MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Arkadaşlar dün gece benim için zor geçti,uyku uyuyamadım bir türlü,çarpıntım çok oldu,böyle bir problem yaşayan oldu mu?

Yok canım ya, benim için olmadı, Umarım ilk ve son olmuştur. Bir daha yaşamazsın,
Benim de lucrin vurduktan 1 saat sonra falan ciddi bir uyku bastırıyor. Gözümü açamıyorum resmen.

Arkadaşlar dün gece benim için zor geçti,uyku uyuyamadım bir türlü,çarpıntım çok oldu,böyle bir problem yaşayan oldu mu?
yumurta toplandımı ondan sonra öyle bir durum oluyormuş ohss diye birşey doktoruna danış istesen cnm bi belirtilerine bak

transfer sonrası nasıl bi duygu birşey hissrdediyomusunuz birde yattınızmı hiç

ben de bi doktora sorucam kafama göre fetva vermeyeyim ama doktor tutma dersin Rabbim affetsin kazasini tutucam artik mecbur. zaten igne surecinde 5 gün filan adetli olucam maksimum 10 gün tutamam heralde taze transfer olmazsa opudan sonra tutarim

Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Bende önümüzdeki hafta adet olucam. Heralde ramazandan önce bitmiş olur. Bende doktorum ne derse onu yapıcam, niyetim iyi, rabbim hayırlı eylesin inşallah

valla hic bisey yapamadim tatil oldugu icin doktora da ulasamadim doktor opudan sonra dostinex verdi yanlış hatirlamiyorsam o gecirdi ama o da cok mide bulantisi yapti
Sağol canım,benim kontrolüm yarın,mesaj attım doktoruma,dönmesini bekliyorum

transfer sonrası nasıl bi duygu birşey hissrdediyomusunuz birde yattınızmı hiç
göğüslerimde şişlik dışında hiç birşey hissetmedim. birde hic yatmadim. sadece 1 saat transfer sonrası hastanede yattım, sonrasında zaten dr um gerek olmadığını söyledi, yatmadim hiç.

Doktorum az önce aradı,foliküller büyüdüğü için normal bu durum dedi,yarın kontrolde detaylı görüşürüz artık,gaz için de gasspas diye ilaç önerdi

Doktorum az önce aradı,foliküller büyüdüğü için normal bu durum dedi,yarın kontrolde detaylı görüşürüz artık,gaz için de gasspas diye ilaç önerdi
zaten karin siskinligide gazdan oluyo heralde.. bu ilac aklimizda olsun.sana da gecmis olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…