Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ya canım ben gercekten cok sıkıldım bu ne ya her ay bır olay bebeh ısı yılan hıkayesıne dondu ben artık beklemıyorumda ugrasmıyorumda

ben adete 6 gun kala ılışkiden sonra lekelenmem oldu bellı belırsız 2 gun surdu tam adet gunumde kan seklınde geldı ama az az 1 gun surdu oda bıttı anlamadım bırsey

Umudunu kırmak istemem ama üstüne görme pembe ya da kahve rengi olur diye biliyorum. Senin kanamanın az az olması üstüne görme gibi ama kan şeklinde demişsin. pıhtı var mıydı bu da önemli. Üstüne görme kanaması pıhtılı olmaz.
İlişkiden 6 gün sonra olan lekelenme yerleşme esnasında olan kanamanın dışarı atılması uzun zaman aldığı için kanın tazeliğini yitirdiği bir lekelenme olabilir.

Umut etmekten vazgeçme lütfen... Farkında olmadan bilinç altına attığımız endişelerimiz gebeliğimizi engelliyor.
Allah gönlüne göre versin :)

yok canım benım benım zaten umudum yok olsada kanamayla gıtmıstır

ya canım ben gercekten cok sıkıldım bu ne ya her ay bır olay bebeh ısı yılan hıkayesıne dondu ben artık beklemıyorumda ugrasmıyorumda

sen sanırım kıst war dıye korkuyosun ama doktorun kıst dememıs sana..bız yıne de ıyı dusunelım emı :) belkı stres yaptıgın ıcın boyle oluyo olablır.senın rahatlaman gerek. uzun zamandır boyle tedırgın gormedım senı.nerde bızım bıcır bıcır olan secıdomuz :)

Arkadaslar stres bizim dusmanimizzz ben buayda umutsuzum stres yaptim cnk oyuzden umudum yok stresi silin mumkun oldugunca

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Arkadaslar stres bizim dusmanimizzz ben buayda umutsuzum stres yaptim cnk oyuzden umudum yok stresi silin mumkun oldugunca

ewet tatlım cokdogru soyluyosun.ben doktora kontrole gıttıgımde doktor demıstı.sakın stres yapma o anın tadını cıkar demıstı.ama yok efendım bız ılla erken ogrencez ılla kendımızı takıp edıcez ılla belırtılerı kowalıcaz..halbu kı nıye bızdekı acele etme telası.. kac yasında ınsanlarız hıc bırımızı adetımızı boyle takıp etmemısızdır we makına gıbı tak dıye zamanında gelmıstır.bekarken adetı kafaya taksak kalpten gıderdık heralde nıye gelmıyo dıye..bu seferde anneyı ıkna etme war :)

Ayyyy kist yok ondan eminim bu sefer niye olmadiki hersey ust uste geldi zaten esimlede tartistim yani tirnaklarim disarda geziyorum

Ayyyy kist yok ondan eminim bu sefer niye olmadiki hersey ust uste geldi zaten esimlede tartistim yani tirnaklarim disarda geziyorum

anladım canım :) tırnakları dısarda gezmek hamılelık belırtısıymıs ha soyle gul yaa :) bak ben gene olabıldıgınce genısım.rahat rahat adet olcam yıne dıyorum :) sırtım cok agrıyo yaa nerde usuttum dıye dusunuyorum :44:

aman bosver ya biz istemeyelim veletler pesimize dussuncanim yatakta sirtin acilmis olabilir benimde oluyor arada

aman bosver ya biz istemeyelim veletler pesimize dussuncanim yatakta sirtin acilmis olabilir benimde oluyor arada

kız benım yumurtlama donemıne dogru ayaklarım fln demır gıbı oluyo.bu yuzden marul gıbı kat kat gıyınıyorum yatarken :) dun ılıskı sırasında sırtımın suan agrıyan yerı agrımaya baslamıstı.kendımı kastım sanırım. galıba o sırada baya bı kastımm ondan olmalı.. yoksa o kadar gıyınmeye usutmem ımkansız

Hm.. benimde gecikmemin 18. Gunu.. senin kac gun oldu sana adet sokturucu vermedimi. Hormon testleri yapmismiydin sen

Mrb tatlim,16gun oldu gecikmem.martta adet 2.gunu hormon testi yaptirmistim.fsh 8.46 LH 18.5 cikmisti yulsek yani canim.digerleri normaldi.bide vitaminlerin hepsu eksik cikti b12vutamin d kalsiyum magnezyum demir.bunlar icin ilaclari icmeye basladim.bide diaformin verdi bana ona basladim ALLAHtan bende mude bulantisi yapmadi sadece ishal yapiyor okuduguma gore vitaminlrrle icince cok sarsmiyor insani tek icince yan etkisi dazla oluyormus.diaformin sekerimi duzenliyor hemde hizli kilo verdiriyormus.senin tahliller kac canim?sendede ilk defami gecikme lan teati yaptirdinmi?bende ilk defa diye kanda yaptirdim negatif acaba ALLAHin ishi gec dollenmemi oldukki 20gun daha gelmese yine kan yaptiracagim lafam cok karisik bu yuzden canim

