Hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.
Günaydın Kızlar işte mütavazi listemiz. Çok cancanlı olmadı ama daha şık yapabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
ruyabu: SAT:1 Mayıs Doğum Tarihi: 5 Şubat
s3nn: SAT:5 Mayıs Doğum Tarihi: 9 Şubat
mutluson: SAT:15 Mayıs Doğum Tarihi:
dilerim_lal:SAT: 20 MayısDoğum Tarihi:
su_su: SAT:21 Mayıs Doğum Tarihi
asaely: SAT:27 Mayıs Doğum Tarihi: 3 Mart
camce: SAT: 29 Mayıs Doğum Tarihi:
esradeniz: SAT: ? Doğum Tarihi: şubat son hafta
zeynep20: SAT: ? Doğum Tarihi: ?
selam tüm arkadaşlarımıza
sat: 01/05/2010 doğum 5 şubat
15+4 günlüğüz:teytey:
Rabim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin
Merhaba Camce,
Bebeğin hayırlı olsun. İnş sağlıkla kucağına alırsın. Senle benim SAT çok yakınmış. Aynı karın sorunu bende de var. Ben 57 kilo ile hamile kaldım. Şuan 55'e düşdüğüm halde neredeyse 4 aylık hamile göbeğim var. Hamilelik öncesinde hiç göbeği olan birisi değildim. Hamile olan bir arkadaşımda karın içi dar ve daha önce göbeği olmayan kadınların göbeğinin çabuk çıktığını duymuştum. Belki doğru olabilir. Hatta göbeğim çatlamasın diye lierac çatlak kremine başladım. Benim doktorum 13. haftada cinsiyetini görebileceğini söyledi. Bakalım 26 Ağustos'da randevum var. Hem ikili test yapacak hemde cinsiyetini görmeye çalışacak. Eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun zaten cinsiyet önemli değil...
camce kışıden kışıye degışıo sanırım şişkınlıkte vardır.. bende yenı yenı bıraz çıktı.. ıkılı test ınş ıyı çıkar paylaşırım sonuçları benım bulantım olmadı şükür Allah olmayanlara versın
5 sene beklettı benı kendı geldı bakalım ınş kucagımızada alırız goguslerım cok şiştı ve agrıyo
Teşekkür ederim Asaely,
Bende 26 ağutos cumartesi gidicem ikili tarama testi için banada çevrem belki cinsiyetini görebilir doktor diyor inşallah belli olur bebişi görmek için çok sabırsızlanıyorum ultrasondada olsa onu görmek kalp atışlarını duymak anlatılmaz bişey şuan yazarken bile gözlerim doluyor inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
slm bayanlar, ben mayis 2010 da evlendim.. ve mayis ayinda hamile kaldim... hamile oldugumu ögrendigimde aglayarak iste olan esimi aramis ve istemedigimi söylemistim... fakat o buna cok karsi cikmisti... isteyken calisan arkadaslarina icecek ismarlamis sevincinden... bebegi kabullenmem biraz zaman aldi... 1,5 aylikken düsme tehlikesi gecirdim.... ozaman cok kormustum ve bu bebisi ne kadar cok istedigimi anladim.. simdi 14 haftalik hamileyim.. daha cinsiyet belli degil... 1 ay sonra birdaha konrol var.. bakalim... tüm anne adaylarina selamlar...bilmiyorumkismile
merhaba bende forma yeni üye oldum bende 9 mayıs hamişlerindenin 13 şubat inşallah dogum tarihimiz. ben başta çok sıkıntılar yaşadım aşırı derecede kanamam oldu ama çok şükür 4.aya girmek üzereyim kızımız olacak:))))
Günaydın Kızlar işte mütavazi listemiz. Çok cancanlı olmadı ama daha şık yapabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
ruyabu: SAT:1 Mayıs Doğum Tarihi: 5 Şubat
yamyam: SAT: 1 Mayıs Doğum Tarihi: 5 şubat
s3nn: SAT:5 Mayıs Doğum Tarihi: 9 Şubat
mutluson: SAT:15 Mayıs Doğum Tarihi:
dilerim_lal:SAT: 20 MayısDoğum Tarihi:
su_su: SAT:21 Mayıs Doğum Tarihi
asaely: SAT:27 Mayıs Doğum Tarihi: 3 Mart
camce: SAT: 29 Mayıs Doğum Tarihi:
esradeniz: SAT: ? Doğum Tarihi: şubat son hafta
zeynep20: SAT: ? Doğum Tarihi: ?
Merhaba lolita89 aldırmamakla en doğru kararı vermişsin. Onlar birer hediye insan nasıl kıyabilir ki. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. SAT ve muhtemel doğum tarihini verirsen 5. sayfadaki listeye senide eklerim.slm bayanlar, ben mayis 2010 da evlendim.. ve mayis ayinda hamile kaldim... hamile oldugumu ögrendigimde aglayarak iste olan esimi aramis ve istemedigimi söylemistim... fakat o buna cok karsi cikmisti... isteyken calisan arkadaslarina icecek ismarlamis sevincinden... bebegi kabullenmem biraz zaman aldi... 1,5 aylikken düsme tehlikesi gecirdim.... ozaman cok kormustum ve bu bebisi ne kadar cok istedigimi anladim.. simdi 14 haftalik hamileyim.. daha cinsiyet belli degil... 1 ay sonra birdaha konrol var.. bakalim... tüm anne adaylarina selamlar...bilmiyorumkismile
evet canım benim 13. haftada gördü kızın olacak %99 dedi seninde 2 test zamanı söyler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?