Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Anlasldi cnm cok saol senin son durum nedr

benımkı yılan hıkayesı canım 1 gun adet oldum ama yınede bugun fsh ve e2 testı ıcın kan verdım oradakı dktor gebelık ıcınde test yaptır dedı onuda verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak ertesı gun doktoruma hormon sonuclarını gosterıcem artık nasıl ilerler bilmiyorum

Hayrlisi cnm ins hamilesndr ve hic bi sorun yoktur 🙏

benide yaz secido benideeeeeeeeeeeeeeeeeee tüp bebek yaptırdık bu ay sonucum 24 mayıstaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar reglm biteli 3 gun oldu bugün ovülasyon testi yaptm bole cikti ilk defa yapiyorm simdi bu ne dmk oluo Eki Görüntüle 1111396

Merhaba,
ben de ovülasyon testi kullandığım için sana yardımcı olmak istedim. Öncelikle biraz erken başlamışsın teste :) ama yeterli testin varsa hiç sorun değil. Adet döngün kaç gün??
Gösterdiğin test şu anda negatif canım. gördüğün ikinci silik çizgi senin kanunda var olan LH dan dolayı testte görülüyor. Önemli olan LH ın pik yapması. Yani bir anda çok yüksek seviyede salgılanması. Yumurtayı 24 ile 36 saat arasında çatlatan bu hormonun pik yapmasıdır. Bu da testte 30 sn içinde beliren koyu ikinci çizgi ile sana bilgi verecek.
Ben testleri yapmaya başladığımda 5. dakika sonra falan silik çizgiler belirdi hep. Ancak 12. gün yaptığım testte bir anda iki çizgi de beliriverdi.
Bu ay hamile kalamazsam testlere devam edeceğim. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Sormak istediğin bir şey olur ise seve seve yardımcı olurum.

Verdign bilgiler icn cok teskkr ederm testi ne zaman yapagaimi bilmiyorm cunku adet duZenm son 3 aydir yok 21 24 28 gunde bir regli oldum elimde yeternce ovulasyon var gununy denk getre bilsem yeter :)

kızlarrr bugun ne dşündüm biliyormusunuz güldümde düşünürke ve nerde çevreyolunda otobüs beklerken bende hamıle olabilirsem eğer dokuz ay boyunca her ay gebelık testı yapıcam hep çift görmek istiyorum

Haha super gordugmz tek cizgileere inat ) kiz biz her ay hamileyiz die sevinrz bideee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…