- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 38
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.381
evet sıkışık halde karından bakıyor bende 2 3 saat girmiyorum tuvalate aama en iyisi alttan muayenede biz utanıyoruz işteInsallah kuzum ben cekiniyorum utaniyorum yani oyle canim felan acimiyo sukur de utanma duygusu iste ustten bakinca idrarara sikismak gerekiyomu. Acep
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
he olum heee bende diyom ses yokk desene taze gelin olmuş ne fantazileri var bu burcunun :)))) özledik yawww
Heee yafff ama olsun iliskiyi canli tutar boyle seyler :) sende arada cikar giy gelinligini mesela ben 1yilda oyle bir aktivite planliyom hahahaha
yok kız bende az önce girdim zaten farketmedim msjınıda yazardım benimde aklım başka yerde zaten yani hamilelik varmı yokmu derdindeyim
evet tatlım ya pazartesi kesilmişti yine başladı bugün gidicem inşallah bir tane doktor tavsiye ettiler ona da randevu alamadım bakalım bugün yarın kesin gidicem
amin inşallah canım haberdar ederim buradan yazarımGit bakalım rahatlasın için Allah ın izni ile kötü bişi yoktur inşallah canımm
günaydın güzeller nasılsınız ya sibel yaptınmı test tekrar
Insallah kuzum ben cekiniyorum utaniyorum yani oyle canim felan acimiyo sukur de utanma duygusu iste ustten bakinca idrarara sikismak gerekiyomu. Acep
ayyy canım allah razı olsun hamilenin ve bebeğini dogurma sırasında annelerin duaları kabul olurmuş inşallah bizimde en kısa zamanda bebiş haberlerimizi veririrz..benim kardeşim canım 9 ay boyunca uykum var uykum var diye ortalıkta dolaştı ve mide bulantısı hiç geçmedi...halk araasında bir deiym vardır ya çok midesi bulanan kişinin çocuğu saçlı çıkarmış diye gerçektende bizim bebeğimizin saçları baya vardı maşallah seninde gzel saçlı nur topu gibi bir bebğin olur tatlım
Hormonlardandir hormonlardan hahahaha :)
Evet okudum canım sennkileri de inşallah hamilesindir Yüceler yüzesi Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin hepimiz evlat sahıbı olalım inşallahhhh sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıı ne kadar kaldı bata
Heee yafff ama olsun iliskiyi canli tutar boyle seyler :) sende arada cikar giy gelinligini mesela ben 1yilda oyle bir aktivite planliyom hahahaha
Ay dün iki gram nişana bakım dedim ağla ağla şiştim kapattım hemen herşeye ağlıombu ara dizideki aşıklara bile ağlıom düşün
bende hile de yoğğ yalandaaa :)))) heheheheeee senin hormonlar tavan yapmışş olummm şimdi ağlamayacanda ne zaman ağlayacan kuzummm allah ağlatmasın varsın böle şirin şeyleer sadece ağlarsın en güzel gözyaşları ama deli dilavere bağlama sende ahahahahaaa
neee gelinlik mi giyeyimm 56 kilo nerdeee 68 nerdeee kız zaten kiralamıştım ben gelinliği almamıştım yani hayatta giymemm belki bu konularda krolar gibi düşünebilirim ama kocam bir asır güler bana giymeemmm uleynnnnn
Ohhh ohhh iyi gusel olmus ne gusel sen uyu kociste evi cekip cevirsin ayy benimki tobe yapmaz :)
amin inşallah canım haberdar ederim buradan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?