Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım cok sevindim çok şükür sorun çıkmamıs Rabbim tez vakitte evlatlarınıza kavuştursun

işte bak aynı bunlar insan olamaz ya.. demiyorki karımı el stünde tutayım valla bizde öyle dünde ayrı yattık hiçte umrumda değil

Kizim niye ayri yatiyorsunki.ne olursa olsun kanli bicaklida olsan ayni yataga girin.yatagi terketmeyin nolur cok onemli o yatak :)))

herkese merhaba

maalesef yaşanan felaketten dolayı 2 gündür şiştim ağlamaktan :26: Allah hepimize yardım etsin. buraya gireyim dedim belki mutlu haberler alırımda bu dünyada güzel şeylerinde olduğunu düşünürüm diye. listenin son halini göremedim kızlar , kaç kişi var bu ay hamiş müjdesi veren? benim batım 28 mayıs yumurtlama dönemim bitti sayılır. inş bizim bebişte yerleşiyodur karnıma :):)

bu ay boş geçenler üzmeyin kendinizi, allah daha beter, çüzümsüz dert vermesin . herşeyin çözümü var...

Daha 2 hamilemiz mi var? Haydi kızlar biraz daha çalışalım :) az kaldı bitiyo mayıs

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Listeye beni de ekler misiniz? 17 mayıs test günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…