- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.541
Listeye beni de ekler misiniz? 17 mayıs test günüm :)
Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bat 28 mayıs bu ay deniyoruz bakalım ama benm surekli akıntım oldugu için çok da takıp edemıyorum sanki 😩yumurtlamamı reglm bu ay onıkı gun sürdü antıbıyotık vermıstı doktorum ondan sanıyorum siz ne dusunuyosunuz o donemden sonra basladık çalışmaya o donemde yumurtlamamısımdır herhalde 🙈🙉🙊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldiiiin. İnşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz. Bu arada ablam antibiyotik tedavisinin hemen ardından hamile kalmıştı:) bilgilerineeeee :)))))
canım beni listeden çıkarabilirsin kan tahlili sonucum negatif umudum eylüle eylül ayına kadar bu topiğe veda ediyorum inş. kalanların hepsi hamiş olur
inş hamişsindir canımcanm üzülme nasip işi biraz da bu ..önemli deil bak nasip olur ins hazirana sıkma canını..benm de 3 günm kaldı bakalm nolck..
💕✨
Kizlar agnucaston hapi ney
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok şükür canım. Allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı da nasip eder inşallah. Cinsiyeti belli olunca yine yazarsın
ooooo olabilemez. neden ama secido? kocişlerle aramızın iyi olması lazım çok işimiz var daha :) şaka bi yana stres yüzünden oluyor hep bunlar canım. kolay şeyler değil yaşadığımız endişeler.
Ben de farkında olmadan üzüyomuşum eşimi. Geçende bir çemkirdi kendime geldim :18 : inşallah sizin de çok önemli sorununuz yoktur ve en kısa sürede çözebilirsiniz sıkıntınızı
Moralim cok bozuk. Aslinda bekliyordum ama yine bi umut vardi icimde. An itibariyla umutlarim yok olduyeni bat 12 haziran. Insallah haziranda hamile haberi veririz hepimiz.
samsung
amin canım sağolasın dua et bizlere olurmu
Allah razi olsun canimm. Darisi basina :)
üzülmeyeceğiz canımmmmnapalım hayatta herşey kısmet....
inş hamişsindir canım
bende bende 17 mayıs. Beraber çatlayalım mı meraktan arkadaşım?
Merhaba benim bat 10 mayıstı ne gelen var ne giden.kanda bugün çıkmadı zaten beklemiyordum neden olmadım diyorum doktora her şey güzel bi sorun yok yumurtalıkların çalışıyor. Devam et çalışmalara dedi??? Bu ne saçma bir şey hiç geç kalmamıştı.. haziran batımda değişecek şimdi. Şubatta kimyasal gebelik geçirdim(( bende artık sizleyim hep okuyordum birazda yazayım
Merhaba benim bat 10 mayıstı ne gelen var ne giden.kanda bugün çıkmadı zaten beklemiyordum neden olmadım diyorum doktora her şey güzel bi sorun yok yumurtalıkların çalışıyor. Devam et çalışmalara dedi??? Bu ne saçma bir şey hiç geç kalmamıştı.. haziran batımda değişecek şimdi. Şubatta kimyasal gebelik geçirdim(( bende artık sizleyim hep okuyordum birazda yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?