Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafif beslen canım kafein asitli içeceklerden uzak dur opuda benim vücudum tepki verdi mide bağırsaklarım içime resmen battı yüz ustu yatamadım.gerginlikten uzak dur bol bol dinlen bol su iç.Kızlar ben bugün opu oldum. Lekelenme gibi kan geliyor. Bu normalmiş. Peki bu aşamada transfere kadar neler yemeliyiz?
Teşekkür ederim canım. Bir de biraz leke geliyor. Ne kadar sürer acabahafif beslen canım kafein asitli içeceklerden uzak dur opuda benim vücudum tepki verdi mide bağırsaklarım içime resmen battı yüz ustu yatamadım.gerginlikten uzak dur bol bol dinlen bol su iç.
çok sürmez sen bu süreçte pozitif olmaya dinlenmeye dikkat et.beni o dönemde dr um çok germişti ve 1 embriyo ile başarısız oldu tüp bebek. sonrasında başka sıkıntılarda çıktı fakat tutununca her türlü tutunabiliyor.Teşekkür ederim canım. Bir de biraz leke geliyor. Ne kadar sürer acaba
Ay ne güzel yazmışsın arkadaşım. Düşüncene sağlık.poyrazya ne yenir tam bilmiyorum ama bol su ic bi kere, bir de T tugsem_10 un dedigi gibi haif beslenmeye calis bence de, protein agirlikli izgara, yesil salatalar, meyve filan. aliyorsan (doktorun verdiye) vitaminlerini filan ic. Bir de o konuyu hic düsünme :) bol bol dua ve tesbih cek, eger inaniyorsan. Günde 818 kez estagfirullah tavsiye ediliyor bir kitapta.
Moralini yüksek tut, düsüneceksen de pozitif seyler düsün, hayal kur mesela.
Sen güclüsün, bedenin güclü, sebepler dairesinde üzerini düseni yaptin, Rabbim saglikla tutundursun sana bebislerini.
Hersey güzel olacak! Inan :)
Nasıl geçti peki uyandığında ağrın varmıydı ben çalışıyorum bazıları 1 gün önce ve sonra izin almak gerekiyor diyor sence gerek varmıKızlar ben bugün opu oldum. Lekelenme gibi kan geliyor. Bu normalmiş. Peki bu aşamada transfere kadar neler yemeliyiz?
Mrb arkadaş lar bende 23 yaşında 5 senelik evliyim.Dogal yoldan bir gebelik oldu ve düştü.Benim sorum aşılama yapılmadan direk tüp bebek yapmalıyım.Birde aşk yok yeşil kartlyim.Butcesi uygun hastane yok mu. toplam 6.bin lira maddiyat var yardım çı olur saniz çok tşk ederimKızlar merhaba, mayıs ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Buyrun burada bilgi paylaşımı yapalım.
İnsnırmısın bugün aklıma ilk gelen şey, çalışanların bu süreci nasıl atlattığı oldu. Çok ilaç var çünkü. Hele bir fitil verdi oluşan sonra günde 3 kere 2 tane koyacağız. Valla koyana kadar ne çektim.Nasıl geçti peki uyandığında ağrın varmıydı ben çalışıyorum bazıları 1 gün önce ve sonra izin almak gerekiyor diyor sence gerek varmı
İşyerinin çok şükür çok destek ama tabiki zor bir süreç ozaman öğün izin alırım bana çok ilaç verilmedi bi gonal f verildi yarın kontrol var belki yarın verirler bakalım ya inşallah bu yaşadıklarıma değer Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahİnsnırmısın bugün aklıma ilk gelen şey, çalışanların bu süreci nasıl atlattığı oldu. Çok ilaç var çünkü. Hele bir fitil verdi oluşan sonra günde 3 kere 2 tane koyacağız. Valla koyana kadar ne çektim.
Opu çok rahat geçti canım. Ameliyat elbisesi giydirip ameliyathaneye aldılar. Bayılttılar. Atıldığımda Dr um başımdaydı. Benim yumurtam az olduğu için çok az ağrım vardı. 15 dk alan sürmüş. Yarım saat kadar dinlendirdiler. İlaçlarımı nasıl kullanacağımı anlattı hemşireler ve çıktım. Hemen kahvaltı yap dediler. Yalnız insan sersem gibi oluyor. Ben olsam izin alırım canım. Opu dan 1 gün önce izin almasanda opu gününü izin al bence
aşılamada çok fazla şans yok ne yazıkki ben 3 kez yaptırdım 3 de tutmadı ben göztepe medikal parkta yaptırıyorum çok büyül indirim yaptırdım 6,500 demişlerdi 5000 indiler artı ilaç masrafları aklında bulunsunMrb arkadaş lar bende 23 yaşında 5 senelik evliyim.Dogal yoldan bir gebelik oldu ve düştü.Benim sorum aşılama yapılmadan direk tüp bebek yapmalıyım.Birde aşk yok yeşil kartlyim.Butcesi uygun hastane yok mu. toplam 6.bin lira maddiyat var yardım çı olur saniz çok tşk ederim
hadi inşallah canım ya ama çok güzel birşey pozitifi görmek allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahkızlar benim transfer sonrası 6.gunum. aslında test günüm değildi ama dayanamadım idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. sonra kan verdim 31 cıktı değerim. insallah gebeyimdir, yanlış pozitif filan değildir dua edin..![]()
cok sevındım arkadasım inşallah güzel sonuclanır . Bugüne kadar her hangı bır belırtı hıssettın mı ? Kacıncı gun embrıyosu ve kac tane yuklendı ? Benımde bugün 3. Gunum heyecanla beklıyorumkızlar benim transfer sonrası 6.gunum. aslında test günüm değildi ama dayanamadım idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. sonra kan verdim 31 cıktı değerim. insallah gebeyimdir, yanlış pozitif filan değildir dua edin..![]()
insallah canim..hadi inşallah canım ya ama çok güzel birşey pozitifi görmek allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
5.gun embriyosu 1 adet transfer edildi. sadece göğüslerimde şişlik var birkaç gündür..cok sevındım arkadasım inşallah güzel sonuclanır . Bugüne kadar her hangı bır belırtı hıssettın mı ? Kacıncı gun embrıyosu ve kac tane yuklendı ? Benımde bugün 3. Gunum heyecanla beklıyorum