Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hoş geldiiiin. İnşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz. Bu arada ablam antibiyotik tedavisinin hemen ardından hamile kalmıştı:) bilgilerineeeee :)))))

Hoş geldiiiin. İnşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz. Bu arada ablam antibiyotik tedavisinin hemen ardından hamile kalmıştı:) bilgilerineeeee :)))))

Hoşbulduuuum inşallah oyle oluuur çok çok da güzel olur hayırlısıyla rabbım nasıp etsin hepimizeee inşaaallah😬😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım beni listeden çıkarabilirsin kan tahlili sonucum negatif umudum eylüle eylül ayına kadar bu topiğe veda ediyorum inş. kalanların hepsi hamiş olur

Canm üZülme nasip işi biraz da bu ..önemli deil bak nasip olur ins hazirana sıkma canını..benm de 3 günm kaldı bakalm nolck..

💕✨

Kizlar agnucaston hapi ney

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayit hapi adetin ilk gununden basliyorsun almaya 1tane iciyorsun yumurtlamayi arttiriyor Allahin izniyle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

olabilir belkide stresten zaten ne gelıyorsa basımıza stresten ıyıce kendımızı bunalıma soktok

merhaba ben vajınısmus hastasıydım ve sonunda yendım... bu ayın 3 unde yumurtlama dönemimdı ...(13 gun oldu yanı ) .ondan önce hastalığım 24unde bııtnce ogunlerdede denedik( yanı bu durumda 21 gun oluyor )... dun karnıma ağrı gırdı.... gecen gun akşam başım döndü sureklı... sabahları cok halsızım sankı ...sizce hamıle olabılrmıyım .... yoksa ıstedgım için herseyı hamılelığe mı yoruyorum.

Merhaba benim bat 10 mayıstı ne gelen var ne giden.kanda bugün çıkmadı zaten beklemiyordum neden olmadım diyorum doktora her şey güzel bi sorun yok yumurtalıkların çalışıyor. Devam et çalışmalara dedi??? Bu ne saçma bir şey hiç geç kalmamıştı.. haziran batımda değişecek şimdi. Şubatta kimyasal gebelik geçirdim (( bende artık sizleyim hep okuyordum birazda yazayım

Canim bekle adet sokucu kullanma daha 5gun gecmis cikmaya bilir azacik sabir et canim benim insALLAH gonlunce olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım şükür ki hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Minik nazlanıyor demek ki geleceği en hayırlı zamanı bilir o. Insallah tez zamanda gönlünden geçen olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…