MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Bence aksi bir durum görmedikleri takdirde bahçeci herkese yapıyor bunu. Emin değilim.
Teşekkürler cevap için, bu süreç tam bir tecrübe ve ne zaman bir tarih hesaplasam doktora gidince şaşırıyorum, bu rahim dinlendirme de böyle birşey. En son yumurta geliştirici iğne verecek derken doğum kontrol hapı ile kısa protokol demişti. Haftaya regl olunca bakalım ne diyecek.

Benim bugün kontrolüm vardı tek yumurtalığımda 6 ya yakın yumurta var dedi ötekinde bi tane varmış Perşembe'ye kontrol verdi orgalutran başladık bugün çatlamasın yumurtalar diye opu büyük ihtimalle cumartesi veya pazartesi dedi daha belli değil C cansuyu_1907 seninde bugün kontrolün vardı merak ettim durum nasıl canım uyumaktan çok korkuyorum bende opu da

göğüslerimde şişlik dışında hiç birşey hissetmedim. birde hic yatmadim. sadece 1 saat transfer sonrası hastanede yattım, sonrasında zaten dr um gerek olmadığını söyledi, yatmadim hiç.
inşallah hayaline kavışur sağlıklı bebeğini kucapğına alırsın bize güzel haberlerini ver

Canım merhaba , bende merak edıyorum transfer olmus olanların durumunu ama yazan olmadı . Benım bugün 4. Günüm henuz bır belırtım yok sadece bugün cok hafif kasıkta batmam oldu 5 dakıka . Ama onun dısında hıc bır belırtım yok .

Kızlar oluşan sonra bugün 2. Gün ve hala lekelenme geliyor. Büyük ihtimal perşembeye transfer edelim diyecekler. Bu lekelenme devam ederse transfer olur mu acaba.? Çok kafaya taktım ya

Kızlar oluşan sonra bugün 2. Gün ve hala lekelenme geliyor. Büyük ihtimal perşembeye transfer edelim diyecekler. Bu lekelenme devam ederse transfer olur mu acaba.? Çok kafaya taktım ya
bana lekelenme hafif kanama olabilir demişlerdi sıkıntı yapma ama bence transferin 3 - 5 gün arasında transfer yapılıyormuş yada uzuyomuş dondurma dinlendirme vs. 5, gnde yapılan genelde tutuyomuş hep yorumları böyle gördüm ama bilemeyiz tabi herşey Allahtan

Sağol canım. Rabbim yardımcımız olsun. Bana da 2 gün sürer dedilerama ya devam ederse diye korkuyorum

Sağol canım. Rabbim yardımcımız olsun. Bana da 2 gün sürer dedilerama ya devam ederse diye korkuyorum
etmez etmez bol bol sıvı tket dediler bana anestezi aldık ya atmak için antibiyotik verdilerse oda yapıodur banada yapmıştı geçti korkma

Mrb arkdslar benim transferimin 7.gunu.benim kasiklarimdaki batma cok artti.ornegin oturdugum yerden kalkarken aniden vucudumun yonunu dondururkenn cizzzzzz diye bi agri oluyor.oksururken hapsirirken direkt cizzzzz oluyor kasiklarim Allah tan kisa sureli 3 -4saniye suruyor.onun disinda ogretmenim ben ilk 5 gun gitmedim okula iki gundur gidiyorum ilk 5 gun yuruyus yaptim hemsire rahime kan pompalanmasi lazim hareketsiz durma demisti.bizim buyuk gun 19 mayis

yumurta toplamadan sonra mi? benim de 2-3 gün hafif lekelenme oldu. transfer 5. gün olmustu 5. güne geçmişti lekelenme

ohhh ohhh ne guzel masallah pozitif sonucu alirsin insallah

Azonce hemsireyle tekrar konustum.sizede bilgi olur diye yaziyorum.kasik agrilari ya adet olacagina yada bebegin tutunmasina isaretmis.gayet normal dedi.cok agri olursa parol icin dedi.birde testi 11.gun yaparsaniz kesin sonuc olur diye belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…