- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.521
ekledim canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın
sanmıyorum onun umrunda bile değil..onun hayatı işi kardesi ve onun arabası hatta arabalar çok sinirliyim
canım beni listeden çıkarabilirsin kan tahlili sonucum negatif umudum eylüle eylül ayına kadar bu topiğe veda ediyorum inş. kalanların hepsi hamiş olur
canım beni listeden çıkarabilirsin kan tahlili sonucum negatif umudum eylüle eylül ayına kadar bu topiğe veda ediyorum inş. kalanların hepsi hamiş olur
Canım beni de ekler nisin 19 Mayıs bat. Hamileyim aslında ama yarın tekrar kan vericem ne kadar artış var diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bitanem onlar daha cok uzuluyor emin ol her adet olusumda su dunya yikilirdi basima esimi gorsen ohooo hic istemiyor dersin yanimda cocukta sevmezdi...snr ogrendim bak anlatirken bile agliyorum daha sonra kizim 3 yasindayken konustuk uzuntusunu dile getirmeyip kendini baska seylere vurdugunu...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
iyi olur inşallah canım benim üzülme kafanı takma:)
gerçektenmiüzülme canım ya elbet rabbimin bir bildiği vardır
olabilir belkide sonuçta onlar herşeyi içinde yaşıyor
Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bat 28 mayıs bu ay deniyoruz bakalım ama benm surekli akıntım oldugu için çok da takıp edemıyorum sanki 😩yumurtlamamı reglm bu ay onıkı gun sürdü antıbıyotık vermıstı doktorum ondan sanıyorum siz ne dusunuyosunuz o donemden sonra basladık çalışmaya o donemde yumurtlamamısımdır herhalde 🙈🙉🙊Daha 2 hamilemiz mi var? Haydi kızlar biraz daha çalışalım :) az kaldı bitiyo mayıs
Aynen tatlim uzme kendini
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bat 28 mayıs bu ay deniyoruz bakalım ama benm surekli akıntım oldugu için çok da takıp edemıyorum sanki 😩yumurtlamamı reglm bu ay onıkı gun sürdü antıbıyotık vermıstı doktorum ondan sanıyorum siz ne dusunuyosunuz o donemden sonra basladık çalışmaya o donemde yumurtlamamısımdır herhalde 🙈🙉🙊
hoş geldin canım benım :) inşallah herşey gönlünce olur
Hepinize cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin.. bebegim daha cok kucukmus. Ultrasonda görülmedi daha kesesi tam olusmamis. Kan testi istedi doktor 478 cikti. Kese icin bhcg 1500 olmasi gerekiyomus.. dua edin bana hersey yolunda gider insaallah :) Rabbim butun isteyenlere nasip etsin.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım bu aralar canım cok sıkkın eşimle aram hiç iyi değil canım sıkkınsiz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?