• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hamilelik yasayan tecrübeli arkadaslarim. yaklaşık 10 gündür ara ara belime adet ağrısı gibi ağrı giriyor. Karnimda yok. Sadece 3 kez kramp girdi. Hamislikte boyle mi olur? Bat 19-20 mayis... nolur yardimmmm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrrrrrrrrr. . Meraktan uyiyamiyorum bileee... su 2-3 gün gecmiyorr :-(

eliffff çok iyisin bir tanemmm sevincimi paylaşan kardeşimsin canım bende cani gönülden sana dua ediyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün sende hamilelik haberi alırsın inşşş aminnnn :)))

Sevincim derkennnn ? Kız sendemi gebesin :))) nasl oluyo kanaman yokmmuydu senin Rabbim ne büyüksnn :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynenn anlamda veremiyorum hic boyle olmzdi ama burcu yummurtlamadan sonra iki gun olur dedi normal gaz var eeveett oburlugumdandir ahahahahah :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Elifimmm bu yumurta akı dediğimiz sıvı ovulasyondan 2 gün önce başlıyo, 2 gün sonraa bitiyoo fertill sıvısı diyolar :)) 5 gün sürüyor

Kız bn sana rahat ol diyip gitmedmmi :)) hç boş bırakmaya gelmiyosn heeee:)

Sorma bilmemek başa bela:sly: artık bıraktım ya olacagim gibi duruyor gene geldi ağrı ... poffffff....

Elifimmm bu yumurta akı dediğimiz sıvı ovulasyondan 2 gün önce başlıyo, 2 gün sonraa bitiyoo fertill sıvısı diyolar :)) 5 gün sürüyor

Iyi ya bitsin o zaman hemen ya sinir oldum artik yaa yeterr :) aman mikrop felan olmasinda sagliktan onemli bisey yok sonuctaaa :) senin az kaldi yarin test yapican mi kuzucum

Iyi ya bitsin o zaman hemen ya sinir oldum artik yaa yeterr :) aman mikrop felan olmasinda sagliktan onemli bisey yok sonuctaaa :) senin az kaldi yarin test yapican mi kuzucum

Mikrop oluncaa kokuyo ve kaşıntı oluyor kuzum günlük ped kullanıyormusun ?

Mikrop oluncaa kokuyo ve kaşıntı oluyor kuzum günlük ped kullanıyormusun ?

Aaaa aaaa pecete kullaniyorum gunluk ped bende kotu etki yapiyo kullanamiyorum yok kokusuz beyaz bi akinti bugun gelmeye basladi iste bakalim arada da bicak sapliyo kasigima

Aaaa aaaa pecete kullaniyorum gunluk ped bende kotu etki yapiyo kullanamiyorum yok kokusuz beyaz bi akinti bugun gelmeye basladi iste bakalim arada da bicak sapliyo kasigima

Cnm kotexinkini al pamuk ya iyi oluyo diğerleri kaşıntı yapıo bendee

Niye yok acaba kucuk hanim yarin yap iste merak ediyorum hemdeee coook cook ediyorum sen hamissen ben kendimide hamis sayicammm ahahahaha :)

Bbğm olsa hissederdm hafiften sancılanmamda oluyo regle bgnde gitti 2 kaldı işteee

Cnm kotexinkini al pamuk ya iyi oluyo diğerleri kaşıntı yapıo bendee

Onu denemedim bak bende bi ara kitle vardi bekarken dr kullanma saha cok intihap yapar demisti o gunden sonra hep pecete ama bi aliyim normalde ewet pedide koteks kullaniorum asiri memnunum bu kez onu deniyim bari

Bbğm olsa hissederdm hafiften sancılanmamda oluyo regle bgnde gitti 2 kaldı işteee

Oyle deme ne olur insallah bebis yuzundendir bak topigide sen actin insallah sans getirip hamis olucaksin ben inaniyorum umutsuzluk yok bitanem

Back
X