• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kan verdim kızlar 1 saat sonra sonucu yazcam bu arada olcem inanılmaz birşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde pineklemece temizlik yapacak halim yok yorgunum uzaniyom ruhum daraliyo bide yafff

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bnde işe geldım bugun can sıkıntısı ewde adam varken ıs yapamıom hafta ıcı kullncm dedım ıznımı aynn ya bu hafta bnm cok kotu hepbı sümdükluk var ustumde kolum kalkmıo havalardan heralde

bnde işe geldım bugun can sıkıntısı ewde adam varken ıs yapamıom hafta ıcı kullncm dedım ıznımı aynn ya bu hafta bnm cok kotu hepbı sümdükluk var ustumde kolum kalkmıo havalardan heralde

Herhalde ya ic sikintisindan patliycam artik offf offff sikintidan yemege saldiriyorum resmen yafff keske benimde gidecek bir yerim olsada kafa dagitsam

kan verdim kızlar 1 saat sonra sonucu yazcam bu arada olcem inanılmaz birşey

Ayy bebegim insallah guzel haberler aliriz tatlim bakk umutsuzluktan insallah umutlu haberler alican bundan 3 4 gun once agliyodun simdide insallah mutluluk goz yasi dokucen tatlim

Cikip gezilecek alisveris yapacak bi sehirde degilimki malesef icimden hicbisi gelmiyor :( gumushane malum iki dag arasi esim evde oda kum torbasi gibi uzaniyo ;) ona mi bulassam diorum

:))) ya park falan yokmu avm falan hergun ewdemı otruon bn darlanırım esıne sarmaya basla vakıt gecmes

:))) ya park falan yokmu avm falan hergun ewdemı otruon bn darlanırım esıne sarmaya basla vakıt gecmes

Evet belediye parki var ama gusel diil pek :o malesef yok avm felan sinemasi bile yok ancak esimle yuruyus alisvers market yani ve arada yemege cikariz onun disinda hep evdeyim

Evet belediye parki var ama gusel diil pek :o malesef yok avm felan sinemasi bile yok ancak esimle yuruyus alisvers market yani ve arada yemege cikariz onun disinda hep evdeyim

ay kıyamm ya bn ozamn cennetteyım bnm esım pek gesmeyı sevmes pazar gunu hep uyur bnde buhafta ıznımı hafta ıcı kullncm kıslarla gesmeye gtces ıns bursadayım bn gesmeye cok yer var burda

kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM

Back
X