MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

galiba ben de bu ay başlayacağım, bahçecide. inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.. bir ben mi böyleyim arkadaşlar içimde hem heyecan var hem korku :( ablamın 3. denemesinde olmuştu o yurtdışında yaptırmıştı ama o süreçlerini o da kötü geçirmişti gözüm korkuyor

maalesef öle oldu :KK43: ne kan testimi aldılar ilaçlara başlamadan ne başka bişey. transferden 1 hafta sonra adet günümde direk hasta olmamda çok ilginç :KK43:
bizde sorun yok 1.5 senedir deniyoruz olmuyor cnm , dr 6 ay deneyin gelin dedi biz istemedik direk başladık. ama kısmet değilmiş. Şimdi beklemeye tahammülüm yok psikolojimi bozdum sürekli ağlıyorum vs , ondan eşim yine gidelim sen rahatla dedi.
Cnm siz nerede hangi hastanede yaptırnınız?

Mrb kızlar bana da 5 gün transfer edildi 6 Mayıs da 16 kanda bakacak kaşık ağrısı bende de oluyor bu 2 denemem dondurulmuslar ile çok korkuyorum ben yaa...
Benimde 16 mayısta tahlilm 5.gün tek emriyo tranferi kasıkta batma oluyor arada cnm sen nerde yaptırdın?

galiba ben de bu ay başlayacağım, bahçecide. inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.. bir ben mi böyleyim arkadaşlar içimde hem heyecan var hem korku :KK43: ablamın 3. denemesinde olmuştu o yurtdışında yaptırmıştı ama o süreçlerini o da kötü geçirmişti gözüm korkuyor
bende korkuyorum ama heyecanlıyım da inşallah rabbim anne olmayı nasip eder bizlere de, Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün :dua::anneadayı::anne:

Arkadaslar merhabalar . Oncelıkle Rabbım emeklerımızı karsılıksız bırakmasın . Benım transferım dündü. 2 adet 5. Gün embrıyosu transfer edıldı. Su an ıcın vucudumda bır degısıklık yok . Sızler nasılsınız ? Bır belırtı var mı

Merhaba kızlar bende bugün transfer oldum üçüncü gün embriyosu iyi kalite de neler önerirsiniz bana ikinci denemem bu benim

Kızlar , transferi olan arkadaşlarım L limonikaa E Ecemelif P Pembe_1985 Karadut41 Karadut41 Yakamoz5424 Yakamoz5424 Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin. Sizin güzel haberlerinİz moral, umut olacak hepimize inşaAllah. Hepimiz biliyoruz ki bu işin matematiği yok, nasip kısmet ve bol dua. O yüzden hepinize duacıyım. Rabbim hayırlı güzel olumlu haberler almanızı nasip etsin
Umutsuzluk, korku yok.. Tam tevekkül ve inanç var. Kafalar rahat olmalı, bu bir sınav hepimiz için ve sabrın sonu selamet inşaAllah
Benim bugün 3.gün iğnelerde. 24 mayıs için yumurta toplama planlandı, Allahtan bir engel, mani çıkmazsa.
Ben transfer sonrası ne kadar istirahat gerekiyor, izin almam lazım mı yoksa işe gidebilir miyim. Yoksa 2 hafta filan yatacak mıyım?

Kızlar , transferi olan arkadaşlarım L limonikaa E Ecemelif P Pembe_1985 Karadut41 Karadut41 Yakamoz5424 Yakamoz5424 Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin. Sizin güzel haberlerinİz moral, umut olacak hepimize inşaAllah. Hepimiz biliyoruz ki bu işin matematiği yok, nasip kısmet ve bol dua. O yüzden hepinize duacıyım. Rabbim hayırlı güzel olumlu haberler almanızı nasip etsin
Umutsuzluk, korku yok.. Tam tevekkül ve inanç var. Kafalar rahat olmalı, bu bir sınav hepimiz için ve sabrın sonu selamet inşaAllah
Benim bugün 3.gün iğnelerde. 24 mayıs için yumurta toplama planlandı, Allahtan bir engel, mani çıkmazsa.
Ben transfer sonrası ne kadar istirahat gerekiyor, izin almam lazım mı yoksa işe gidebilir miyim. Yoksa 2 hafta filan yatacak mıyım?
Tşkler canım inşallah dualarımız tutar sımsıkı tutunur bebişlerimiz.izin ve istirahat konusunda farklı düşünceler var.ben 5. Gün işe başladım.ilk 3 günün özellikle önemliolduğunu söylüyorlar

Tesekkurler canım . Amin . Senın ıcınde dılerım kı Rabbım hayırlısını nasıp eylesin tedavın hayırlı ugurlu olsun . Ben hıc oyle tüm gün yatmadım gunluk ıslerıme devam ettım ama agır benı yoracaklar seyler yapmadım . Bugün 3. Gunum henuz hıssettıgım hıf bır sey yok

Yumurta toplama ve nakil hangi zamanlarda yapılıyor. Yaklaşık olarak adetten sonra kaçıncı gün toplanıyor yumartalar. Transfer kaç gün sonra oluyor?

Adetin 2.günü merkeze giidyorsun tedavin başlıyor. 9.ya da 12. gün gibi (benim 9.gün toplandı yumurta gelişimine bağlı) yumurtaların toplanıyor. O gün eşinden örnek alınarak yumurtayla eşleşiyor ve embriyoların oluşuyor. Daha sonra eğer taze transfer yapılacaksa embriyoların 5.günde transfer oluyorsun ama rahim dinlenme olacaksa 1 ay sonra transfer işlemin gerçekleşiyor.(5.günde embriyoların dondurularak)

Benim ne zaman olacak acaba yumurta toplamam merak ediyorum yarın doktoruma sorayım izin pek kolay alamıyoruz biz sırf ondan sıkıntı yapıyorum olmadı rapor isteyeceğim ama Edirne deyim ben İstanbul'da olacak acaba ne zaman transfer olur git gel yaparım herhalde kafamdadelisorular

Benim ne zaman olacak acaba yumurta toplamam merak ediyorum yarın doktoruma sorayım izin pek kolay alamıyoruz biz sırf ondan sıkıntı yapıyorum olmadı rapor isteyeceğim ama Edirne deyim ben İstanbul'da olacak acaba ne zaman transfer olur git gel yaparım herhalde kafamdadelisorular
Dr bana söyledi 21-22 gibi olur dedi iğnemin bugün 4. günü

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı,iğnemi bugün de 225 yapacağım,yarın 150ye düşüreceğiz,ayrıca bugün orgalutran iğnesine başlıyorum,yaklaşık 14 tane büyük folikülüm var,diğerlerinin de çarşamba günü boyutu ölçülecek,hadi hayırlısı,sizde durum nedir?

Adetin 2.günü merkeze giidyorsun tedavin başlıyor. 9.ya da 12. gün gibi (benim 9.gün toplandı yumurta gelişimine bağlı) yumurtaların toplanıyor. O gün eşinden örnek alınarak yumurtayla eşleşiyor ve embriyoların oluşuyor. Daha sonra eğer taze transfer yapılacaksa embriyoların 5.günde transfer oluyorsun ama rahim dinlenme olacaksa 1 ay sonra transfer işlemin gerçekleşiyor.(5.günde embriyoların dondurularak)
Merhaba, rahim dinlendirme ne gibi durumlarda yapılıyor bilginiz var mı?

Back
X