Hm.. benimde gecikmemin 18. Gunu.. senin kac gun oldu sana adet sokturucu vermedimi. Hormon testleri yapmismiydin sen

Bide canim gobekten bakti ultrasyona hani gec dollenme bile olsa alttan bakilinca belli olurmus.Ama adet sokucu vermedi bekle kendiliginden gelsin bu ay adetin dedi bi sonraki adetinde gel catlatma icin dedi.acikcasi bende anlamadim niye boyle yapti.

Merhaba canım adetin hiç bu kadar gecikmiş miydi? en fazla kaç gün gecikti ?
inş hamilesindir evet dediğin gibi geç döllenme karından ultrasonla çıkmıomuş çok yeni olanlarn alttan muayeneyle görüyolarmış

Mrb canim benim:) hayir bir ilki yasiyorum 30yasindayim ilk defa adetim gelmiyor saskinim:)) ama doktor gobekten bakti kandada bakti gebelik yok dedi peki neden adet sokucu vermediki?...bide doktor her hastayi en fazla 3dk ilgileniyor kizdirdi beni hizli hizli bakti .sonucta bizde ozele gidiyoruz hem maddi harcama yapiyoruz hem zamanimizi boyle yapmalari cok yanlis ilgisizler napsamki pko dedi ama umutluyum inan napsam bilemedim :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet sökücü vermemiştir çünkü gec döllenme olabilir fikrindedir. 16 gün geçmiş günün. bekle bakalım kendne dikkat et dediğin gibi birkaç gün snra tekrar test yparsın umarm hamilesndr. Özele gidiyorm dedin özelde 3 dk bakmaları çok yanlış doktorunu deiştir bnce. bnde rutin olarak özele gidiyorm sorunumu anlatıorm bn sordkça cvplıyo konuşkan deil ama ilgileniyo ne biçim özel doktormuş öyle ?

Ben stres yaptim biraz sanki oyuzden taktim olmaz bu ay diye stres yapmayin drum banada keyfine bak der hep ben esime macunlara basladim adetim bugun bitti yanlis zamanda verdin diyip duruyor 😄once istemeden yedi bu sbh kendi gitti yedi bakalim kismet

Ayy canim yaa aynen.bide adam nesef almasan anlatti kisa kisa ben bir soru sorunca sozumu kesme dedi dedim pardon ama sormak zorundayim kizdim kagidi aldim ciktim bu 2.ci gittigim ozele iki doktorda ilgisiz .simdi bir tup bebek profu var bir ay onceden aldim randevu 21ne onu bekliyorum.ayyy dimi acaba oylemi gelmis aklina?:) Agzimdam bal damliyor :))iNSALLAH oyle olur.bitek suan gebelik yok dedi ama sunu farkettim ultrasyonda demedi sen bir kan ver gel konusalim dedi.kan 0.17cikinca laf araai yok dedi bekle kendisi gelsin diaformin veriyorum dedi.baska kist icin ilac sorunca suan bunu veriyorum dedi .Ama canim adam aalinda cok bilgili doktor sadece ilgisiz ben odadan cikmadan benden once kosa kosa cikti.ne kadar xok hasta o ladar xok para dertleri bu olmus.Senin durum nedir canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmmm inş o doktorda çaresini bulursun.
bn 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyorum çok istiyorum dün adet günüm doldu hala tık yok agrı sızı yok gögüslerim bile normal acımıyo akıntı yok hiçbişey anlamadım. bu ay hayıt tohumundan yapılan doktorumun adet sancılarm için rahat geçiriyim diye verdiği bitkisel ilacı içtim o yüzden mi hiçbir yerim ağrımıo anlamadm bu hapla hamile kalanlar da var o da ümitlendiriyo ne düşüneceğimi bilmiyorm takmıorm artk.

INSALLAHHH bebisin gelir canim:) fazla dusunme RABBim buyuk hayirli haberini alriz insALLAH.Bende 6ay dolacak evliim ilk gunden calisma var daha bisey yok bakalim benimde hic bir adet belirtim yok.belim cok agriyor uyku delisi oldum iyice ayaklarim donuyor surekli.acaba adet olamiyorum diyemi boyle dusunuyorum.onceleri adetimin bir iki gun oncesinde hemen anlarim .bide karnimin icinde batmalar oluyoe.geciyor ve icinde sanki hani bi yerimize bisey olur yara olumca kalp gibi pit pit atmalae olur ya oyle biseylr oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…