- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.461
ewt 2-3 aydır hep gecikmeler yaşıyorum.. oyuzden ümitsizim ama genede inatla direniyorum kan testı yaptırmaya
Canim batin ilk gununden itibaren kasik agrisi çekiyorum. Adet olcakmis gibi. Ama göğüslerm de ilk zamanlar bisey yoktu. Bu bir haftadir goguslerim cok aciyo. Ucu cok aciyo. Oyle iste. Bugun test yaptiktan sonra midem bulandi psikolojikmi bilmiyorum :))
Canımm peki belirtim varmi benimde bat ım 9 du hala olmadım ama testlerim hep negatifnapcazzz
valla belirtim varmı bilemiorum bence yok..hafif bazen batmalar oluo dün 1günlük mide bulantısı oldu... battan beri şiddetli başağrım oldu ki ben migren hastasıyım.. gögüslerim bat zmnı şişti ama sonra indi.. bu sabah tekrar davul gibi oldu ama acıma falan yok.. beni umitlendiren tek şey ateşim düşmedi inatla 36,4-36,5 arasında gidip geliyor. her sabah gözümü açınca ölçüyorum..
ya sende neler var?
Ne yokkiMide bulantısı kusma iştahsızlık yumurtadan ve sütten tiksinti yoğurdu sevmem yoğurda bi sempati normalde koku almam ben ama kokuya duyarlılık baş ağrısı göğüs uçlarında acı arada kasıklarda yanmaolur olmaz herşeyi canımın çekmesi şimdilik aklıma gelenler bunlar bunun yanı da gram adet belirtim yok ateşini hic olçmedim biliyor musun eczaneden ateş ölçer alayim ..10 unda kanda test yaptm 0.25 dun idrara baktirdim negatif eğer 20 sine kadar olmazsan doktora gidicem
bende idrara baktım 2-3 sefer ama hep negatifbende haftaya kan testi yaptırcam ztn haftaya cumartesi için başka dr a randevu alcam bi baksın bu kdr uzun geçikme cok ters
ekledim canım kusura bakma olurmu
ekledim canım kusura bakma olurmu
Hepinize cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin.. bebegim daha cok kucukmus. Ultrasonda görülmedi daha kesesi tam olusmamis. Kan testi istedi doktor 478 cikti. Kese icin bhcg 1500 olmasi gerekiyomus.. dua edin bana hersey yolunda gider insaallah :) Rabbim butun isteyenlere nasip etsin.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ne kadarlık peki. Benim dün 3+5 te öğrendim değerim 26. Düşük sanki çok endişeleniyorum. Senin ne kadarlık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canimm. Daha cok yeni dedi doktor 1-2haftalik filan dedi.insaallah degerin yukselir canimm. Kese seninde gorunmedi degilmi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ne kadarlık peki. Benim dün 3+5 te öğrendim değerim 26. Düşük sanki çok endişeleniyorum. Senin ne kadarlık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepinize cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin.. bebegim daha cok kucukmus. Ultrasonda görülmedi daha kesesi tam olusmamis. Kan testi istedi doktor 478 cikti. Kese icin bhcg 1500 olmasi gerekiyomus.. dua edin bana hersey yolunda gider insaallah :) Rabbim butun isteyenlere nasip etsin.. :)
Amin canimm. Daha cok yeni dedi doktor 1-2haftalik filan dedi.insaallah degerin yukselir canimm. Kese seninde gorunmedi degilmi
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.
Bir iki hafta dediiniz ilişkinin üstünden mi yoksa adetten sonrası sayılmıyor mu...benim adetle birşikte 30.gün normalde olurdum hala adet yok test negatif offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?