• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bu ay bende hamileyimdir inş :) 5 gün geçti 2.günm idrar testi negatif çıktı ama ümitliyim işte kısmet :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bende yanimd cekirdek galip dervis izliyorumm :) yarin belki trabzona gidicez eger kasiklarim ve belim agirmazsa sende izinlisin dimi cnm 19 mayis ya ondan

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Evet tatlışım evdeym ama eşim gider , işlerini halleder bende dinlenirim :)

Kızlar Napiyosunuz uyuyamidim ben kasiklarim sancilanmaya basladi sanirsam erken gelicek kırmızı kart :( 3 gün var daha neyseki çok heveslenmedim bu ay.nolduysa Allah tarafından .kurardim yoksa kesin hamiley:23:imdr diye

Kızlar Napiyosunuz uyuyamidim ben kasiklarim sancilanmaya basladi sanirsam erken gelicek kırmızı kart :( 3 gün var daha neyseki çok heveslenmedim bu ay.nolduysa Allah tarafından .kurardim yoksa kesin hamiley:23:imdr diye

Yok ya kotu dusunme kirmizilari gorene kadar umut vardir bebegim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benim test negatif çıktı kızlar ama daha 7 gün var. Doktor dedi ille test yap diye, ben biliyodum çıkmayacagını. Çok halsizim heralde üşüttüm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba tatlim iki gundur takip edemedm senindemi testler benim gibi silik cikti ve regl oldun:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bebişnaz :) he kuzum aynen öle oldu dün bir miktar kanamam oldu hayırlısı olsun çok takmamak lazım ben zaten hiç beklemiyordum ama testler gösterince neden olmasın dedim :)

Canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende üzülme daha kötüsü de olabilirdi. Halimize şükredelim insan baştan hayal kırıklığı yaşıyor ama şükredelim

Aminnn canım inş sağlıkla gelsinde ne zaman istiyorsa o zaman gelsin minik meleklerimiz :)

Back
X