Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Selam canim. Pko belirtin neler ?

Bu ay olmasa da insallah onumuzdeki ay olumlu sonuc aliriz. Benim batima 5 gun var. Bekliyorum bakalim.

samsung

bugün anneler günü bebeğimi kaybedeli altı ay oldu bu ay bebeğim süpriz yapsa anne ben geldim dese keşke... tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun umudunuzu kaybetmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar şimdi test yaptım. Bat yarın. Heyecandan ellerim titriyor bir de siz bakın. Burda silik bir çizgi mi var:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar test yaptim bu sabah negatif cikti (( ama hala regl olmadim..acaba diyorum test 5 liralikti 25tl lik olanlar varmis onlar daha hassas oluyomus ondan mi alip tekrar yapsam..bilmiyorum icimde bi his var belirtiler de var offf cok uzgunum kizlar ne yapsammm ((

Canım ben predictor yaptım güvenilir bi test 14 lira fln. Onu deneyebilirsin

Eki Görüntüle 1109598
Kızlar şimdi test yaptım. Bat yarın. Heyecandan ellerim titriyor bir de siz bakın. Burda silik bir çizgi mi var:)

Canim ne guzel boyle haberler duymak hayirli olsun cok sevindim...insallah Rabbim bize de boyle guzel haberler almayi nasip eder...

Çok sağolun kızlar. Testi adet gününde yaptım hiç gecikme yokken yani. Predictor'un adet günü sonuç veren testinden yapmıştım aklınızda bulunsun

Selam canim. Pko belirtin neler ?

Selam tatlim,canim bende belirti yok yani 16yaaundan kist sorunum var ama tyylenme sivilce falan hic yok tam tersi ben cok tuysuzum hic bir zaman sivilce sorunum olmadi.Bazen cok nadiren adet doneminde bir iki tane minik sivilce cikmistir yuzume.Haa ama kollarimda eylul ve nisan aylarunda alerji gibi minik serpmeler sivilce gibi oluyor.kilo desen o da yok bitek bu aralar gobek kismindan kilo aldim ama voyum 1.70aralikda evlenirken 53 kiloydum suan 63.9kg .bi anda kilo aldim.adet olarak benim ya ayda iki kez olurdu yada 20-21-22gunde bir olurd ve 6-7gun surerdi.bu ay ilk defa gecikme var halada gelmediiiii

kızlar bn erken adet oldm biliyosnz dün 2.gündü baska bi dr a gittim hormon testi yaptı ultrasonla baktı yumurtalıklarda bi problm görünmüyor gayet güzel dedi:)) daha önce gittiğimiz dr eşimin sperm sayısına düşük aşılama yapmk lazım demişti bu dr sayılar ii dedi 4 aydır korunmadığımız söledik 6 ay kdr daha bekleyebiliriz olmazsa ki inşallh olur o zmn rahim filmi filan çeker gerekenleri yaparz dedi inş hormon sonuçları da güzel çıkar şimdi 14.gün yumurta gelişimine bakıck sağlıklı mı diye yani herşey yolunda görünüyor moralim düzeldi biras olsn inş en kısa sürede gelir bebişlerimiz:))) buarada inşallah beklemeyz ama aksi bi durum olursa dr 6 ay dedi ama bn o kadar beklemek istemiyorm siz ne diyosunuz

Cok sevundim canim cok sukur iyi birsey duyduk insallah bu ay gelir bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…