Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

sanmıyorum onun umrunda bile değil..onun hayatı işi kardesi ve onun arabası hatta arabalar çok sinirliyim

Bitanem onlar daha cok uzuluyor emin ol her adet olusumda su dunya yikilirdi basima esimi gorsen ohooo hic istemiyor dersin yanimda cocukta sevmezdi...snr ogrendim bak anlatirken bile agliyorum daha sonra kizim 3 yasindayken konustuk uzuntusunu dile getirmeyip kendini baska seylere vurdugunu...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım beni listeden çıkarabilirsin kan tahlili sonucum negatif umudum eylüle eylül ayına kadar bu topiğe veda ediyorum inş. kalanların hepsi hamiş olur

Canım hic üzme kendini olur mu. Mevlam neylerse güzel eyler. Yeterki hakkımızda hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olabilir belkide sonuçta onlar herşeyi içinde yaşıyor

kızlar ya bi an önce yumurtlama günlerim gelsin güzel güzel gecsin de bat geldiğinde olumlu sonuçlar alıyım istiyormm inşallahhhh

Daha 2 hamilemiz mi var? Haydi kızlar biraz daha çalışalım :) az kaldı bitiyo mayıs

Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bat 28 mayıs bu ay deniyoruz bakalım ama benm surekli akıntım oldugu için çok da takıp edemıyorum sanki 😩yumurtlamamı reglm bu ay onıkı gun sürdü antıbıyotık vermıstı doktorum ondan sanıyorum siz ne dusunuyosunuz o donemden sonra basladık çalışmaya o donemde yumurtlamamısımdır herhalde 🙈🙉🙊

hoş geldin canım benım :) inşallah herşey gönlünce olur

çok şükür canım. Allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı da nasip eder inşallah. Cinsiyeti belli olunca yine yazarsın

Moralim cok bozuk. Aslinda bekliyordum ama yine bi umut vardi icimde. An itibariyla umutlarim yok oldu yeni bat 12 haziran. Insallah haziranda hamile haberi veririz hepimiz.

samsung

benım bu aralar canım cok sıkkın eşimle aram hiç iyi değil canım sıkkın siz neler yapıyorsunuz

ooooo olabilemez. neden ama secido? kocişlerle aramızın iyi olması lazım çok işimiz var daha :) şaka bi yana stres yüzünden oluyor hep bunlar canım. kolay şeyler değil yaşadığımız endişeler.
Ben de farkında olmadan üzüyomuşum eşimi. Geçende bir çemkirdi kendime geldim :18 : inşallah sizin de çok önemli sorununuz yoktur ve en kısa sürede çözebilirsiniz sıkıntınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…