- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.561
merhaba ben vajınısmus hastasıydım ve sonunda yendım... bu ayın 3 unde yumurtlama dönemimdı ...(13 gun oldu yanı ) .ondan önce hastalığım 24unde bııtnce ogunlerdede denedik( yanı bu durumda 21 gun oluyor )... dun karnıma ağrı gırdı.... gecen gun akşam başım döndü sureklı... sabahları cok halsızım sankı ...sizce hamıle olabılrmıyım .... yoksa ıstedgım için herseyı hamılelığe mı yoruyorum.
üzülmeyeceğiz canımmmmnapalım hayatta herşey kısmet....
Canım sıkıntı yapma hiç Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Üzülüyoruz ama vardır her şeyde bir hayırKızlar hevesle başladığım mayıs ayı yerini haziran hüznüne bıraktı ya. Bir an önce adetmin bitmesini yeni çalışmaların başlamasını istiyorum günler geçmek bilmiyo. Bu süreçte stres olmamak için kendmi derslere baska seylere verdim bu yüzden bu ay buraya daha az katılma kararı aldım her ay baska bir totem yapıorm elimden geldğince takip edicem sizi. Öpüldünüz
çıkar mı bu kadar sürede... kaç kez test yaptım ezaneden alıp negatif hepCanım kan testi yaptır istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet evet :)))
Belirtiler var mı sende?
Benim 3-4 gün kahverengi lekelenme oldu ama şimdi geçti
Benim göğüslerde hiç bir belirti yok. 3-4 gün adet sancısı gibi ağrı çektim. Çok belim ağrıdı ve ağzımda acı bir tat var:)) süper yerleşmiştir inşallah bebişin :)
benim bi 9-10 gün önce oldu kahve akıntılar ama bende hep olur. yumurtlamadan sonra başlar adetime kadar devam eder. doktor östojen düşmesi sebebi ile olur demişti ama 3 gündür gelmiyor bişeyBu benim için olumlu belirti. Az biraz göğüs ağrısı çekiyorum, bi de sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Ama benim yumurtam sağ yumurtalığımda idi? ultrasonda bakmıştı doktor. kendimde belirti aramak istemiyorum ama çaatlıyoruuuum meraktan
hakkımızda hayırlısı olsun...
Canim bekle adet sokucu kullanma daha 5gun gecmis cikmaya bilir azacik sabir et canim benim insALLAH gonlunce olur:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım şükür ki hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Minik nazlanıyor demek ki geleceği en hayırlı zamanı bilir o. Insallah tez zamanda gönlünden geçen olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım cok sevindim çok şükür sorun çıkmamıs Rabbim tez vakitte evlatlarınıza kavuştursun
tsk ederim cnm bugun doktora gittim henuz bisey gorunmuyodu 5 haftalik olmam gerekiyo hesaplamaya gore biraz huzursuz oldum acikcasi ama hamile oldugum kesin
Canim hayit hapi adetin ilk gununden basliyorsun almaya 1tane iciyorsun yumurtlamayi arttiriyor Allahin izniyle
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
merhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?