- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.921
Ankaradaym canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aktarlarda vardr cnm sen esım ıcın hap ıstıom de hem onlar sperm kalıtesını falan dusenlıomus ii yanı adını bılmıom taneyle alıom bn pahalı cunku tanesı 5 lıra falan bı bak kahverenklı hap cok etkılı mavısıde cok ii ama sor çaya karıstrmalık de adamı oldurmeyelım
yok ya sen devam et calısmalara koyu cızgılerı kacrmadın dımı
bnm adamda 30 oldu kız calıs kafan dagılır olmasmı ızın verıosa calıs yanı kendı calısmıomu
Canim bende 27 yasnda anne oldum suan 29 yasndayim ve ikinciyi istiyorum iste cok geciktirmemek lazm hayirlisi
Arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak ellerin ateşlenmesi nefesinin ateşlenmesi hissi olur muu ???
💕✨
Arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak ellerin ateşlenmesi nefesinin ateşlenmesi hissi olur muu ???
💕✨
canım bak testlerım bunlar. bız 16. günün gecesi aslında 17. gunde dıyebılırız cok Eki Görüntüle 1108316 gcti:):) calısma oldu. 19. gun calısma oldu. 20. gün bugun calısma olacak. normalde testlerı oglen saat 1 de yapıyorum. yarım saat once tekrar test yaptım oglenden daha sılık cıktı. yaa kacırmadım ıns yumurtlama gunlerımı. off cok uzulurummmcokkk:18:
Selam kızlaar inşallah anne adayları olarak herkes iyidir:) bat'a iki gün kaldı ama tüm adet belirtilerim var şu an, ümidi kestim ben.. İnşallah sizler hamile olursunuz bu ay.. Bir de benim eşim geçici görevlendirmeyle başka bir şehirde çalışıyor.. Ayda bir görüşebiliyoruz. Bikaç denemeyle hamile kalmaya çalışıyorum.. Aah ah kader
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KIZLARRR aranızda buharlı temizleyici kullananınız var mı kızcemle kocişim bana anneler günü hediyesi alcaklarmıştaa bi kaç zamandır bu aklımda vardı fakirinkilere baktım hoşumada gitti modeller sizin önereceğiniz bi model var mı yavrularr ????
Bacim o hapin adi neymis bana soyle ne diye alicam bizimkine sart artik
ay kızlar öldürdünüz gülmekten beni neymiş valla benmkinede yararı olur belki bugün 16.gün atıştık tüh çalışma vardı olmaz heralde bu gidişle
kızlarrrr yaaaaa(
nooldu tatlim
ya demıstım ya esıme ballı corekotu ıcıyroum bnde sogan kuru yapsam bsey olurmu daha adetıme 11 gn var
Bence adetine az kaldgi icin sogan kurune baslama tatlim neticede yumurtlama gununde gecmis sayilir birde hamilelik fln durumu olduysa zarari olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?