- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.421
Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaaarrrrr galibaa hamileyimmmm.. idrar testi yaptim iki cizgi esit koyuluktaaa. Simdide hastanedeymm sira bekliyorum. Cok sira var ama onumdeee.. dua edin bana kizlarr cok heyecanliymmm. Rabbime sukrler olsun isteyen herkesin olsunnnnn insaallahhh.. :))
aynıyız benimde ovulasyon tarihi takvime göre 5 iydi bat da 19 mayıs ama ben akşam ablamın zoruyla idrar tahlili yaptım tabi ki de kocaman bir negatif umudumu tamamen kaybettim. inş. sen hamişsindir iyi haberlerini bekliyorum
Secido listene beni de ekleyebilir misin? Beklenen regl tarihim 17 Mayısssssss
Hamilesindir umarım canım. Tebrik ederim. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü olsun inşallah...Bat ne zamandı canım ? Geçmiş miydi günün?
hayırlısı olsunn kuzumm ..Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişini....)
Allah razi olsun canimm. Benim bat 26 nisandi canim adetim gectikten sonra idrar testi yapiyodum cikmiyodu. Gecikmemin 10. Gununde kan testi yaptim 0.100 negatif cikti. Bugun gecikmemin 20. Gunu canim. Gecikmemin 11. Gununde Doktor gec dollenme olabilecegini soylemisti. 9 aydir bebek istiyoduk bu aya kismet mis :) rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insaallah :)
Ayyy insALLAHHHH tatlim guzel haberini ver bizee.ALLAHim pisman etmesin insALLAHH hamissin desin doktor.Hadiiii bakalimmm heyecanala bekliyoruz haberini :)
Allah razi olsun canimm. Benim bat 26 nisandi canim adetim gectikten sonra idrar testi yapiyodum cikmiyodu. Gecikmemin 10. Gununde kan testi yaptim 0.100 negatif cikti. Bugun gecikmemin 20. Gunu canim. Gecikmemin 11. Gununde Doktor gec dollenme olabilecegini soylemisti. 9 aydir bebek istiyoduk bu aya kismet mis :) rabbim butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insaallah :)
Ayy çok sevndm canmm hayırlı olsnn sağlıkla al kucagına inşaallah güzel bi hamileliğin olsnn :)
💕✨
cok tebrık ederım cnmmmm benm analı babalı buyutsun ALLAH, inşallah sağlıkla kucağını alırsın bebişini...
benımde senin gibi bi hikayem var.. suan 10.gun geçikmede idrar da tek çizgi görüp duruyorum..ateşim de düşmedi hala... bende 20.gününde kan test yaptırayım diordum ınsallah bnmde senın kı gibi mutlu sonla sonuçlanır bu bekleyiş :13: 9aydır bızde bebk beklıoruz
ne zaman yani gecikmenin kacıncı günü hamıle oldugunu öğrendin :) ayy cok umutsuzdumm senın sayende umut doldum bıanndaaa yaaa
Cokkk sevindim canim cokk :) Boyle haberler verin bize umut oluyorsunuz bize :) :) banada oyle dedi doktor benimde 27nisan olmasi gerekiyordu olmadi bugun 18gun .dun acile gittim usuttum diye doktor 20gunu gecsin dedi bekliyorum insALLAH darisi basimiza :)) :) :)
Bugun yaptim idrar testi canim. Gec dollenme benimkide galiba. Gecikmemin 11. Gunu doktor vajinal muayene etti rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Kan testimde negatifti zaten. Rabbim ol deyince oluyo cok agladm cok uzuldum.. ama bugun rabbim beni sevindirdi. Cok sukur. Insaallah sende pozitifi gorursun hayırlısiyla :)
Bugun yaptim idrar testi canim. Gec dollenme benimkide galiba. Gecikmemin 11. Gunu doktor vajinal muayene etti rahmin kalinlasmis gec dollenme olabilir dedi. Kan testimde negatifti zaten. Rabbim ol deyince oluyo cok agladm cok uzuldum.. ama bugun rabbim beni sevindirdi. Cok sukur. Insaallah sende pozitifi gorursun hayırlısiyla :)
peki belirtilerin nelerdi bugune kadar? bizimle paylaşırmısın?
Canim batin ilk gununden itibaren kasik agrisi çekiyorum. Adet olcakmis gibi. Ama göğüslerm de ilk zamanlar bisey yoktu. Bu bir haftadir goguslerim cok aciyo. Ucu cok aciyo. Oyle iste. Bugun test yaptiktan sonra midem bulandi psikolojikmi bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?