- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.121
canım çok güzel olmuş yalnız bişey sorcam bu kişilerden hala haber yok mu?
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
Gunduz beyliyimmarguvanlıyım canım ya sen
Senin kaç günün var bata canm ??
💕✨
Kizlr tesadufen hastaneye geldik kayınvalidem hastalandi bnde test yaptrdim 0.1 malesef hamile degilimmm :'( :'( biliyordum zaten
Kizlr tesadufen hastaneye geldik kayınvalidem hastalandi bnde test yaptrdim 0.1 malesef hamile degilimmm :'( :'( biliyordum zaten
1haftam var canım
Hımm anladmm peki bi belirtin flan var mı canm ya benm hiç belirtim yok
💕✨
Canim yaa.. bu kaniya varmak icin hormon testi filan yapmalari lazim. Kistinmi var? Ilk defami boyle gecikme yasadin ?Selam cnm doktordan geldim vajinal ultrasyona bakmadi gobekten bakti gebe degilsin dedi .agir polikistik over hastasisin bebek istiyorsan eger catlatma tedavisiyle olur drdi.moralim bozuk
çok sevndm canım hayırlı olsn kendne dikkat et ama . dinlen bol boldarısı basmza artkk..
Canim yaa.. bu kaniya varmak icin hormon testi filan yapmalari lazim. Kistinmi var? Ilk defami boyle gecikme yasadin ?
valla kuzum yumurta çatlama iğnesi olduğum için günün bitmesini bekliyorum test yapmaya ama belim ve kasıklarım çok ağrıyo yumurta akı gibi akıntım oluyo ama adetime dair bişey yok çünkü normalde 1 hafta öncesinden asabiyetim ve gögüslerimde acı ve şişlik olurdu yok canım ya
İnşaallah hamilesindir canmm inşaallah hamileyizdir :)
💕✨
İnşallah canım inşallah hayırlı haber aldigimizda yazalim
Sabah gene tek cizgiyi gorenlerdenim bennnn 😢😢😢 snrm stressten gelmez oldu kirmizilar 😢😢😢😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Benim de batim dündü ama olmadim bugun hala olmadim ve yaklasik 10 gun once pembe bi akinti gelmisti boyle kanla karisik. Idrar testi yapasim var ama biraz daha beklesem mi diyorum sizce ne yapmaliyim??
Bat a 2 gün var inşallah gelmez kırmızılar banada dua edin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?