• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yumurtlama gününü hesaplayan siteler var ya işte son adet tarihini yazıyorsun şu gün olacak diyor mesela benim için 9 mayıs yumurtlama günü diyordu fakat evde yaptığım ovulasyon testlerinde 9 mayıs soluk çizgi fakat 10 ve 11 mayısta koyu çizgileri yakaladım o gecede çalışma yaptım kafam çok karışık eğer 9 mayısta yumurtladıysam gebelik yoktur çünkü çalışma olmamıştı şimdi ben neye inanmalıyım sizce :((( ovulasyon testlerine itimat edebilir miyim ?

sesimi duyan var mı :(

Neden kuzucum noldu emin ol ayni dert bendede var ama yapacak bisey gelmiyo elden aglamaktan baska ama olan bize oluyo baska kimseye degil esinle en fazla 2 gun kus kalabiliyon anasinida didisinida evliligin surece gormek zorundasin baska yol yok kabullenmek disindaa :( onun icin sende kendine eziyet etme onun inadina kocani kafala onlar yuzunden huzur bozma balim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ya huzur bozmaktan baska isleri yok biz onlarin disinda baska sey icin nerdeyse hic kavga etmiyoruz agla agla da yeter artik oglunu n mutlulugunu istemiyomu bunlar ya :( maddi olarak cok iyi degiliz bilmesine ragmen ankaraya cagirip duruyo esimde arabayla gidiyo en az 300 yiyoruz gitmeyelim desem gitmek istemiyorum gibi algiliyo 5 kurus faydalari yok surekli zarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canm destek oldugun icin 3 gun hergun ilski olmasi gerekiyo kayinvalidem cagirmis ankaraya oraya gidelim diyo bende istemedim kavga ettik 3 gun onemli orda olmaz dedim anlamiyo 1 haftadir oluyo olduysa olmustur zaten diyo

erkekler hep oyle canım bızım gıbı ınce dusunmuyorlar. sen hıc sıkma canını allah nasıp ederse belkıde yaptıgın oncekı calısmayla hamıle kalacaksın. ıste bız orda rahat edermıyız etmezmıyız anlamıyrlar. herseyde bır hayır vardır oyle dusun. hıc aglama uzulme gozyaslarına yazık. esınıde kendı halıne bırak bıraz. eger yapabılırsenız orda da deneyın. eger musaıt olunmazsada hazıranda hıc yumurtlama gunlerını soyleme o gunler sen yanas. kızzz bakk ben ne yaptım dınle:1::1::1:bu ay ovulasyon testı kullandım ama hıc soylemedım esıme hatta kargoyla eve geldı onlar ne dedı sen anlamazsın ovulasyon desem anlıcanmı bosver kadınsı seyler dedım:1::1: o onemlı gunlerde de ben yanastım. sende bırdahakı ay oyle yap. belkı strese gırmıstır esın.hem oda rahatlar bıraz sende rahatlarsın.hakkımızda hayırlısı olsun canım hepımızın gobıslerımız bebek olsun ıns amınn

evet canım ogluşum ömer efe .İnşalh canım inşallah Allahım sana bi oglan banada bi kız nasip etsin :16::16::16:

ayyy bebeğim kocamannnn bir amin diyorum rabbim duanı kabul etsin inş evlat çok tatlıdır bilirsin kız erkek hiiiççç farketmez ama biz hep farklı olsun istiyoruz benim oğluşuma ilk kıza benziyor dediklerindede çok mutlu olmuıştum ama sonra erkek olduğunu öğrendik ona ciciler bile aldım offff hep yazarken ağlıyorum ne etkilenmişim allah biliyor inş oğlum olur onun kokusunu bundan alırım inş :14:

