• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Yalnız değilsin canım bende hissediyorum degilim sabahtan beri sudan sebeplere Ağlıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ağlama hayırlısı olsn, daha 3 gün önce insanlar öldü onca çocuk ailesiz kaldı Allahın gücüne gider olur elbet isyan gibi :( lütfennn böyle yapmayın şükredin Rabbime dua edelm sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ağlama hayırlısı olsn, daha 3 gün önce insanlar öldü onca çocuk ailesiz kaldı Allahın gücüne gider olur elbet isyan gibi :( lütfennn böyle yapmayın şükredin Rabbime dua edelm sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi daha iyiyim zaten canım şükür bekliyorum gelecek ay olur inşallah

Yalnız değilsin canım bende hissediyorum degilim sabahtan beri sudan sebeplere Ağlıyorum

aslında kasiklarim agrio ama arada bilmiyorum farklı duygular içerisindeyim

Aminn insallah kuzum ya senin icinde cok sevindim kesinlestiyse sorun yok Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bitanemm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

eliffff çok iyisin bir tanemmm sevincimi paylaşan kardeşimsin canım bende cani gönülden sana dua ediyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün sende hamilelik haberi alırsın inşşş aminnnn :)))

eliffff çok iyisin bir tanemmm sevincimi paylaşan kardeşimsin canım bende cani gönülden sana dua ediyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün sende hamilelik haberi alırsın inşşş aminnnn :)))

Aminn insallah bitanem sende cok iyi ve tatlisin yerim ben senii yerrrr :) Allah buyuk insallah olur olmazsada artik kismettt sizlerden bugun gusel haberler aldim ya inan kendimin gibi sevindim esime anlattim oda guluyo tanimadigin insanlarin mutlulugunu paylasiyosun ne gusel diyo bunlar karsilikli bitanem sen hamis sinemin ikiz bebisler dusundukce allahim ya herkesin gonlune gore veriyo iste:)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hamilelik yasayan tecrübeli arkadaslarim. yaklaşık 10 gündür ara ara belime adet ağrısı gibi ağrı giriyor. Karnimda yok. Sadece 3 kez kramp girdi. Hamislikte boyle mi olur? Bat 19-20 mayis... nolur yardimmmm...

Back
X