günaydın kızlar nabersiniz ?
benim muhtemel doğum tarihim 9 şubat
slm hamislerrr :CüvCüv: bende 15+2 haftalik hamileyim :CüvCüv: cinsiyetimiz belli degilmis.. 02.09 tarihinde randevumuz var gene ama bu sefer rutin kontroller olucak(idrar,kan) dedi doktorumuzultrason yok yani( ancak 10. ayda ogrenebiliriz cinsiyetini bilmiyorumkismile neyse saglikli olsunda gerisi önemli deil zemuszemus Allahim hepimizin yardimcisi olsun
günaydın,
ben de mayıs ayında hamile kalanlardanım
ikinci hamileliğim
13 haftalık şu anda doğum tarihi şubat'ın son haftası gözüküyor.
herkese hayırlı doğumlar dilerim...
Merhaba kızlar,
Sabahtan beri çok yoğundum yeni girebiliyorum foruma. Akşama evde liste oluşturmaya çalışacağım umarım başarılı olurum.kaydirigubbakcemile3 Birde sıcakta müşteri ziyaretine gittim. Beynim sulandı resmen. Zatem midem berbat üzerine sıcak çekilmiyor. Kızlar ben hep kuru gıdalarla besleniyorum. Tost, peynir ekmek vb. Akşamları çorba içiyorum ama feci halde kabız oldum. Birde yediklerimin bebişime yararı yok diye üzülüyorum. Sizlerde durum nasıl?
seninde bebisin hayirli olsun:)) ben size nazaran daha sansliyim serin bi ülkede kaliyorum sicaklarda cok zor oluyordur eminim hamilelik bilmiyorumkismile
beslenmene gelince bende ilk 9 hafta baya kötüydüm sabah bulantilarim aksama kadar sürüyordu sonra bi kesildi pir kesildi kaydirigubbakcemile3 simdi masallahimiz var agzim durmuyor ama saglikli seyler yedigimi düsünüyorum meyve cok yiyorum süt süt ürünleri tüketiyorum..bol sebzeli yemekler tercih ediyorum 3 kilo aldim bile simdiden :kedi: senin de bu durum düzelir umarim elinden geldigince biseyler yemeye calis cantanda meyve felan bulundur ..bol bol su tüketmeyide sakin ihmal etmee
bende 13+1 gunluk hamileyim
5 haftalıkken ogrenmiştim :)))
bebisler iyi olsunda bunlari cekmeye raziyiz :CüvCüv:.. bu arada kabizliga demir ilacida sebep oluyor doktorum soylemisti..demir ilaci kullaniyorsan ondan olabilir..senin çok çabuk geçmiş bulantıların ne kadar güzel. Zaten benim 8. haftada ancak başladı. Son sürat devam ediyor. En kötüsü de su içemem. 26'sında doktor randevum var. Su içemediğimi duyarsa serum önerecek. Sürekli söylüyor zaten. Ben 2 kilo verdim ama kocaman bir göbeğim var şimdiden:CüvCüv:
ıkılı testımın sonucu ıyı çıktı bebegım ıyıymış, sızlerden ıyısınız ya sıcaklarda dıkkat edın asely sulu gıdalar tuketmek çok onemlı bebek ıçın kendın ıçınde ole bı yolunu bulmaya calış kabızlık çok kotu oluo
ıkılı testımın sonucu ıyı çıktı bebegım ıyıymış, sızlerden ıyısınız ya sıcaklarda dıkkat edın asely sulu gıdalar tuketmek çok onemlı bebek ıçın kendın ıçınde ole bı yolunu bulmaya calış kabızlık çok kotu oluo
burada her hamileye yapıyorlar. Hatta şüpheli durumlarda hemen aminiyosentez öneriyorlar. Bence hiç gerek yok boşuna stres yaşıyoruz. Riskli denilen çoğu bebeklerde sağlıklı doğuyor. İçini ferah tut.gözün aydin arkadasim sevindim sonucun iyi cikmasina olumunekankayizsmile. yalniz bi sorum olucak.. anladigim kadariyla bu ikili testi türkiyede herkes yapiyor.. burdaysa sadece süpheli gördükleri gebeliklere yapin önerisinde bulunuyorlar...doktorum gerek yok bebegin burun kemigi ve ensesi iyi görüynüyor dedi bence yaptirma deyince bende yaptirmadim bilmiyorumkismile umarim bir sorun olmazz eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?