- 30 Ekim 2013
- 20.498
- 57.170
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.441
Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canım geçen ay günaşırı denedim olmadı bu ay ard arda denedim bakalım sonuç ne olucak :) burda ard arda deneyip çok hamile kalan varmış bende onların gazına geldim :) tutarsa herkese tek tavsiyem ard arda çalışın olur herhalde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
9. Gun bugun 😢😢😢😢 atesim 36.5 larda dusmedi ama idrarda bisi yok syrica goguslerde de bisi yok sdc kasikta ara ara agri
Bu aradaaaa gunaydinnnnnnnnn herkese guzel bi gun olsun insallah 😘
Bebegim hic cnm istemedi puf yapmaya kalktik ama yok olmadi biraktik canim istemedi 😊Sastim kaldim kendime
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
secido beni eklemedin listene :2:
Allah razi olsun canimmm. 9 aydir istiyoduk çok sukur oldu rabbim sanada nasip etsin insaallah :)
Allah razi olsun canimm. Benim bat 26 nisandi canim adetim gectikten sonra idrar testi yapiyodum cikmiyodu. Gecikmemin 10. Gununde kan testi yaptim 0.100 negatif cikti. Bugun gecikmemin 20. Gunu canim. Gecikmemin 11. Gununde Doktor gec dollenme olabilecegini soylemisti. 9 aydir bebek istiyoduk bu aya kismet mis :) rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insaallah :)
Kızlar daha adetime 10 gün var ama ara ara kasığımda bir sızı oluyo ve göbeğimde içten çekme gibi bişi oluyo...umarım bebişim yerleşiyodur :)
Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana da gunaydıııııııııın :) normalde adetınde boyle gecıkmeler olur muydu ? atesın de yuksekmıs. eger adetınde normalde duzenlı gıdıyosa bence kan tahlılı yaptır. ıdrarda cıkayıp kan da cıkan gebelıkler war cunkı. 9 gun az degılyanı. benım hep beklemek ısteyıp, bı turlu beklemeye nasıp olmayan gun sayım :)
ewt 2-3 aydır hep gecikmeler yaşıyorum.. oyuzden ümitsizim ama genede inatla direniyorum kan testı yaptırmaya
ewt 2-3 aydır hep gecikmeler yaşıyorum.. oyuzden ümitsizim ama genede inatla direniyorum kan testı yaptırmaya
2 3 gun gecıkmeler olur ama boyle 10 15 gun kadar olmaz sanırım :) bence hamılesın sen canım moralını yuksek tut :)
Kuzum yaptirsana testi
ya geç döllenme varsa diye bekliyorumbıktım artık negatıf sonuclarını almaktan battan 15 gün geçsin öyle test yaptırayım diyorum.. belki geç döllensede çıksın diye bekliyorum :26::26::26:
En iyi karar senin verecegimdir yeme kendini olurmu
yememek zor ama çabalıyorum.. oyalıyorum kendimii :) neyseki çalışıyorum.. bide ay sonunda bi sınavım var ona çalışıyorum.. böylelikle kendimi yormamaya çalışıyorum.. direniuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?