- 30 Kasım 2012
- 431
- 252
- 333
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.161
Selamm canim,benim kistlerim16yasindan var.gecen ay hormonlarima bakildi fsh ,lh biraz yuksek cikti.kistleeimde bayram etmis cogalmislar iyice yumurta liklarda sismis .sogan kuru en guzeli adetim hala gelmedi ,evet canim ilk defa gecikmem oluyor .diaformin ilaci verdi .pkolular insulune direncli oluyorlar bu ilac duzenliyormus vede cok zayiflatiyor.ben kilolu degilim ama son aylarda biraz aldim icsem iyice zatiflarsam korkuyorumda .
Sanmam canim ya bir sknti var ama insallah kotu birsey cikmaz
Canım regl oldun mu ben bugünde olmadım kan testi yaptırdım 0,25 çıktıama hala adet belirtim yok
Bu ay olmasa da insallah onumuzdeki ay olumlu sonuc aliriz. Benim batima 5 gun var. Bekliyorum bakalim.
samsung
Canım üzülme bende altı aydır ugraşıyorum şuan adet oldum çok mutsuzum kendimi dışarı attım Anneme geldim eşimde çok üzgün acaba çocugumuz olmucakmı diye korkuyoruz ben hayır hapı aldın eczaneden sende bi dene lütfen çok iyi sonuç alan var agnutasyon diye yaz yüsra diye biri var konu sahibii çok iyi bi kız şuan hamile bu hapla hamıle kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Kıyamam canım üzülme sende umarım bigün bizde yaşarız annelik duygusunu.Ben pazartesi randevu aldım tekrar prolaktinime bakılacak eğer düşmediyse alıcam o ilaçtan konuştum o arkadaşla ben de umarım bize de nasip olur onun gibi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1109598
Kızlar şimdi test yaptım. Bat yarın. Heyecandan ellerim titriyor bir de siz bakın. Burda silik bir çizgi mi var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar test yaptim bu sabah negatif cikti(( ama hala regl olmadim..acaba diyorum test 5 liralikti 25tl lik olanlar varmis onlar daha hassas oluyomus ondan mi alip tekrar yapsam..bilmiyorum icimde bi his var belirtiler de var offf cok uzgunum kizlar ne yapsammm ((
Evet canim cok sukur guzel haber aldik gozun aydin birtanem
Eki Görüntüle 1109598
Kızlar şimdi test yaptım. Bat yarın. Heyecandan ellerim titriyor bir de siz bakın. Burda silik bir çizgi mi var:)
Canım ben predictor yaptım güvenilir bi test 14 lira fln. Onu deneyebilirsin
Canım ben predictor yaptım güvenilir bi test 14 lira fln. Onu deneyebilirsin
Eki Görüntüle 1109598
Selam canim. Pko belirtin neler ?
Cok sevundim canim cok sukur iyi birsey duyduk insallah bu ay gelir bebisinkızlar bn erken adet oldm biliyosnz dün 2.gündü baska bi dr a gittim hormon testi yaptı ultrasonla baktı yumurtalıklarda bi problm görünmüyor gayet güzel dedi:)) daha önce gittiğimiz dr eşimin sperm sayısına düşük aşılama yapmk lazım demişti bu dr sayılar ii dedi 4 aydır korunmadığımız söledik 6 ay kdr daha bekleyebiliriz olmazsa ki inşallh olur o zmn rahim filmi filan çeker gerekenleri yaparz dedi inş hormon sonuçları da güzel çıkar şimdi 14.gün yumurta gelişimine bakıck sağlıklı mı diye yani herşey yolunda görünüyor moralim düzeldi biras olsn inş en kısa sürede gelir bebişlerimiz:))) buarada inşallah beklemeyz ama aksi bi durum olursa dr 6 ay dedi ama bn o kadar beklemek istemiyorm siz ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?