Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Masallah

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hayırlısı olsunn kuzumm ..Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişini....)

Ayyy insALLAHHHH tatlim guzel haberini ver bizee.ALLAHim pisman etmesin insALLAHH hamissin desin doktor.Hadiiii bakalimmm heyecanala bekliyoruz haberini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İdrar testiyle çıkmaması seni üzmesin. İdrar için daha erken bile sayılır. Bebeğiniz seninledir inşallah. Ben vazgeçtim. Haberleri açıverince dondum kaldım. Allah'ım yanımızda olanlara sağlık versin, bebeklerimizi de hayırlı zamanda hayırla versin. Beklerim birkaç gün daha. Olmadı yarın sabah idrar testi yaparım ben de.

Hamilesindir umarım canım. Tebrik ederim. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü olsun inşallah... Bat ne zamandı canım ? Geçmiş miydi günün?

Hamilesindir umarım canım. Tebrik ederim. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü olsun inşallah... Bat ne zamandı canım ? Geçmiş miydi günün?

Allah razi olsun canimm. Benim bat 26 nisandi canim adetim gectikten sonra idrar testi yapiyodum cikmiyodu. Gecikmemin 10. Gununde kan testi yaptim 0.100 negatif cikti. Bugun gecikmemin 20. Gunu canim. Gecikmemin 11. Gununde Doktor gec dollenme olabilecegini soylemisti. 9 aydir bebek istiyoduk bu aya kismet mis :) rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insaallah :)

Cokkk sevindim canim cokk :) Boyle haberler verin bize umut oluyorsunuz bize :) :) banada oyle dedi doktor benimde 27nisan olmasi gerekiyordu olmadi bugun 18gun .dun acile gittim usuttum diye doktor 20gunu gecsin dedi bekliyorum insALLAH darisi basimiza :)) :) :)

Ayyy insALLAHHHH tatlim guzel haberini ver bizee.ALLAHim pisman etmesin insALLAHH hamissin desin doktor.Hadiiii bakalimmm heyecanala bekliyoruz haberini :)

Amin canimm Rabbim sanada versin insaallah. Insaallah seninde bebisin seninledir. Seninde gec dollenme olmustur insaallah hayirlisiyla :)

cok tebrık ederım cnmmmm benm analı babalı buyutsun ALLAH, inşallah sağlıkla kucağını alırsın bebişini...
benımde senin gibi bi hikayem var.. suan 10.gun geçikmede idrar da tek çizgi görüp duruyorum.. ateşim de düşmedi hala... bende 20.gününde kan test yaptırayım diordum ınsallah bnmde senın kı gibi mutlu sonla sonuçlanır bu bekleyiş :13: 9aydır bızde bebk beklıoruz

ne zaman yani gecikmenin kacıncı günü hamıle oldugunu öğrendin :) ayy cok umutsuzdumm senın sayende umut doldum bıanndaaa yaaa

Son düzenleme:

Bugun yaptim idrar testi canim. Gec dollenme benimkide galiba. Gecikmemin 11. Gunu doktor vajinal muayene etti rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Kan testimde negatifti zaten. Rabbim ol deyince oluyo cok agladm cok uzuldum.. ama bugun rabbim beni sevindirdi. Cok sukur. Insaallah sende pozitifi gorursun hayırlısiyla :)

Kizlar bir arkDas yazmiskibiliski oncesi turk kahvesi deneyin ve adet bitiminden itibaren 4 5 gun ilskiye gitrin 8yil snr bu sekilde gebe kaldim diye

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Insaallah hayirlisiyla hamilesndir canim :))

amın inşaallahh herkes git kan testi yap dio ama bende ya geç döllenmişse gene göremiyeceğim birazdaha bekleyeyim diorum hersabah işe gitmeden gitsemmi acaba kan için diorum ama sonra vazgeçiorum

peki belirtilerin nelerdi bugune kadar? bizimle paylaşırmısın?

peki belirtilerin nelerdi bugune kadar? bizimle paylaşırmısın?

Canim batin ilk gununden itibaren kasik agrisi çekiyorum. Adet olcakmis gibi. Ama göğüslerm de ilk zamanlar bisey yoktu. Bu bir haftadir goguslerim cok aciyo. Ucu cok aciyo. Oyle iste. Bugun test yaptiktan sonra midem bulandi psikolojikmi bilmiyorum :))

benım bat yaklaşınca bi şiştim tıpkı adet oncesı oldugu gibi dedım gelio.. ama ıkı ucgun sonra geçti gögüslerimdeki o şişlikte biraz olsada inmişti.. ama 2 gündür deli gibi midem bulanıo... ama bugun bıraz daha ii midem cok sukur.. battan beri ne zamandır cekmediğim migren agrısı cekıorum.. ara ara kasıklarda batma oluo bole hanı yumurtlama catladıgında olur ya iişte ole.. bugun goguslerım gene şişti.. acı falan yok.. hoş benım acı eşiğim cok yüksektir belki farketmiyor olabilirim. ama bugun gazım da var , gogusleerde n. sultan gibi oldu

bide pazardan beri fazla hassas ve sınırlı oldum.. gözlerim doluo yerli yersiz nedense..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Ocak annesiiii... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…