• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

boyadım bebeğim çok açmadım kumral tonda yaptırdım uzun zamandır koyu renk kullanıyordum hemen çok açık rengi göze almadım böle bal sarısının koyu tonu oldu :)

Wuuwww tas gibi hatun oldun yaniii ohhhh esin yine guluyomu pis pisss seni gorunce napti yamuldu muuu :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aaa kizlarrrr benim kociccc bugunn bana gul fidani aldi bi daha ona cicek almiyomus demiycekmisim kopardikca onu hatirliycakmisim evliligin 7.ayinda okuzlukte sinira ciktiiii :)

Wuuwww tas gibi hatun oldun yaniii ohhhh esin yine guluyomu pis pisss seni gorunce napti yamuldu muuu :)

olummm madonna oldum beeehhhh :))) benim kociş daha gelmedi mr çalışıyor mesaisi var emmee birazdan gelir gelse ne olcak zırto güzel oldu deyip yılışacak yanıma :)))

Aslında henüz yenı evlıyız ben pek kendımı hazır hissetmesem de eşim çok istiyor onun o hevesını görünce bende bı havalara girmiştim ki adet oldum sanırım adet günüme yakın deneme de sonuç negatıf:)

Olsun kuzum saglikli olur insallah zamani geldiginde meleginde gelir gobisine :)

Bzim çektiğimz ne bu erkeklerden :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) hiiç sorma yaaa saçımı boyayacam dedim oda sarı olsun istedi :)) tabi daha önce kullandığım için olur dedim bende ama açık sarıya cesaret edemedim canım şincik böle iyi foto ekleyebilsem olmuyor hata oluştu diyor neyse :)

:))) hiiç sorma yaaa saçımı boyayacam dedim oda sarı olsun istedi :)) tabi daha önce kullandığım için olur dedim bende ama açık sarıya cesaret edemedim canım şincik böle iyi foto ekleyebilsem olmuyor hata oluştu diyor neyse :)

Whatsapp varmı :) numaranı bana da at

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X