Mayıs ayında hamile kalanlar:)

mevsiminegore mamayı nasıl hazırlıyorsun suyunu acaba kettlede kaynatsam sorun olurmu bu arada bız kızımla hastanedeyız kızım ıhsal ve atesı ve kusuyordu dun hastanede yatısımız verıldı kızlar dua edın ınsallah bayaramımızı evde kutlarız kızımla ılk bayramım

kızlar selam, ben de dün kesemi gördüm ....betam 1100 .. keseler de 2. ikizi işalla. ama korkuyorum. bu aşamadan sonra negatif bişi yaşar mym?

Canım ben kaynatıyorum dereceyle ölçüp termosa koyuyorum rahat oluyor. Ketılda kireç vs yoksa olur ama varsa sıkıntı olabilir termos rahat olur senin için. Çok geçmiş olsun neden oldu ki

Canım ben kaynatıyorum dereceyle ölçüp termosa koyuyorum rahat oluyor. Ketılda kireç vs yoksa olur ama varsa sıkıntı olabilir termos rahat olur senin için. Çok geçmiş olsun neden oldu ki
Termosum var ama kucuk oyuzden yanımda kaynatmam lazım kettlda bakacagım kırec olusuyormu olusmuyormu dıye yegenım hastaydı atesı vardı kusuyordu bırde salgın varmıs yegenımle aynı ortamda bulundugum içinde buyuk ihtimalle yegenımden kapmıs olabılır rabbım kızıma sıfa versın ınsallah ınsallah

Amin inşallah Kaç gün yatacak canım

Mayıs ayının sonunda öğrendim hamile olduğumu. Şuan 4+4 henüz muayeneye gitmedim ama adete 3 gün kala hcg 148di. 4 haftanın üzerinde kese görünmüş bazılarında sanırım. Önümüzdeki hafta hayırlısıyla görürüm ben de inşallah

Bende katıldım aranıza Umarım güzel bir hamilelik geçirirsiniz
Geçtiğimiz cumartesi ilk idrar sonrasında kan testi ile öğrendim gebeliğimi Ölçtürdüğüm Beta hcg ayın 1’inde 100, 3’ünde 200 ve 7’sinde yani bugün 1300 çıktı 800-900 arası beklerken Doktora pazartesi gideceğiz umarım bu artışın sağlıksız bir nedeni yoktur

Hayırlı olsun hcg değerinin artması gerekiyor zaten sıkıntılı bir durum yok düşerse sıkıntı olur

Merhaba güzel anneler dün beklenen adet günümdü olmadım normalde gecikmez evde gebelik testim yoktu Lh yaptım ve ekteki gibi çıktı değerlendirebilirmisiniz bilginiz varsa.?

Eklentiler

• DBA75A92-7DFC-4A25-B691-203BDBF3F575.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 23

Canım benim hayırlı olsun sat 6 mayıs mı? Sanırım aynıyız seninle.. ben dün gittim doktora çok minik bir kese gördüm ama net değil dedi. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum hem de kalp atısını duyabilmek için

Evet sanırım aynı gidiyor canım hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz. Gözünaydın ben de haftaya pazartesi gideceğim ilk muayeneme, kese görünür o zaman kesin de kalp atışımız da duyulur inşallah

Insallah canim, haber et mutlaka:) nasil heyecanli mucizevi bir sey ya.. Allah isteyen herkese nasip etsnn saglicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…