle gecikme yasadin ?

Canim yaa.. bu kaniya varmak icin hormon testi filan yapmalari lazim. Kistinmi var? Ilk defami boyle gecikme yasadin ?

Selamm canim,benim kistlerim16yasindan var.gecen ay hormonlarima bakildi fsh ,lh biraz yuksek cikti.kistleeimde bayram etmis cogalmislar iyice yumurta liklarda sismis .sogan kuru en guzeli adetim hala gelmedi ,evet canim ilk defa gecikmem oluyor .diaformin ilaci verdi .pkolular insulune direncli oluyorlar bu ilac duzenliyormus vede cok zayiflatiyor.ben kilolu degilim ama son aylarda biraz aldim icsem iyice zatiflarsam korkuyorumda .

İnşaallah hamilesindir canmm inşaallah hamileyizdir :)

💕✨

Sabah gene tek cizgiyi gorenlerdenim bennnn 😢😢😢 snrm stressten gelmez oldu kirmizilar 😢😢😢😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah gene tek cizgiyi gorenlerdenim bennnn 😢😢😢 snrm stressten gelmez oldu kirmizilar 😢😢😢😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm uzulme lutfen sabret Rabbim guldursun yuzlerimizi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar nerdesiniz ben tum gun temizlik yaptim yataklari komple cikarsim nevresimleri attim yikaniyor savas yeri gibi her yer:)

Kizlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Benim de batim dündü ama olmadim bugun hala olmadim ve yaklasik 10 gun once pembe bi akinti gelmisti boyle kanla karisik. Idrar testi yapasim var ama biraz daha beklesem mi diyorum sizce ne yapmaliyim??

Bat a 2 gün var inşallah gelmez kırmızılar banada dua edin kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstersen yap canim ama cikmayabilir bence bir kan testi yaptir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…