- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.261
heeeee ıyıymıssss yaaa bu bnde esıme kecıboynuzu yapcm da benım adetım 7 gun snra hamılemıyım degılmıyım bılmıyrm kı onu ogrendıkten snra baslayaym dyorum hem ovü testıne hem ıncır kuru nasıl sence smdı bılgılerı topluyrm kısmetse yapayım dyrm
Benm ovulasyona 6 gün var canm o zamman doktora gidicem bakalim yumos var mi yokmu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugün hep karnimda baski hissettim mağazalarda
reyonlara egilemedim karnim acidi bata 4 gün var hadi insss :))
ya nasıl adetıne mı ovulasyonuna mı ovulasyonda bellı oluyomu kı bebk olup olmadıgı
Yumurta var mi diye baktrcam iste cnm
hımmm bnde baktırdımm 28.2 cıktı var catlamıs bnmkı ama gebelıgı bılmıyrm
Hayrlisi bakalim canm
ınsallah allahımmm ve akıntım asırı derece var son bır haftadırr hıc boyle akıntım yoktu bnm beyazımsı sarımsı bılmıyorum ve karnmda agrı var bunlar belırtımı acaba
Genelde bunlara belirti olarak bakiyolar cnm inş hayirli haberler alirsin bende test yapamiyorum korkudan ya değilse diye adet olursam olurum ama negatif görmek istemiyorum
Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar dayanamadm sizlerle paylasaym dedm
Benim bata hesaplamama gore 7 gun var bazen bir iki gun onceyede atabiliyor adetm. ben bugun dayanamdm evde test vardi ve yaptm. cok silik cizgi cikti sasirdim. cunku gecen ayda ayni marka testle yine battan once yapmistim bikac kez, saatler sonra silik cizgi cikmsti ue yaniltmsti beni ama testi saatlerce bekletnce mutlaka cizgi cikiyomus .neyse evde iki test vardi ben digerinide yaptim o baska markaydi .ondada cok silik cizgi cikti suan cok karmask durumdaym acaba gebelik varmidir
Benim bata hesaplamama gore 7 gun var bazen bir iki gun onceyede atabiliyor adetm. ben bugun dayanamdm evde test vardi ve yaptm. cok silik cizgi cikti sasirdim. cunku gecen ayda ayni marka testle yine battan once yapmistim bikac kez, saatler sonra silik cizgi cikmsti ue yaniltmsti beni ama testi saatlerce bekletnce mutlaka cizgi cikiyomus .neyse evde iki test vardi ben digerinide yaptim o baska markaydi .ondada cok silik cizgi cikti suan cok karmask durumdaym acaba gebelik varmidir
Tebrik ederim
Bence hamilesin
aynen bende de senın gbı dusunuyorum canım valla korkuyorum bnde negatıf grmek ıstemıyrm ama 7 gunum var daha bakalm sabredcm ınsallah hayrlı haberler alırız cnm bnm
Bence hamilesin canm ben yaptım dün sabh benim de bata 7 gün var biliosn hiç ikinci çizgi belirmedi bilee kan testi yapsana için raht eder
💕✨
Çok sabırlısnnn maşaallah :) ben olsam dayanamam hayatta ki dayanamadm dainşaallah hamişsndir canmm
💕✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?