- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Bugün keseyi gördük şükür :) 6 mm boyutundaymış, 5+2 görünüyor ultrasonda. SAT'a göre 5+4 demek bi iki gün geç döllendi. Kesenin şekli vs güzel dedi haftaya pıt pıt kalp atışlarını duyacağız inşAllah
Ne güzel maşallah darısı bizlere inşallahBugün keseyi gördük şükür :) 6 mm boyutundaymış, 5+2 görünüyor ultrasonda. SAT'a göre 5+4 demek bi iki gün geç döllendi. Kesenin şekli vs güzel dedi haftaya pıt pıt kalp atışlarını duyacağız inşAllah
Çok sağol cnm darısı sana en tez zamanda.. ne zaman randevun?çok sevindim canım :)
Amin cnm inşAllahNe güzel maşallah darısı bizlere inşallah
maşallah maşallah bende geçen hafta keseyi görmüştüm bu gün kalp atışınıBugün keseyi gördük şükür :) 6 mm boyutundaymış, 5+2 görünüyor ultrasonda. SAT'a göre 5+4 demek bi iki gün geç döllendi. Kesenin şekli vs güzel dedi haftaya pıt pıt kalp atışlarını duyacağız inşAllah
Üzülmeyin değer önemli değil düşük diye tereddüte düşmeyin inşallah güzel artması önemliKızlar ben pazartesi kaset test ile öğrendim 5 gün gecikmişti. Dün kan testi verdim 20 çıkmış. İnşallah düzenli artar
Ay inşAllah haftaya çağırdılar kalp atışı için bakalım.. Çok heyecanlı :) Yalnız kese küçük diye mi bilmiyorum ama hiç yolk kesesi, veya içinde bebeğin varlığından bahsetmedi.. Sanırım daha erken olduğu için değil mi? Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinmaşallah maşallah bende geçen hafta keseyi görmüştüm bu gün kalp atışını
darısı sana olsun sağlıkla kavuşalım kuzulara
İnşallah güzel artarsa için rahat eder sagolasın :)Üzülmeyin değer önemli değil düşük diye tereddüte düşmeyin inşallah güzel artması önemli
Çok sağol cnm darısı sana en tez zamanda.. ne zaman randevun?
Aynen benim de.. Kalbini de duysak rahatlarız biraz heralde :) senin kesen kaç mm ölçüldü cnm?dün keseyi gördük bizde 31 mayısta doktor gel dedi kalp atışı için :) hem korkuyorum hem çok seviniyorum karmakarışık ruh halim :)
Aynen benim de.. Kalbini de duysak rahatlarız biraz heralde :) senin kesen kaç mm ölçüldü cnm?
dün keseyi gördük bizde 31 mayısta doktor gel dedi kalp atışı için :) hem korkuyorum hem çok seviniyorum karmakarışık ruh halim :)
hayırlı olsun arkadaşım ilk aşamayı halletmişsin darısı kalp atışına olsun
Ay inşAllah haftaya çağırdılar kalp atışı için bakalım.. Çok heyecanlı :) Yalnız kese küçük diye mi bilmiyorum ama hiç yolk kesesi, veya içinde bebeğin varlığından bahsetmedi.. Sanırım daha erken olduğu için değil mi? Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Hepinizin gebeliği hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 21 mayısta gebe olduğumu öğrendim
Beta 156 idi 2 gün sonra 23 ünde tekrar ettiğimde 275 çıktı tam 2 katı değil sizce problemmidir
Pazartesi keseye bakarız dedi doktor ben stresliyimm
canım iki günde bir yüzde 60-70 yükselme varsa korkma güzel haberlerini alalım inşallahKızlar merhaba benim hcg 13.8 çıktı benimki geç döllenmemi adetimden 2 3 gün geçmişti test yaptırdığımda önümüzdeki çarşamba yeniden yaptırıcam sağlık ocağındaki hemşire öyle dedi 10 gün geçsin dedi daha doktora gitmedim ne yapıyım ben stres yapıyorum ara ara batmalarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?