- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.241
hmmm inş o doktorda çaresini bulursun.
bn 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyorum çok istiyorum dün adet günüm doldu hala tık yok agrı sızı yok gögüslerim bile normal acımıyo akıntı yok hiçbişey anlamadım. bu ay hayıt tohumundan yapılan doktorumun adet sancılarm için rahat geçiriyim diye verdiği bitkisel ilacı içtim o yüzden mi hiçbir yerim ağrımıo anlamadm bu hapla hamile kalanlar da var o da ümitlendiriyo ne düşüneceğimi bilmiyorm takmıorm artk.
INSALLAHHH bebisin gelir canim:) fazla dusunme RABBim buyuk hayirli haberini alriz insALLAH.Bende 6ay dolacak evliim ilk gunden calisma var daha bisey yok bakalim benimde hic bir adet belirtim yok.belim cok agriyor uyku delisi oldum iyice ayaklarim donuyor surekli.acaba adet olamiyorum diyemi boyle dusunuyorum.onceleri adetimin bir iki gun oncesinde hemen anlarim .bide karnimin icinde batmalar oluyoe.geciyor ve icinde sanki hani bi yerimize bisey olur yara olumca kalp gibi pit pit atmalae olur ya oyle biseylr oluyor
Insallah hamilesin dir kuzummm stres yapmayin yeter
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hmmm bu senn yasadgn belirtilerin aynısı geçen ay yasadım hatta kesn hamileym gözüyle bakıodum hüsranla karsılastım :-( bu belirtiler yanıltıcıymış adetten de olabiliomuş onu anladm hamiclelik elirtilernden ziyada adet belirtilerim hiç yok her zamanki gibi ayaklarım üşüyo o kadar. Hakkımızda hayırlısı . Umarım çok beklemeyiz bu ay olmazsa haziranda da birlikteyz canım kasmayalım tedavimize bakalım bnmde tiroidimde anormallik varms hormon testlermde öğrendim şimdi bununla uğraşıorm bunun haricnde kistim filan yok şükür.
Allah ım sağlık versin sabredelim bebişimz gelir inş.
kız benım yumurtlama donemıne dogru ayaklarım fln demır gıbı oluyo.bu yuzden marul gıbı kat kat gıyınıyorum yatarken :) dun ılıskı sırasında sırtımın suan agrıyan yerı agrımaya baslamıstı.kendımı kastım sanırım. galıba o sırada baya bı kastımm ondan olmalı.. yoksa o kadar gıyınmeye usutmem ımkansız
Canim triodini hemen tedavi ettir korkma olacakmbak benim dayim kizi 6sene bebegi olmadi sonra ogrendilerki troidleeindenmis ( ama soyle birsey var en az 6-8bebek 3-4aylik dusuk ,1tane 7aylik dogdu oldu)o gec farketmis sorunu troit hormonlarini duzene koydu simdi cok guzel2yasinda kizi var.suan ise adeti bittigi gun hemde hamile kalmis12jaftalik hamile.biz vuxudumuzu tanimadan biseyler istiyoruz bemimde yanlisim.kistleei nildigim halde yumurtlama sorunum da var tedavi olmadim .sen hic bekleme hemencecik hallet canim cok sukur kistinde yokmus insALLAH haziranda guzel haber verirsin bize:)
Aminnn insALLAH tatlim guzel haberlerle gel insALLAH :)yok cnm ihmal etmiyorm kan testmi aldm yarn Allah tan bsey ckmazsa doktorma göstercem umarım ileri derecede deildr de ilacla halledilir bu ay hamileysem durum daha ciddi bir hal alıyo çünkü günüm geçti
ilaç tedavisi alırsam hamileysem bile ilaçla tedbrmi alırm diye düşünüorm
iyiki hormon testimi yaptrmısım kadn doğmcum çok yüksek değil ama yinede endokrine tiroidne bakt dedi.
hayırlısı ya kanserli hastalar bile hamile kalabliyoken veren Allah alan da Allah.
ümit kesilmez canım. umarm hepipmz yavrumuza kavusurz
yok cnm ihmal etmiyorm kan testmi aldm yarn Allah tan bsey ckmazsa doktorma göstercem umarım ileri derecede deildr de ilacla halledilir bu ay hamileysem durum daha ciddi bir hal alıyo çünkü günüm geçti
iyiki hormon testimi yaptrmısım kadn doğmcum çok yüksek değil ama yinede endokrine tiroidne bakt dedi.
hayırlısı ya kanserli hastalar bile hamile kalabliyoken veren Allah alan da Allah.
ne kadar çıktı canım değerin ?
yok cnm ihmal etmiyorm kan testmi aldm yarn Allah tan bsey ckmazsa doktorma göstercem umarım ileri derecede deildr de ilacla halledilir bu ay hamileysem durum daha ciddi bir hal alıyo çünkü günüm geçti
hangi degermi sölücem bilmiormama yanılmıosan kadn dogmdaki testlermde tsh ve ft3 yüksek çkmıstı tiroid dok. gttm tahlil yaptı sncları aldm yarn doktora göstercem belli olck
canım benim daha 10 gün var kesin değil azma umutsuzum havadan olabilirsana çok geçmiş olsun haziranda gelir inş bebişin
Kizlar reglm biteli 3 gun oldu bugün ovülasyon testi yaptm bole cikti ilk defa yapiyorm simdi bu ne dmk oluo Eki Görüntüle 1111396
canım sanırım sen erken yumurtluyorsun hemen calısmaya başla
cnm analdığım kadarıyla troidin cıkmıs..peki hamilelik ile ilgili bi sonuc deger varmı???
bnm ablm hamile kalınca cıkmıstı troidi..bebeğe bi zararı yok dr. ona göre hap veriyor hamilelik bitince o da gidiyor..cıkarsa da cok stres yapma dua et de hamilesindir..eskidenn hemilelikler boğazları şişince anlaşılıyormuşş...
İnşallah hamilesindir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?