MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Mrb kızlar bana da 5 gün transfer edildi 6 Mayıs da 16 kanda bakacak kaşık ağrısı bende de oluyor bu 2 denemem dondurulmuslar ile çok korkuyorum ben yaa...

sizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğime:KK70: :halay::emir_bebek::anne:
Doktora gittiniz mi bnm randevum 3 de çok heyecanlıyım merak ediyorum ne denildiğini:emir_bebek:

Doktora gittiniz mi bnm randevum 3 de çok heyecanlıyım merak ediyorum ne denildiğini:emir_bebek:
Gittim vajinal usg ile baktı sonra ilaçlarımı yazdı rapor çıkarttık ilaçlar için yapıldı bile göbeğime salı kontrole çağırdı sizin nasıl geçti Yeni gördüm mesajınızı :emir_bebek::dua:

Gittim vajinal usg ile baktı sonra ilaçlarımı yazdı rapor çıkarttık ilaçlar için yapıldı bile göbeğime salı kontrole çağırdı sizin nasıl geçti Yeni gördüm mesajınızı :emir_bebek::dua:
Benimde aynı şekilde ben raporsuz yaptırıyorum saat 7 de yapacağım iğneyi bnmde salı kontrol Allahım çok heyecanlı değil mi

İyi akşamlar herkese bende memorial da tedaviye basladım dün bugün ikinci iğnemi de yaptım bana sadece folik asit ve bi antibiyotik ve iğne verildi herhangi bi bi vitamin falan verilmedi adetin ikinci günü ıkı yumurta görünüyor dedi pazar sabah kontrolüm var bakalım

Bende saat 7 de gonol f 225 yaptım ama çok kötüyüm tansiyonum düşük midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum sanırım iğneler yaptı

İyi akşamlar herkese bende memorial da tedaviye basladım dün bugün ikinci iğnemi de yaptım bana sadece folik asit ve bi antibiyotik ve iğne verildi herhangi bi bi vitamin falan verilmedi adetin ikinci günü ıkı yumurta görünüyor dedi pazar sabah kontrolüm var bakalım
Bana antibiyotik vermedi o ne için acaba

Ben dün vurulduğumda ter bastı beni başka bi etki görmedim ama Yen'i başladım ben o yüzden olabilir

Back
X