- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.621
Kızlar nasılsınız bebıslerınız nasıl kılo alımları nasıl kac aylık kac gun oldunuz
Benim kızımda 3 ay 20 gunluk bugun 7 gun once kızım 5900du bıde benım kızım 3 kıloda 2300 kadar dustu sutumun yetmedıgı farkedemedık habıre uyudugu ıcın benıde ası ıcın 10 hazıranda cagırdı saglıklı olsunlarda ınsallah benım kız gunduz uykusunu azlattı sızdede oyle oluyormu gunduz 10dan snra toplasam 3 saat uyudugu oluyorİyiyim canım sen nasılsın 3 ay 25 günlük oldu kızım kilo olarak hep persentilde ortalardayız. 15 gün önce 5850 idi çarşamba gideceğiz yine. Sizin nasıl gidiyor
Benim kızımda 3 ay 20 gunluk bugun 7 gun once kızım 5900du bıde benım kızım 3 kıloda 2300 kadar dustu sutumun yetmedıgı farkedemedık habıre uyudugu ıcın benıde ası ıcın 10 hazıranda cagırdı saglıklı olsunlarda ınsallah benım kız gunduz uykusunu azlattı sızdede oyle oluyormu gunduz 10dan snra toplasam 3 saat uyudugu oluyor
Yok malesef emmıyor sutum tamamen bıtmıs gecensıktım gelmedı4.ay aşı için mi 10 haziranda çağırdı bizim bu cuma olacak yolculuk olacak diye 1 gün öncesi yapılacak. Evet gündüz uykuları azaldı benim kızın da yine de 1 derin uykusu oluyor. Oo baya zayıflamış ama toparlamışsınız canım şükür. İlk ay kızım hiç alamamıştı o zamandan beri mama kullanıyorum sütüm de iyice azaldı. Emiyor mu kızın
Merhaba kızlar bende mayıs ayında hamile kalanlardanım bat 2 kala beta 89,89 çıktı :)
Kese için beta kaç oluyor acaba
Teşekkür ederim canım amin inşallah ben cuma günü eşimin ailesinin yanına gidicem antalyaya otobüsle 12 saat sürücek korkuyoruz doktor riskli olabilir dedi fikri olan varmı acabaHayırlı olsun :) bebekler kucağımızda çok şükür darısı başınızabenim adetin 10.günü de 2450 idi senin de artar büyük ihtimal adetin 7.günü kan ver tekrar kese için daha erken ben kanda öğrendikten 1 hafta sonra gitmiştim
Teşekkür ederim canım amin inşallah ben cuma günü eşimin ailesinin yanına gidicem antalyaya otobüsle 12 saat sürücek korkuyoruz doktor riskli olabilir dedi fikri olan varmı acaba
Yaaa anladım canım cumaya kadar bakalım bi nelet olucakBen kalp atışını duyduğum gün 13 saatlik yola çıkmıştım şükür bir şey olmadı ama senin daha kese ve kalp atışı belli değil riskli olabiliyor canım benim dr umda kalp atışından önce izin veremem demişti duyduk sonra rahatlayabilirsin dedi Allah korusun oturduğun yerde bile olur demişti ona güvenerek çıkmıştım
kizlar ben de mayis ayinda hamile kaldim. adetimden 5 gun gecince beta 818 cikti carsamba tekrar gidicem bakalim. Allah saglikli bebisler versin hepimize
Merhabalar bende 2 gün önce öğrendim yeni üyemizisat 27 nisan. Henüz dr a gitmedim. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. Kese görünürmu acaba? 4+1 bugün
amin insallah canim evet ilk daha :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk mi? Güzel bir hamilelik olur inşallah
Benim de son adet baslabgiciim27 nisandi 17. Gun yumurtlama oldu 13 14mayis gibi bugun mormal bigebelik testi yaptim trk cizgiydi siz erken gebeliktenmi ogrendinizMerhabalar bende 2 gün önce öğrendim yeni üyemizisat 27 nisan. Henüz dr a gitmedim. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. Kese görünürmu acaba? 4+1 bugün
amin insallah canim evet ilk daha :)
ya gercekten oldugum yerde kaliyorum. inanilmaz uyku basiyor. bebis gelsin de tek uyumak kusur kalsin ya cok merak ediyorumÇok güzel bir duygu geçen yıl 28 mayısta öğrenmiştim ben de 30 ocakta doğum yaptım tavsiyem hamileliğiniz boyunca bol bol uyuyun :)) ilk aylar hep uyku oluyor son aylarda karın büyüdükçe uyutmuyor ufaklık da doğumdan sonra zaten tadından yenmiyoruykusuzluk hat safhada ama hepsi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?