Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canım kan testi yaptır istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takmiycam dusunmiycem diyorum ama dusunmeden edemiyorum....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar hevesle başladığım mayıs ayı yerini haziran hüznüne bıraktı ya. Bir an önce adetmin bitmesini yeni çalışmaların başlamasını istiyorum günler geçmek bilmiyo. Bu süreçte stres olmamak için kendmi derslere baska seylere verdim bu yüzden bu ay buraya daha az katılma kararı aldım her ay baska bir totem yapıorm elimden geldğince takip edicem sizi. Öpüldünüz

Canım sıkıntı yapma hiç Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Üzülüyoruz ama vardır her şeyde bir hayır

Evet evet :)))
Belirtiler var mı sende?
Benim 3-4 gün kahverengi lekelenme oldu ama şimdi geçti

:)) süper yerleşmiştir inşallah bebişin :)
benim bi 9-10 gün önce oldu kahve akıntılar ama bende hep olur. yumurtlamadan sonra başlar adetime kadar devam eder. doktor östojen düşmesi sebebi ile olur demişti ama 3 gündür gelmiyor bişey Bu benim için olumlu belirti. Az biraz göğüs ağrısı çekiyorum, bi de sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Ama benim yumurtam sağ yumurtalığımda idi? ultrasonda bakmıştı doktor. kendimde belirti aramak istemiyorum ama çaatlıyoruuuum meraktan

hakkımızda hayırlısı olsun...

Benim göğüslerde hiç bir belirti yok. 3-4 gün adet sancısı gibi ağrı çektim. Çok belim ağrıdı ve ağzımda acı bir tat var
Kahverengi lekeler gelince ve artınca çok korktum. O gün idrar testi yaptım. O kadar silik bir çizgi vardı ki. Hatta arkadaşa gösterdim
hayır yok öyle bir çizgi dedi. Ama ben olduğunu hissettim ve inandım :) Çünkü 2 yıldır kaç kez idrar testi yaptığımı hatırlamıyorum.
Farklı geldi işte ne bileyim.
Aynı gün dayanamadım kanda baktırdım değer 21.66 çıktı
Bugünde yine idrar testi yaptım. Daha belirgin ama yine de ilkine göre daha belirgin fakat yine de silik çizgiyi gördüm çok şükür :)))
İnşallah hamileyimdir, hamileyizdir. Çok inandım Allah yardımcımız olsun.
Bebişlerimiz tutunmuş olsun lütfen:)

Doktorda aynısını dedim... ne eylerse güzel eyler mevlam... hepimizin olsun inşallah sağlıkla

Kızlar adetime 3 gün var test yaptım negatif idrar testi.normalde pozitif mi çıkması mı gerek . Çok gerginim...

merhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hayırlı olsun canım. Senin adına sevindim :)

tsk ederim cnm bugun doktora gittim henuz bisey gorunmuyodu 5 haftalik olmam gerekiyo hesaplamaya gore biraz huzursuz oldum acikcasi ama hamile oldugum kesin

tsk ederim cnm bugun doktora gittim henuz bisey gorunmuyodu 5 haftalik olmam gerekiyo hesaplamaya gore biraz huzursuz oldum acikcasi ama hamile oldugum kesin

Sen gönlünü ferah tut canım. İnşallah herşey yolundadır. Bebişini kucağına alırsın günü geldiğinde :)

Canim hayit hapi adetin ilk gununden basliyorsun almaya 1tane iciyorsun yumurtlamayi arttiriyor Allahin izniyle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Zararli mi peki bnm kuzenim gogus rahatsizligi varmis dktor vrrmis de receteyi okudum adet düzenleyici diyo hamileligi arttir yaziyodu da dikkatimi çekti sorayim dedim bnde kullanabilirr miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bisi sorabilir miyim clearblue hakkinda bilgi verir misin? Hamilelik cubuklarini bi kez mi kullaniyorsyn? Kullanimi nasil?

Bende kirmizilari gordumm neyse durmak yok.. yeni bat 12 haziran eklermisiniz benidee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…