Teşekkürler cevap için, bu süreç tam bir tecrübe ve ne zaman bir tarih hesaplasam doktora gidince şaşırıyorum, bu rahim dinlendirme de böyle birşey. En son yumurta geliştirici iğne verecek derken doğum kontrol hapı ile kısa protokol demişti. Haftaya regl olunca bakalım ne diyecek.Bence aksi bir durum görmedikleri takdirde bahçeci herkese yapıyor bunu. Emin değilim.
inşallah hayaline kavışur sağlıklı bebeğini kucapğına alırsın bize güzel haberlerini vergöğüslerimde şişlik dışında hiç birşey hissetmedim. birde hic yatmadim. sadece 1 saat transfer sonrası hastanede yattım, sonrasında zaten dr um gerek olmadığını söyledi, yatmadim hiç.
Canım merhaba , bende merak edıyorum transfer olmus olanların durumunu ama yazan olmadı . Benım bugün 4. Günüm henuz bır belırtım yok sadece bugün cok hafif kasıkta batmam oldu 5 dakıka . Ama onun dısında hıc bır belırtım yok .Transferi olan arkadaslar L limonikaa E Ecemelif P Pembe_1985Yakamoz5424 Nasilsiniz, nasil gidiyor transfer sonrasi?
Bir tek limonikaa yazdi sanirim, test sonucunu. Hadi hayirli guzel haberler verin de umut olun bizlere de, heyecanla bekliyoruz :)
Rabbim hepinizi nazarlardan saklasin,amin.
inşallah hepimiz için sonuçlar güzel olur iyi dilekleriniz için teşekkürler..inşallah hayaline kavışur sağlıklı bebeğini kucapğına alırsın bize güzel haberlerini ver
bana lekelenme hafif kanama olabilir demişlerdi sıkıntı yapma ama bence transferin 3 - 5 gün arasında transfer yapılıyormuş yada uzuyomuş dondurma dinlendirme vs. 5, gnde yapılan genelde tutuyomuş hep yorumları böyle gördüm ama bilemeyiz tabi herşey AllahtanKızlar oluşan sonra bugün 2. Gün ve hala lekelenme geliyor. Büyük ihtimal perşembeye transfer edelim diyecekler. Bu lekelenme devam ederse transfer olur mu acaba.? Çok kafaya taktım ya
Sağol canım. Rabbim yardımcımız olsun. Bana da 2 gün sürer dedilerama ya devam ederse diye korkuyorumbana lekelenme hafif kanama olabilir demişlerdi sıkıntı yapma ama bence transferin 3 - 5 gün arasında transfer yapılıyormuş yada uzuyomuş dondurma dinlendirme vs. 5, gnde yapılan genelde tutuyomuş hep yorumları böyle gördüm ama bilemeyiz tabi herşey Allahtan
etmez etmez bol bol sıvı tket dediler bana anestezi aldık ya atmak için antibiyotik verdilerse oda yapıodur banada yapmıştı geçti korkmaSağol canım. Rabbim yardımcımız olsun. Bana da 2 gün sürer dedilerama ya devam ederse diye korkuyorum
insallah hepimiz güzel haberler aliriz..inşallah hayaline kavışur sağlıklı bebeğini kucapğına alırsın bize güzel haberlerini ver
yumurta toplamadan sonra mi? benim de 2-3 gün hafif lekelenme oldu. transfer 5. gün olmustu 5. güne geçmişti lekelenmeKızlar oluşan sonra bugün 2. Gün ve hala lekelenme geliyor. Büyük ihtimal perşembeye transfer edelim diyecekler. Bu lekelenme devam ederse transfer olur mu acaba.? Çok kafaya taktım ya
ohhh ohhh ne guzel masallahMrb arkdslar benim transferimin 7.gunu.benim kasiklarimdaki batma cok artti.ornegin oturdugum yerden kalkarken aniden vucudumun yonunu dondururkenn cizzzzzz diye bi agri oluyor.oksururken hapsirirken direkt cizzzzz oluyor kasiklarim Allah tan kisa sureli 3 -4saniye suruyor.onun disinda ogretmenim ben ilk 5 gun gitmedim okula iki gundur gidiyorum ilk 5 gun yuruyus yaptim hemsire rahime kan pompalanmasi lazim hareketsiz durma demisti.bizim buyuk gun 19 mayis
Evet canım yumurta toplamadan sonra oldu. Hafifyumurta toplamadan sonra mi? benim de 2-3 gün hafif lekelenme oldu. transfer 5. gün olmustu 5. güne geçmişti lekelenme
Protestan fitil ve progrstan iğne verdi dr. İğne çok fena. Kalçamı hareket ettiremiyorumetmez etmez bol bol sıvı tket dediler bana anestezi aldık ya atmak için antibiyotik verdilerse oda yapıodur banada yapmıştı geçti korkma
ohhh ohhh ne guzel masallahpozitif sonucu alirsin insallah
alala iğne nden verdikiProtestan fitil ve progrstan iğne verdi dr. İğne çok fena. Kalçamı hareket ettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?