Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Insallah hamilesin dir kuzummm stres yapmayin yeter

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlar merhaba, bende yeni üyeyim. 2 aydır klomen tedavisi görüyorum. 9 aydır bebek istiyoruz. ayın 9'unda çatlama iğnesi oldum. regl günüm ayın 28'i gibi. çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım ne olacak? :18::18::18: İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.

hmmm bu senn yasadgn belirtilerin aynısı geçen ay yasadım hatta kesn hamileym gözüyle bakıodum hüsranla karsılastım :-( bu belirtiler yanıltıcıymış adetten de olabiliomuş onu anladm hamilelik elirtilernden ziyada adet belirtilerim hiç yok her zamanki gibi ayaklarım üşüyo o kadar. Hakkımızda hayırlısı . Umarım çok beklemeyiz bu ay olmazsa haziranda da birlikteyz canım kasmayalım tedavimize bakalım bnmde tiroidimde anormallik varms hormon testlermde öğrendim şimdi bununla uğraşıorm bunun haricnde kistim filan yok şükür.
Allah ım sağlık versin sabredelim bebişimz gelir inş.

Insallah hamilesin dir kuzummm stres yapmayin yeter

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

çok haklısın takmamaya calısıorm bu ay kararlıyım 4-5 gün test yapmamaya çalışıcam hayırlısı artık.

Canim triodini hemen tedavi ettir korkma olacakmbak benim dayim kizi 6sene bebegi olmadi sonra ogrendilerki troidleeindenmis ( ama soyle birsey var en az 6-8bebek 3-4aylik dusuk ,1tane 7aylik dogdu oldu)o gec farketmis sorunu troit hormonlarini duzene koydu simdi cok guzel2yasinda kizi var.suan ise adeti bittigi gun hemde hamile kalmis12jaftalik hamile.biz vuxudumuzu tanimadan biseyler istiyoruz bemimde yanlisim.kistleei nildigim halde yumurtlama sorunum da var tedavi olmadim .sen hic bekleme hemencecik hallet canim cok sukur kistinde yokmus insALLAH haziranda guzel haber verirsin bize:)

Kızlar adetin 15.günü bugün 5gündür durmadan çalışıyoruz.bugün sağ kasığımda biraz sızı oldu.çalışmalara devam etmeli miyim asıl yumurtlamam bugün mu sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy aynen ya her seferı sankı ılk gun gıbı

yok cnm ihmal etmiyorm kan testmi aldm yarn Allah tan bsey ckmazsa doktorma göstercem umarım ileri derecede deildr de ilacla halledilir bu ay hamileysem durum daha ciddi bir hal alıyo çünkü günüm geçti
ilaç tedavisi alırsam hamileysem bile ilaçla tedbrmi alırm diye düşünüorm
iyiki hormon testimi yaptrmısım kadn doğmcum çok yüksek değil ama yinede endokrine tiroidne bakt dedi.
hayırlısı ya kanserli hastalar bile hamile kalabliyoken veren Allah alan da Allah.
ümit kesilmez canım. umarm hepipmz yavrumuza kavusurz

Aminnn insALLAH tatlim guzel haberlerle gel insALLAH :)

mayıs ayını yarıladık ama kimsede tık yok inş peşş peşe gelir hamilelik haberleri

ne kadar çıktı canım değerin ?

cnm analdığım kadarıyla troidin cıkmıs..peki hamilelik ile ilgili bi sonuc deger varmı???
bnm ablm hamile kalınca cıkmıstı troidi..bebeğe bi zararı yok dr. ona göre hap veriyor hamilelik bitince o da gidiyor..cıkarsa da cok stres yapma dua et de hamilesindir..eskidenn hemilelikler boğazları şişince anlaşılıyormuşş...

hangi degermi sölücem bilmiorm ama yanılmıosan kadn dogmdaki testlermde tsh ve ft3 yüksek çkmıstı tiroid dok. gttm tahlil yaptı sncları aldm yarn doktora göstercem belli olck

benim tsh biraz yüksek çıkmıştıda.doktora sordum okadar önemli değil dedi.bi ara dahiliye görün dedi. acil bişe olsa hemen git derdi herhalde.ondan sordum.bende yarın gidiyim doktora içim rahat etsin.

canlarım bu kadar kafanıza takmayın ben 2000 yılında troıd ameylıyatı oldum ve olene kadar ılac takvıyesı yapmak zorundayım degerler ılacla duzenlenıyor bu kadar sorun etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…