- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.321
Yaa kizlar adetime 7 gun var sabirsizlaniyorum idrar testi yapsam cikarmi acaba??
Cikmaz tatlim az daha sabir
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kizlar adetime 7 gun var sabirsizlaniyorum idrar testi yapsam cikarmi acaba??
kuzucuklarrrrrrrrrrrrrr ya bat aa sonnn 3 ama bu geceden sonraa 2 kalackkkkkk yaaaa yapıyımmı sızce btane daha testttt :)![]()
Yapma kuzum bekle azcik daha sık disini az kaldi
aaaa sonnn 2 olmussss gece yarısı olmus yaaaa kızzz hıc farketmedm o kadar gectımı kı zamannn ya dayanamıcakkk gbyımmmm :)
Sabahi bekle bence tatlim o zaman bati bekleyemiyosan bence
yaptımmmmmmmmm :) ve 2. cızgı yeri belli oldu renk yok beyaz seklınde 2 cızgı gozuktu bata 2 gun kaldı yarın ve dıger gun tekrarlıyımı sızce
yaptımmmmmmmmm :) ve 2. cızgı yeri belli oldu renk yok beyaz seklınde 2 cızgı gozuktu bata 2 gun kaldı yarın ve dıger gun tekrarlıyımı sızce
kızlar kasiklarim acaba psikolojik mi agriyo diodum ama bildiginiz uykudan uyandiriyo ne düşünmeliyim bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar yarın regl gnm bu sabah test yaptm negatif...
💕✨
Kuzum hic bilmiyorum ya acaba neden ki senin kac gunun kalmisti canim regline ?
Arkadaşlar yarın regl gnm bu sabah test yaptm negatif...
💕✨
5 gün kaldı canım
gunaydın kıslarrrr
günaydın :)
hyrlısı cnm bnmde 6 gun var yumurtlama oldugundan berı belım cok agrıo hep adetlıyım sankı
Mayıs ayında anne olmak isteyenler gelin burda buluşalım, tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşıp birbirimizin heyecanını paylaşalım :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi