Mayıs ayında hamile kalanlar bizimde bir topiğimiz olsun ne dersiniz?

Günaydın Kızlar işte mütavazi listemiz. Çok cancanlı olmadı ama daha şık yapabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

ruyabu: SAT:1 Mayıs Doğum Tarihi: 5 Şubat
yamyam: SAT: 1 Mayıs Doğum Tarihi: 5 şubat
s3nn: SAT:5 Mayıs Doğum Tarihi: 9 Şubat
ayseguluzun: SAT: 9 Mayıs Doğum Tarihi: 13 Şubat
mutluson: SAT:15 Mayıs Doğum Tarihi:
dilerim_lal:SAT: 20 MayısDoğum Tarihi:
su_su: SAT:21 Mayıs Doğum Tarihi
asaely: SAT:27 Mayıs Doğum Tarihi: 3 Mart
camce: SAT: 29 Mayıs Doğum Tarihi:
esradeniz: SAT: ? Doğum Tarihi: şubat son hafta
zeynep20: SAT: ? Doğum Tarihi: ?

Son düzenleme:

canim ellerine saglik ben oldukca begendim listeyi:)) cokda janjanli olmasina gerek yok ugrasmis yapmi$sin tsklerr a.s.

selam tüm arkadaşlarımıza

sat: 01/05/2010 doğum 5 şubat

15+4 günlüğüz :teytey:

Rabim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin

Teşekkür ederim Asaely,
Bende 26 ağutos cumartesi gidicem ikili tarama testi için banada çevrem belki cinsiyetini görebilir doktor diyor inşallah belli olur bebişi görmek için çok sabırsızlanıyorum ultrasondada olsa onu görmek kalp atışlarını duymak anlatılmaz bişey şuan yazarken bile gözlerim doluyor inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

evet şişkinikte var ayak bileklerim ve bacaklarım şiş birşey deydiğinde izi çıkıyor akşam bulantılarım artık geçti ama bu hafta baş ağrısı çekşiyorum dr vermidon ve parol içebilirsin demişti ama içmedim okadar bastırmışımki ağıran yere galiba morarmış şimdi acıyor.seninde bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar,

Bebişlerimiz bugün nasıl acaba? Camcecim akşama doğru benimde bacaklarım şişiyor daha şimdiden. İleride napacağız acaba? Allahtan nasip olura doğumumuz kışa denk geliyor. Yazında meleklerimiz büyümüş olur. Doktor kontrolüm yaklaştıkça zaman geçmek bilmiyor. Onu tekrar sağ sağlim görebilmek için hergün dua ediyorum...

Günaydın asaely ,
bizde de zaman hiç geçmiyor cumartesi günü kontrolümüz var
saatleri sayıcam nerdeyse :)

merhaba bende forma yeni üye oldum bende 9 mayıs hamişlerindenin 13 şubat inşallah dogum tarihimiz. ben başta çok sıkıntılar yaşadım aşırı derecede kanamam oldu ama çok şükür 4.aya girmek üzereyim kızımız olacak:))))

slm bayanlar, ben mayis 2010 da evlendim.. ve mayis ayinda hamile kaldim... hamile oldugumu ögrendigimde aglayarak iste olan esimi aramis ve istemedigimi söylemistim... fakat o buna cok karsi cikmisti... isteyken calisan arkadaslarina icecek ismarlamis sevincinden... bebegi kabullenmem biraz zaman aldi... 1,5 aylikken düsme tehlikesi gecirdim.... ozaman cok kormustum ve bu bebisi ne kadar cok istedigimi anladim.. simdi 14 haftalik hamileyim.. daha cinsiyet belli degil... 1 ay sonra birdaha konrol var.. bakalim... tüm anne adaylarina selamlar...bilmiyorumkismile

evet canım benim 13. haftada gördü kızın olacak %99 dedi seninde 2 test zamanı söyler inş

merhaba canım inşallah bebeğini saglıklı bir şekilde kucagına alırsın avusturyanın neresindesin benim albam 16. viyanada yaşıyor:)

Hoşgeldin canım, bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Seni de listeye ekliyorum.

eline sağlık uğraşmıssın okadar geliştiririz hep birlikte

Merhaba lolita89 aldırmamakla en doğru kararı vermişsin. Onlar birer hediye insan nasıl kıyabilir ki. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. SAT ve muhtemel doğum tarihini verirsen 5. sayfadaki listeye senide eklerim.

kızlar bebişlerimiz balık burcu olacak
BALIK BURCU ÇOCUĞU (19 Şubat - 20 Mart)

Hassas, duygusal, hayalperest ve sempatiklerdir. istediklerini tatlılıkla ve güleryüzüyle yaptırırlar. Hayal aleminde yaşarlar. Ona güven vermelisiniz. Sert tavırlar ve istediklerinin yapılmaması onların hemen kırılmasına, küsmesine ve kısa sürede gözyaşları içinde kalmalarına neden olur. Çok hassa yapıya sahiptirler ve çok kolay kırılırlar.

Çok nazik çevrelerini incitnek istemeyen ve buna göre davranışlarda bulunan Balık çocukları kendisinede böyle davranılmasını isterler. Olaylara ve çevresine karşı gelmek yerine uyum sağlamayı tercih ederler. Çevresindekileri olduğu gibi kabullenen ve iyi yönlerini gören Balık çocukları, insanlara yardım eden ve her türlü sorunlarında yanında olan bir yapıya sahiptirler.

balık burcu insanları çok hassas ve çok yardımsever oluyorlar. Minik prens ve prenseslerimize yakışacak bir burç allahın izniyle...

benin doktorumda 13. haftada söylerim. %99 doğru çıkar demişti. Hatta 9.haftada erkek gibi dedi. Bende kız istiyorum ama ilk günden beri içime erkek doğuyor. Sağlıklı olsunlar da ikiside çok sevimli oluyor. Hatta erkek ismi bile buldumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…