Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar bende sabah hormon testı yaptırmak ıcın aıle hekımlıgıne gıttım .. anlattım ılıskı sonrası lekelenmeyı adet gunumde adet oldum ama 1 gun surdu dedım oda gebelık testıde yapalım dedi benım umudum yok keske hıc aklıma sokmasaydı

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Nihayet üye oldum ben de :) bu ay 5. denememiz henüz sonuca ulaşamadık.
Adetimin 10. gününde doktora gittim. 1 tane yumurtam olgunlaşmıştı. Ancak şu anda yurt dışında bulunduğumuz için çatlayıp çatlamadığını kontrol ettiremedim Ovulasyon testi yardımı ile çalışmalar devam etti tabi :) Adet günüm 16 yada 17 Mayıs. Yumurtlamadan beri yaşadığım göğüs ağrısından başka hiç bir belirti yok, o da baya bi azaldı gibi

Allah hepimizin gönlüne göre versin. veeeeee benim hala umudum vaaaaar

bnmde günüm geçti dün adet olmam gerekiyodu halen gelmedi
bnmde belirtim var son 3 gündür gayet rahatım hiç bir yerim ağrımıyo.
senn kaç gün günün geçti

9 unda olmam gerekiyor du olmayınca 10 unda kan testi yaptım 0.25 çıktı hamilelik belirtilerim var(bulantı kusma kokulardan tiksinme vs ) ama adet belirtim yok kötü birsey olmasında sen test yaptınmı

Beni de ekleyin sat 7 nisandi ve hamileyim :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim saglikli sihhatli olsun hem gebeligin hem bebisin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlar nasılsınızzzz? ne guzel hamıleler var aramızdaa yaaa :) benımde as kaldııı son 2 gunnn.

önceden çok belırgındı regl oucamı anlardımm ama sımdı anlayamıyorumm gecen ayda bole oldumm..ne göğüslerım şişti.ne baska bır yerım agrıdı..ben olece beklemedeyımmm bakalımmm

bız ıyıyız sen nasılsınnn :) benımde adetıme 2 hafta war.su an yumurtlama donemının sonlarındayım ama hıc agrım yok yıne.gecen ay da agrım yoktu adet olmustum.sanırım bu ay da oyle olcak..sanırım ben parlodel bıtınce hamıle olup olmıcagım bellı olcak puufff

Merhaba,

Doktorun üstüne görmüş olabileceğini düşündü büyük ihtimalle. inşallah öyledir. Lekelenmeler ne zaman oldu? ben de adetimin 18. gününden adetime kadar bu tarz lekelenmeler yaşıyorum. peçeteye gelecek kadar az ama. İlişkiden sonra daha fazla oluyor. Vakum etkisi sanırım. Doktorum kanda östrojen seviyesinin düşmesi bazı hanımlarda bu duruma sebep oluyor demişti.

Umarım güzel haberler alırsın.

Hm.. benimde gecikmemin 18. Gunu.. senin kac gun oldu sana adet sokturucu vermedimi. Hormon testleri yapmismiydin sen

umutsuzlanma lutfen tatlımmm belkıde vardır bebısın :) ben cok duydum 3 ay ıdrara bakıp hamıle olmadıgını sanıpta halbukı hamıle olan ınsanlar umıt kesılmez oyuzden :) hemde cok yakın bı arkadasım bunu yaşayan..

ben adete 6 gun kala ılışkiden sonra lekelenmem oldu bellı belırsız 2 gun surdu tam adet gunumde kan seklınde geldı ama az az 1 gun surdu oda bıttı anlamadım bırsey

valla canım benım hıc umıdım yok olsada zaten bu kadar olaya dusmustur

9 unda olmam gerekiyor du olmayınca 10 unda kan testi yaptım 0.25 çıktı hamilelik belirtilerim var(bulantı kusma kokulardan tiksinme vs ) ama adet belirtim yok kötü birsey olmasında sen test yaptınmı

yok tatlım test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 3-4 gün gecikme normal diye düşünüyorum dayanabilirsem yapmıcam inş kendmi tutarım totem yaptm çünkü )

ben adete 6 gun kala ılışkiden sonra lekelenmem oldu bellı belırsız 2 gun surdu tam adet gunumde kan seklınde geldı ama az az 1 gun surdu oda bıttı anlamadım bırsey

canım lutfen moralını bozma,adet olmadıysan wardır bır umut :) doktorun emın olmak ıcın tahlıl ıstemıs senden. cunkı arkadasın dedıgı ıgıbı testte cıkmayıpta kanda cıkan hamılelıklerde war. senın de ınsallah oyle olacak bu ay :)

bak benım adete 2 hafta war ama ben yıne adet olcam sanırım.ılaca guwenemıyorum kı anasını satayım ouuff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…