Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm siz nerede hangi hastanede yaptırnınız?maalesef öle oldune kan testimi aldılar ilaçlara başlamadan ne başka bişey. transferden 1 hafta sonra adet günümde direk hasta olmamda çok ilginç
bizde sorun yok 1.5 senedir deniyoruz olmuyor cnm , dr 6 ay deneyin gelin dedi biz istemedik direk başladık. ama kısmet değilmiş. Şimdi beklemeye tahammülüm yok psikolojimi bozdum sürekli ağlıyorum vs , ondan eşim yine gidelim sen rahatla dedi.
Benimde 16 mayısta tahlilm 5.gün tek emriyo tranferi kasıkta batma oluyor arada cnm sen nerde yaptırdın?Mrb kızlar bana da 5 gün transfer edildi 6 Mayıs da 16 kanda bakacak kaşık ağrısı bende de oluyor bu 2 denemem dondurulmuslar ile çok korkuyorum ben yaa...
bende korkuyorum ama heyecanlıyım da inşallah rabbim anne olmayı nasip eder bizlere de, Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsüngaliba ben de bu ay başlayacağım, bahçecide. inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.. bir ben mi böyleyim arkadaşlar içimde hem heyecan var hem korkuablamın 3. denemesinde olmuştu o yurtdışında yaptırmıştı ama o süreçlerini o da kötü geçirmişti gözüm korkuyor
Tşkler canım inşallah dualarımız tutar sımsıkı tutunur bebişlerimiz.izin ve istirahat konusunda farklı düşünceler var.ben 5. Gün işe başladım.ilk 3 günün özellikle önemliolduğunu söylüyorlarKızlar , transferi olan arkadaşlarım L limonikaa E Ecemelif P Pembe_1985Karadut41
Yakamoz5424 Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin. Sizin güzel haberlerinİz moral, umut olacak hepimize inşaAllah. Hepimiz biliyoruz ki bu işin matematiği yok, nasip kısmet ve bol dua. O yüzden hepinize duacıyım. Rabbim hayırlı güzel olumlu haberler almanızı nasip etsin
Umutsuzluk, korku yok.. Tam tevekkül ve inanç var. Kafalar rahat olmalı, bu bir sınav hepimiz için ve sabrın sonu selamet inşaAllah
Benim bugün 3.gün iğnelerde. 24 mayıs için yumurta toplama planlandı, Allahtan bir engel, mani çıkmazsa.
Ben transfer sonrası ne kadar istirahat gerekiyor, izin almam lazım mı yoksa işe gidebilir miyim. Yoksa 2 hafta filan yatacak mıyım?
Tesekkurler canım . Amin . Senın ıcınde dılerım kı Rabbım hayırlısını nasıp eylesin tedavın hayırlı ugurlu olsun . Ben hıc oyle tüm gün yatmadım gunluk ıslerıme devam ettım ama agır benı yoracaklar seyler yapmadım . Bugün 3. Gunum henuz hıssettıgım hıf bır sey yokKızlar , transferi olan arkadaşlarım L limonikaa E Ecemelif P Pembe_1985Karadut41
Yakamoz5424 Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin. Sizin güzel haberlerinİz moral, umut olacak hepimize inşaAllah. Hepimiz biliyoruz ki bu işin matematiği yok, nasip kısmet ve bol dua. O yüzden hepinize duacıyım. Rabbim hayırlı güzel olumlu haberler almanızı nasip etsin
Umutsuzluk, korku yok.. Tam tevekkül ve inanç var. Kafalar rahat olmalı, bu bir sınav hepimiz için ve sabrın sonu selamet inşaAllah
Benim bugün 3.gün iğnelerde. 24 mayıs için yumurta toplama planlandı, Allahtan bir engel, mani çıkmazsa.
Ben transfer sonrası ne kadar istirahat gerekiyor, izin almam lazım mı yoksa işe gidebilir miyim. Yoksa 2 hafta filan yatacak mıyım?
Yumurta toplama ve nakil hangi zamanlarda yapılıyor. Yaklaşık olarak adetten sonra kaçıncı gün toplanıyor yumartalar. Transfer kaç gün sonra oluyor?
Günaydınn bugün adet oldum yarın gidiyorum başlamak için ilk tedavim çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel başlangıçlar ve sonuçlar olur hepimiz için
Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinTedavin hayırlı olsun. Umarım güzel sonuçlanır.
Tedavin hayırlı olsun canm nerde başladın..hemen başladılar mi yoksa sonra ki aya fln ertliyolar miTeşekkür ederim inşallah hepimiz için
yok cnm başladım bugün 4 iğne günüm yarın kontrol var Göztepe Medikal Park peki senTedavin hayırlı olsun canm nerde başladın..hemen başladılar mi yoksa sonra ki aya fln ertliyolar mi
Dr bana söyledi 21-22 gibi olur dedi iğnemin bugün 4. günüBenim ne zaman olacak acaba yumurta toplamam merak ediyorum yarın doktoruma sorayım izin pek kolay alamıyoruz biz sırf ondan sıkıntı yapıyorum olmadı rapor isteyeceğim ama Edirne deyim ben İstanbul'da olacak acaba ne zaman transfer olur git gel yaparım herhalde kafamdadelisorular
Merhaba canım . Merak ettim inşallah sonucun pozitiftir bugün test günündü sanırımBenimde 16 mayısta tahlilm 5.gün tek emriyo tranferi kasıkta batma oluyor arada cnm sen nerde yaptırdın?
Merhaba, rahim dinlendirme ne gibi durumlarda yapılıyor bilginiz var mı?Adetin 2.günü merkeze giidyorsun tedavin başlıyor. 9.ya da 12. gün gibi (benim 9.gün toplandı yumurta gelişimine bağlı) yumurtaların toplanıyor. O gün eşinden örnek alınarak yumurtayla eşleşiyor ve embriyoların oluşuyor. Daha sonra eğer taze transfer yapılacaksa embriyoların 5.günde transfer oluyorsun ama rahim dinlenme olacaksa 1 ay sonra transfer işlemin gerçekleşiyor.(5.günde embriyoların dondurularak)