• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bılmıyorumkı bende yazısmalarda okudum gebelık ogrenılıyor dıye deneyım dedım. cıft cızgı koyu cıktı.ama hıc bel baglamadım ona. onemlı olan gebelık testı nede olsa. korkuyorum yapmaya:(: en azından haftasonunu guzel gecıreyım dıye yapmıcam yoksa zehır olacak:(:(:( bır mucıze olsada hamıs olsakkkk eger degılsek cok uzulucezzz:(:( offff hazırana kalacak umutlar. ama yınede kesmeyelım umudumuzu yuzde 50 sansımız var. hakkımızda hayırlısı olsun ıns

Haklsn tatlm hç temizlik yapasım yok bnmdeee ev çok kirli akşama ne yemek yapacaksn ben mercimek çorbası yapıyım diyorum :( üff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklsn tatlm hç temizlik yapasım yok bnmdeee ev çok kirli akşama ne yemek yapacaksn ben mercimek çorbası yapıyım diyorum :( üff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun kayınvaıldemlere gıderız yemege haftanın 4 gunu ordayım nerdeyse:):) yemek hazır olunca guzel oluyor. ama oglene tavuk sote yaptım sadece.valla aklımız dolu ya ınsanın bırsey yapasıda gelmıyor ıcınden.

yok ya cnm yumurtan catlamadımı catlamadıysa kıste cevırıo bebıstır ıns ya bnmde hem belım agrıo ya

yani ovulasyon testinde çift cizgiyi gördüm akıntı da oldu ama bebek diye umitlenmek istemiyorum acikcasida notur bi şekilde bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani ovulasyon testinde çift cizgiyi gördüm akıntı da oldu ama bebek diye umitlenmek istemiyorum acikcasida notur bi şekilde bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ovulasyon testlerıyle gebelık cıkmaz cnm sen bı test al yap bakalım hadı beklıorum cnm gusel haberlerını

Back
X