Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

200 kisi kaybettik bu 200 aile demek daha da iceride 200 kisiden fazla varmis. Rabbim sabir versin. Böyle seylerden sonra hersey ne kadar da anlamsizlasiyor once saglik bizim ve sevdiklerimizin dunden beri bebegimiz hic olmasada fikrine alisiyorum kocamla saglikli bir ömür mutlu ediyor beni guzel dusunelim
Birde kardeslerimiz icin dua edelim kizlar boyle acı yok çünkü

aynıyız benimde ovulasyon tarihi takvime göre 5 iydi bat da 19 mayıs ama ben akşam ablamın zoruyla idrar tahlili yaptım tabi ki de kocaman bir negatif umudumu tamamen kaybettim. inş. sen hamişsindir iyi haberlerini bekliyorum

Canm doktora gitmedim sadece kan testi yaptım ve göstermedim de kimseye..zaten moralim çok bozldu su an regle 4 gün var hala..düşük olsa kanamam olmaz mı ??

💕✨

kanaman olur bahsettiğin şey kimyasal gebelik değer düşünce hemen kanama başlıyo diyo biliyorum keşke doktora gösterseydin

hiç umudum kalmadı ablam akşam zorla idrar testi yaptırdı koca bir negatif o nedenle artık umudum eylüle

İdrar testine güvenmiyorum umudunu kesme bekle kan testi yaptır, ayrıca neden bu kadar ara veriyosun bence tedavine devam et.
bende aşılamaya geçtim iğnelerim var onları kullanıyorum p.tesi günü kontrolüm var.

Kızlar daha adetime 10 gün var ama ara ara kasığımda bir sızı oluyo ve göbeğimde içten çekme gibi bişi oluyo...umarım bebişim yerleşiyodur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İdrar testine güvenmiyorum umudunu kesme bekle kan testi yaptır, ayrıca neden bu kadar ara veriyosun bence tedavine devam et.
bende aşılamaya geçtim iğnelerim var onları kullanıyorum p.tesi günü kontrolüm var.

canım benim herhangi bi tedavim yok ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle aldırmak zorunda kaldım sadece 6 ay korunma sürecim vardı. şimdi 2 aydır deniyoruz ama çok yoruldum resmen stres bitirdi beni oldumu olacakmı derken eşim bile sen iyice kafayı yemeye başladın diyo. biraz ara bana iyi gelecek

haklısn cnm bnde edemiyorm da bi fikir alıyım dedim

Hımm tedavi görüyosun sandım ondan öyle dedim , çok üzüldüm ama hamile kalmışsın sonuçta en azından umudun var bu da bişeydir, iyi düşünmüşsün yaz geldi güzel bi tatil yap nefes al iyi gelicektir..

cnm dr ayın 22sinde gel teste de o gün bakarız dedi o gün de yumurtlama günüm düşmezse buayda boşa gecicek gibi olcak ama yüksek olup hamile kalanlar da var neyse hayırlısı olsn ayın 22sini bekliyim bari o gün verilecekse veriri sanırım bi ilaç

işte şimdi daha çok sorun ediyorum ya olmazsa ya olurda yine sağlıklı olmazsa derken kafayı yemeye başladım artık oluruna bırakmaya karar verdim biraz tatil iyigelecek. senin iyi haberlerini bekliyorum ama

işte şimdi daha çok sorun ediyorum ya olmazsa ya olurda yine sağlıklı olmazsa derken kafayı yemeye başladım artık oluruna bırakmaya karar verdim biraz tatil iyigelecek. senin iyi haberlerini bekliyorum ama

Bende düşünüyorum bunları ama herşeyin hayırlısı inşallah hayırlısıyla sağlık evlatlarımız olur. Haberdar ederim seni bakalım ilk aşılama olucak ama heycanım falan yok hiç..

Gunaydin guzelliklerrrr guzel hamislerimmmm hamis adaylarimmmm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy çok sevndm canmm hayırlı olsnn sağlıkla al kucagına inşaallah güzel bi hamileliğin olsnn :)

💕✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…