Ya huzur bozmaktan baska isleri yok biz onlarin disinda baska sey icin nerdeyse hic kavga etmiyoruz agla agla da yeter artik oglunu n mutlulugunu istemiyomu bunlar ya :( maddi olarak cok iyi degiliz bilmesine ragmen ankaraya cagirip duruyo esimde arabayla gidiyo en az 300 yiyoruz gitmeyelim desem gitmek istemiyorum gibi algiliyo 5 kurus faydalari yok surekli zarar

kuucum sakın oll yaa bosverr sen moralını bozma cunku herseyy yıne aynı olacakk

erkekler hep oyle canım bızım gıbı ınce dusunmuyorlar. sen hıc sıkma canını allah nasıp ederse belkıde yaptıgın oncekı calısmayla hamıle kalacaksın. ıste bız orda rahat edermıyız etmezmıyız anlamıyrlar. herseyde bır hayır vardır oyle dusun. hıc aglama uzulme gozyaslarına yazık. esınıde kendı halıne bırak bıraz. eger yapabılırsenız orda da deneyın. eger musaıt olunmazsada hazıranda hıc yumurtlama gunlerını soyleme o gunler sen yanas. kızzz bakk ben ne yaptım dınle:1::1::1:bu ay ovulasyon testı kullandım ama hıc soylemedım esıme hatta kargoyla eve geldı onlar ne dedı sen anlamazsın ovulasyon desem anlıcanmı bosver kadınsı seyler dedım:1::1: o onemlı gunlerde de ben yanastım. sende bırdahakı ay oyle yap. belkı strese gırmıstır esın.hem oda rahatlar bıraz sende rahatlarsın.hakkımızda hayırlısı olsun canım hepımızın gobıslerımız bebek olsun ıns amınn

4 Aydir deniyorum canm bu ay olmazsa ara vercem o cok istedigi icin beni ikna etti simdi boyle yapmasi o kadar yikiyor ki beni

sesimi duyan var mı :(

canım nettekı hesaplamalar cok dogru cıkmıyor cunku doktor demıstı bana bazen yumurtlama gunlerı degısebılırmıs her ay aynı olmayabılırmyormus bazen. gercı benım adetlerım duzensız son 5 aydır.bende dogru cıkmadı nettekı hesaplama . ama ovulayon testınde 18. gun cıft cızgıyı yakaladım.ovulasyon daha guvenılır cunku senın vucudundakı lh artısına gore cızgıler cıkıyor.

ayyy bebeğim kocamannnn bir amin diyorum rabbim duanı kabul etsin inş evlat çok tatlıdır bilirsin kız erkek hiiiççç farketmez ama biz hep farklı olsun istiyoruz benim oğluşuma ilk kıza benziyor dediklerindede çok mutlu olmuıştum ama sonra erkek olduğunu öğrendik ona ciciler bile aldım offff hep yazarken ağlıyorum ne etkilenmişim allah biliyor inş oğlum olur onun kokusunu bundan alırım inş :14:

canım yaaa :14::14: Rabbim bekletmesin inş. öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin . tabiki kzı erkeği yok bide kızımız olsa ne güzel olur diye düşünyruz .hikmetine sual olunmaz hakkımıza hayırlısı evlat olsunda hiç önemli degil cinsiyet

Bende cok istiyorum.. Mayis sonu yada haziran basi gibi tup bebek tedavisine baslayacagim..
Yazimi goren arkadaslarin dualarini bekliyorum.
Allah yardimcimiz olsun insallah😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amın canımm hayırlısıyla ıns gonlundekı olsun ılk denemede tutsun bu mubarek cuma gununde dularımız kabul olsun ıns. gobeklerımız bebıs dolsun.amınn

Vatana millete hayirli olsun esimle bilgigin fena kavga ettikbenm hayaller bu ayda yatti:( hep kayinvalidem yuzunden offff ya aglamaktan olcem yaaa kalin kafali bu adamlar

arzu hiçbi zaman haklıysan susma lakin ben 7. seneme girdim baktım söyledikçe onlar tatlandı söledikçe onlar ballandı yani boşuna üzülüyorsun bir an önce git gel bebeim maalesef kuzum :(

kızzz alla sen yaaa öyle bir yazmışsın ki kalbim parçalandı :))) canikom zaten 10 11 kırmızı olmuş ovü testin merak etme kuzum kaçırmamışsın inş hamilesindir canım

ayyyyyy inşalllahhhhh kızlarr çok istiyorum ağzından bal damlıyor :) ilkini kalp atışları duyulamadı diye kaybetmiştim inşallah bu tutar sağlıkla kucağıma alırım tabi bütün isteyenlere allah nasip etsin inşallah.

Back
X