Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kod:

Hayirli olsun canim benim insallah saglikla kucagina alirsin

ınsallah canım. bende aksam herıfe dedım bı sonrakı ay tempoyu artıyoruz :) benım de yumurtlama agrılarım basladı :) ama adet olcagmı bılıyorum rahatım o yuzden.

sana da gunaydıııııııııın :) normalde adetınde boyle gecıkmeler olur muydu ? atesın de yuksekmıs. eger adetınde normalde duzenlı gıdıyosa bence kan tahlılı yaptır. ıdrarda cıkayıp kan da cıkan gebelıkler war cunkı. 9 gun az degılyanı. benım hep beklemek ısteyıp, bı turlu beklemeye nasıp olmayan gun sayım :)

Bebegim hic cnm istemedi puf yapmaya kalktik ama yok olmadi biraktik canim istemedi 😊Sastim kaldim kendime

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ınsanın yapması gereken zamanlarda bazen boyle cınslıgı tutuyo. bızım de oluyo tartısıyoruz fln ondan sonra bı kıwılcımla sıp sak oluyo hemen

kızlar hepimizin başı sağ olsun çok çok ağır bir yük Rabbim kimseye vermesin.. Ben bugün akşam yasin okıyacağım sizlerde okursanız çok güzel olur. Okuyup ölmüş kardeşlerimize hediye edelim

Hemen duana ortak olayım,aminnnnnnnnn
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

benımde bugun karnım agrımaya basladı adetıme de 11 gun var :) eger 1 hazırana kadar adet olmazsam ollllllllllleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy dıcem :) ama yıne dıyorum kı muhtemelen adet olucam.cunkı sımdıden ıcım adet olcakmısım gıbı sokuluyo sankı kaynıyo ıcım

yawrum yaaaaa hayırlı olsunnnnnnnnn :) orda otur otur sıra gelmez zaman gecmez :) tlfla konus arkadaslarını fln ara zaman daha cabuk gecer :) cok sewındım canım senın adına :)

ewt 2-3 aydır hep gecikmeler yaşıyorum.. oyuzden ümitsizim ama genede inatla direniyorum kan testı yaptırmaya

2 3 gun gecıkmeler olur ama boyle 10 15 gun kadar olmaz sanırım :) bence hamılesın sen canım moralını yuksek tut :)

:18::18::18::18::18::18::18::18: inşallah öledir..inşallah rabbim banada yaşatır o hissii.. tabi burdaki herkeseeeeeeeeeeeeeee

Kuzum yaptirsana testi

ya geç döllenme varsa diye bekliyorum bıktım artık negatıf sonuclarını almaktan battan 15 gün geçsin öyle test yaptırayım diyorum.. belki geç döllensede çıksın diye bekliyorum :26::26::26:

ya geç döllenme varsa diye bekliyorum bıktım artık negatıf sonuclarını almaktan battan 15 gün geçsin öyle test yaptırayım diyorum.. belki geç döllensede çıksın diye bekliyorum :26::26::26:

En iyi karar senin verecegimdir yeme kendini olurmu

En iyi karar senin verecegimdir yeme kendini olurmu

yememek zor ama çabalıyorum.. oyalıyorum kendimii :) neyseki çalışıyorum.. bide ay sonunda bi sınavım var ona çalışıyorum.. böylelikle kendimi yormamaya çalışıyorum.. direniuorum

yememek zor ama çabalıyorum.. oyalıyorum kendimii :) neyseki çalışıyorum.. bide ay sonunda bi sınavım var ona çalışıyorum.. böylelikle kendimi yormamaya çalışıyorum.. direniuorum

Benim gecen ay 1 hafta 10 gun gecti buay erken geldi3 gun bakalim nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…