- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
Arkadaşlar dün gece benim için zor geçti,uyku uyuyamadım bir türlü,çarpıntım çok oldu,böyle bir problem yaşayan oldu mu?
yumurta toplandımı ondan sonra öyle bir durum oluyormuş ohss diye birşey doktoruna danış istesen cnm bi belirtilerine bakArkadaşlar dün gece benim için zor geçti,uyku uyuyamadım bir türlü,çarpıntım çok oldu,böyle bir problem yaşayan oldu mu?
Henüz toplanmadı,ilk denememde ohss olmuştum zaten,korkum o yüzdenyumurta toplandımı ondan sonra öyle bir durum oluyormuş ohss diye birşey doktoruna danış istesen cnm bi belirtilerine bak
cnm ben rastlamadm kendimde çok şükür umarım tekrar başına gelmez.Henüz toplanmadı,ilk denememde ohss olmuştum zaten,korkum o yüzden
transfer sonrası nasıl bi duygu birşey hissrdediyomusunuz birde yattınızmı hiçkızlar benim transfer sonrası 6.gunum. aslında test günüm değildi ama dayanamadım idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. sonra kan verdim 31 cıktı değerim. insallah gebeyimdir, yanlış pozitif filan değildir dua edin..
ben de bi doktora sorucam kafama göre fetva vermeyeyim ama doktor tutma dersin Rabbim affetsin kazasini tutucam artik mecbur. zaten igne surecinde 5 gün filan adetli olucam maksimum 10 gün tutamam heralde taze transfer olmazsa opudan sonra tutarimBende çalıştığım için 6 da vuruyorum iğneleri, şimdilik lucrin sadece, adetin 3.günü gittiğimde başka iğne vericek, Ozaman daha geç saatte vurmaya başlarım diye düşünmüştüm ramazan geliyor diye. Ama üreme sistemini etkileyebilceği hiç aklıma gelmedi. Doktorla da görüşmedim oruç tutulabilir mi diye,
Rabbim hayırlısını nasip etsin, Borçlarımızı sonrasında tutabiliriz inşallah.
canim ilk tedavimde opudan 2-3 gün önce benim de cok sıkıntı oldu carpinti aşırı şişkinlik vs.. sanirim hafif ohss olmustumHenüz toplanmadı,ilk denememde ohss olmuştum zaten,korkum o yüzden
ben de bi doktora sorucam kafama göre fetva vermeyeyim ama doktor tutma dersin Rabbim affetsin kazasini tutucam artik mecbur. zaten igne surecinde 5 gün filan adetli olucam maksimum 10 gün tutamam heralde taze transfer olmazsa opudan sonra tutarim
amiiinnn :)Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Bende önümüzdeki hafta adet olucam. Heralde ramazandan önce bitmiş olur. Bende doktorum ne derse onu yapıcam, niyetim iyi, rabbim hayırlı eylesin inşallah
Nasıl atlattın pekicanim ilk tedavimde opudan 2-3 gün önce benim de cok sıkıntı oldu carpinti aşırı şişkinlik vs.. sanirim hafif ohss olmustum
valla hic bisey yapamadim tatil oldugu icin doktora da ulasamadimNasıl atlattın peki
Sağol canım,benim kontrolüm yarın,mesaj attım doktoruma,dönmesini bekliyorumvalla hic bisey yapamadim tatil oldugu icin doktora da ulasamadimdoktor opudan sonra dostinex verdi yanlış hatirlamiyorsam o gecirdi ama o da cok mide bulantisi yapti
karninda şişlik te oldu mu suan? tuzlu yememek gerekiyormus sanirimSağol canım,benim kontrolüm yarın,mesaj attım doktoruma,dönmesini bekliyorum
göğüslerimde şişlik dışında hiç birşey hissetmedim. birde hic yatmadim. sadece 1 saat transfer sonrası hastanede yattım, sonrasında zaten dr um gerek olmadığını söyledi, yatmadim hiç.transfer sonrası nasıl bi duygu birşey hissrdediyomusunuz birde yattınızmı hiç
Yok şişlik olmadı ama sürekli gaz var.karninda şişlik te oldu mu suan? tuzlu yememek gerekiyormus sanirim
zaten karin siskinligide gazdan oluyo heralde.. bu ilac aklimizda olsun.sana da gecmis olsun cokDoktorum az önce aradı,foliküller büyüdüğü için normal bu durum dedi,yarın kontrolde detaylı görüşürüz artık,gaz için de gasspas diye ilaç önerdi
Sağol canım,internetten baktım gaspas diye ama almadım onun yerine evde kefir mayalıyorum,onu içtim şimdi,bakalım iyi gelecek mizaten karin siskinligide gazdan oluyo heralde.. bu ilac aklimizda olsun.sana da gecmis olsun cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?