- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.201
11 mayıs adet günü olan arkadaslar durum nedir adet oldunuz mu ?
Ben elendim yazdim zaten hazirana inşallah
Canım üzülme bende altı aydır ugraşıyorum şuan adet oldum çok mutsuzum kendimi dışarı attım Anneme geldim eşimde çok üzgün acaba çocugumuz olmucakmı diye korkuyoruz ben hayır hapı aldın eczaneden sende bi dene lütfen çok iyi sonuç alan var agnutasyon diye yaz yüsra diye biri var konu sahibii çok iyi bi kız şuan hamile bu hapla hamıle kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Kıyamam canım üzülme sende umarım bigün bizde yaşarız annelik duygusunu.Ben pazartesi randevu aldım tekrar prolaktinime bakılacak eğer düşmediyse alıcam o ilaçtan konuştum o arkadaşla ben de umarım bize de nasip olur onun gibi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İNŞALLAHH CANIM YA BEN HİÇBİŞİ BİLMIORUM BU DOKTORLAR HAKKINDA GİDİP NE DİCEM MESELA BU AY OLMASSA BENDE Bİ GİDİCEM
bnmde günüm geçti dün adet olmam gerekiyodu halen gelmedi
bnmde belirtim var son 3 gündür gayet rahatım hiç bir yerim ağrımıyo.
senn kaç gün günün geçti
hayırlısı olsun bnde olurum bugün yarın. Umutlarımız hazirana
kızlar nasılsınızzzz? ne guzel hamıleler var aramızdaa yaaa :) benımde as kaldııı son 2 gunnn.
önceden çok belırgındı regl oucamı anlardımm ama sımdı anlayamıyorumm gecen ayda bole oldumm..ne göğüslerım şişti.ne baska bır yerım agrıdı..ben olece beklemedeyımmm bakalımmm
kızlar bende sabah hormon testı yaptırmak ıcın aıle hekımlıgıne gıttım .. anlattım ılıskı sonrası lekelenmeyı adet gunumde adet oldum ama 1 gun surdu dedım oda gebelık testıde yapalım dedibenım umudum yok keske hıc aklıma sokmasaydı
Selam tatlim,canim bende belirti yok yani 16yaaundan kist sorunum var ama tyylenme sivilce falan hic yok tam tersi ben cok tuysuzum hic bir zaman sivilce sorunum olmadi.Bazen cok nadiren adet doneminde bir iki tane minik sivilce cikmistir yuzume.Haa ama kollarimda eylul ve nisan aylarunda alerji gibi minik serpmeler sivilce gibi oluyor.kilo desen o da yok bitek bu aralar gobek kismindan kilo aldim ama voyum 1.70aralikda evlenirken 53 kiloydum suan 63.9kg .bi anda kilo aldim.adet olarak benim ya ayda iki kez olurdu yada 20-21-22gunde bir olurd ve 6-7gun surerdi.bu ay ilk defa gecikme var halada gelmediiiii
kızlar bende sabah hormon testı yaptırmak ıcın aıle hekımlıgıne gıttım .. anlattım ılıskı sonrası lekelenmeyı adet gunumde adet oldum ama 1 gun surdu dedım oda gebelık testıde yapalım dedibenım umudum yok keske hıc aklıma sokmasaydı
Merhaba,
Doktorun üstüne görmüş olabileceğini düşündü büyük ihtimalle. inşallah öyledir. Lekelenmeler ne zaman oldu? ben de adetimin 18. gününden adetime kadar bu tarz lekelenmeler yaşıyorum. peçeteye gelecek kadar az ama. İlişkiden sonra daha fazla oluyor. Vakum etkisi sanırım. Doktorum kanda östrojen seviyesinin düşmesi bazı hanımlarda bu duruma sebep oluyor demişti.
Umarım güzel haberler alırsın.
umutsuzlanma lutfen tatlımmm belkıde vardır bebısın :) ben cok duydum 3 ay ıdrara bakıp hamıle olmadıgını sanıpta halbukı hamıle olan ınsanlar umıt kesılmez oyuzden :) hemde cok yakın bı arkadasım bunu yaşayan..
9 unda olmam gerekiyor du olmayınca 10 unda kan testi yaptım 0.25 çıktı hamilelik belirtilerim var(bulantı kusma kokulardan tiksinme vs ) ama adet belirtim yok kötü birsey olmasında sen test yaptınmı
İnşallah olmazsın Canim
ben adete 6 gun kala ılışkiden sonra lekelenmem oldu bellı belırsız 2 gun surdu tam adet gunumde kan seklınde geldı ama az az 1 gun surdu oda bıttı anlamadım bırsey
Hm.. benimde gecikmemin 18. Gunu.. senin kac gun oldu sana adet sokturucu vermedimi. Hormon testleri yapmismiydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?