Mayıs ayında hamile kalanlar:)

selam kızlar. bebeğin kalp atışını bugün duyduk ama biraz yavaşmış. işalla sonuna kdr gideblrlm.
Geç döllenme olabilir mi acaba, o yüzden mi yavaşmış ki? Araştırdın mı canım netten, üzülme hemen dur bakalım stres etkilemesin bebişi Bazen doktorlar gebe göre göre kanıksıyorlar herhalde durumu ve bir hücre parçasıymış gibi davranıyorlar. Başka bir doktora da görün bir hafta kadar sonra bence ama bu sürede hem kendini yorma hem de canını sıkma ki bebiş olumsuz etkilenmesin stres hormonlarından olur mu canım? ❣

Merhaba kızlar.
Ben biraz erken öğrendim gebeliğimi, keza yumurtlamam erken oldu diye erken belirdi :)
19Mayıs son adet tarihim. Planlı bir gebelikti, resmen her gün hobi gibi bakıyordum :)
Ayın 11inde testte incecik bir çizgi ile gördüm. Beklenen adet tarihim 19 Haziran.
Kan verdim, değerim 14tü. Tekrar kan vermedim.
Doktoruma kan testimi yolladım, gebelik var, haftaya gel bakalım dedi.
Rabbim hepimize yardım etsin.

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 30
Sevindim canım adına hadi gözün aydın. Ben de dün acile gittim, kahverengi lekem oldu çok az. Kese bozulmamış iyi dedi dr, progestan başlattı. Normalde 5+2 ydi ama kese büyüklüğüne göre 6+1 girdi bilgilerde. Kalp atışı henüz görünmüyor 1 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Merakla bekliyorum. BilgeSu2018

Gözünaydın hayırlı olsun Sağ salim sağlıklı kucaklayalım bebişlerimizi inşallah

Herkese merhaba bebişler nasıl 6 ay 14 günlük olduk biz çok ama çok yaramaz bir kızım var uyku düşmanı sizler nasılsınız

Merhaba bşz de 5 ay 13 günlüğüz. Tam tersi uyku seven bir kızım var maşallah 2,5 ay emdi bıraktı senin nasıl emiyor mu? Ek gıdaya geçmişsinizdir

Canım ben rahatsızlığımdan dolayı 40. Gün emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım erken Doğum yaptığım için biraz da gazlı bir bebeğim var mamayı reddetti 4. Ayda ek gıdaya geçtik bu aralar yine çok huysuz sanrıım diş başlıyor

Sağlık olsun canım ben de 45 günlükken safra ameliyatı oldum o etkiledi benim de. 4.ayda başladık biz de meyve sularından. Kolayca çıkarır inşallah. Mama ne kullanıyorsun biz golden goat önce kusma var diye bebelac ar idi

Mama Avustralya dan babam gönderiyordu s26 newborn gold ama şimdi hiç istemiyor mama yemek ek gıda istiyor ama bu ara onu da istemiyor

Sağ ol canım ocak anneleri başlığında aktifim aklıma geldi sorayım dedim. hiç olmadı bizde bi dr a göster istersen. Başka nasıl iyi mi ne kadarlık oldunuz

Sağ ol canım ocak anneleri başlığında aktifim aklıma geldi sorayım dedim. hiç olmadı bizde bi dr a göster istersen. Başka nasıl iyi mi ne kadarlık oldunuz
5 ay 6 gunluk olduk canm sukur daha ıkı gun once yogurda basladım zaten ıkı bucuk aylıga kadar tek emdı kızım mamayla devam ettık ıste goz doktoruna goturdugunuz oldumu hıc kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…