- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.401
Duramıyorum yerimde. Şüpheli ilişkimin üzerinden 9 gün geçti. adetime 5 gün var. kan vermek için sabırsızlanıyorum. İlk kez bu ay ovulasyonla denedik. Varsa onu bi an önce öğrenmek istiyorum. Yoksa da kafam rahatlar adetimi zamanında olurum diyorum. Ama hadi sınırda bi şey çıkar da tekrar tekrar kan yaptırmak zorunda kalırsam. Offffffbilemedim hadi bi akıl verin bana. :18:
sıkma canını napalım nasip değilmişönümüzdeki ay gelir inş. bebişin neden düşmüş peki doktor bişey dedimi?
sıkma canını napalım nasip değilmişönümüzdeki ay gelir inş. bebişin neden düşmüş peki doktor bişey dedimi?
Canm doktora gitmedim sadece kan testi yaptım ve göstermedim de kimseye..zaten moralim çok bozldu su an regle 4 gün var hala..düşük olsa kanamam olmaz mı ??
💕✨
Canmm bi de adete 4 gün var ya yine yükselir mi ne diosn ??
💕✨
hiç umudum kalmadı ablam akşam zorla idrar testi yaptırdı koca bir negatifo nedenle artık umudum eylüle
İdrar testine güvenmiyorum umudunu kesme bekle kan testi yaptır, ayrıca neden bu kadar ara veriyosun bence tedavine devam et.
bende aşılamaya geçtim iğnelerim var onları kullanıyorum p.tesi günü kontrolüm var.
anladım canım. bende parlodel kullanıyorum dusurmek ıcın. baya bı arastırma yaptım.hayıt hapını bende duymustum.bıtkıselmıswe prl yı dusuruyomus.yumurtlamaya fln olumsuz bı etkısı yok dıye bılıyorum.ama senın yerınde ben olsam kullanmaya cesaret edemezdım. bence doktora gıtmeyı bekle rıske atma.
canım benim herhangi bi tedavim yok ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle aldırmak zorunda kaldım sadece 6 ay korunma sürecim vardı. şimdi 2 aydır deniyoruz ama çok yoruldum resmen stres bitirdi beni oldumu olacakmı derken eşim bile sen iyice kafayı yemeye başladın diyo. biraz ara bana iyi gelecek
Canım benim geçen ay 116ydı dostinex ilaç verdi dr dün kontrole gittim 0.6 ya düşmüş ilacı kesti dr düşmüş dedi ama düşmeseydi hayıt hapını yani agnuscastonu kullanıcaktım çok faydasını göreni okudum dr. Sana normal düşürmek için ilaç vermedimi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hımm tedavi görüyosun sandım ondan öyle dedim , çok üzüldüm ama hamile kalmışsın sonuçta en azından umudun var bu da bişeydir, iyi düşünmüşsün yaz geldi güzel bi tatil yap nefes al iyi gelicektir..
işte şimdi daha çok sorun ediyorum ya olmazsa ya olurda yine sağlıklı olmazsa derken kafayı yemeye başladım artık oluruna bırakmaya karar verdim biraz tatil iyigelecek. senin iyi haberlerini bekliyorum ama
Bende düşünüyorum bunları ama herşeyin hayırlısı inşallah hayırlısıyla sağlık evlatlarımız olur. Haberdar ederim seni bakalım ilk aşılama olucak ama heycanım falan yok hiç..
inş. bebişin seni hiç bekletmez ve hemen gelir
o zaman calısmalara bu aksamdan baslaman gerekıyo sekerım :)
Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?