Tebrikler inşallah artarak devam eder transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız.kızlar benim transfer sonrası 6.gunum. aslında test günüm değildi ama dayanamadım idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. sonra kan verdim 31 cıktı değerim. insallah gebeyimdir, yanlış pozitif filan değildir dua edin..
insallah ☺
sadece crinone jel kullandım. birde folik asit.Tebrikler inşallah artarak devam eder transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız.
Himm iyi bari bazı hastaneler uzatıyor galiba..ben inşallah bayramdan sonra başlıycam..kısmetse Ankara da ama kararsızım hangisine gitcemeyok cnm başladım bugün 4 iğne günüm yarın kontrol var Göztepe Medikal Park peki sen
bi arkadasimin tedavisi ramazana denk geldi doktor bünyen zayif düşer yum kalitesi azalir diye oruc tutturmadi. benim de ramazana denk gelcek. doktora gidince sorcam bakalimRamazanda nasil tedavi oliyorsunuz? Igneleri nezaman aliyorsunuz? Iftardan sonrami?
Merhaba, rahim dinlendirme ne gibi durumlarda yapılıyor bilginiz var mı?
merhaba,Bence aksi bir durum görmedikleri takdirde bahçeci herkese yapıyor bunu. Emin değilim.
iğneler öğlen 2-3 arası yapılıyor etkisi olması için... bemde ramazana denk gelecek :bi arkadasimin tedavisi ramazana denk geldi doktor bünyen zayif düşer yum kalitesi azalir diye oruc tutturmadi. benim de ramazana denk gelcek. doktora gidince sorcam bakalimo kadar ugrastim ramazana sarkmasin diye ama uzun protokol histeroskopi vs derken tam ramazana denk geldi
hayırlı olsun hakkında inşallah sonuç ne oldu?kızlar benim transfer sonrası 6.gunum. aslında test günüm değildi ama dayanamadım idrar testi yaptım silik pozitif çıktı. sonra kan verdim 31 cıktı değerim. insallah gebeyimdir, yanlış pozitif filan değildir dua edin..
iğneler öğlen 2-3 arası yapılıyor etkisi olması için... bemde ramazana denk gelecek :
kandildede yumurtam toplanmştı ramazandada hayırlara vesile olur inşallah mübarek ayBenim de ramazana denk gelecek
kandildede yumurtam toplanmştı ramazandada hayırlara vesile olur inşallah mübarek ay
ben gecen tedavimde aksam üstü 6-7 gibi yaptim iğneleri bi zarari olmadi doktor yapabilirsin dedi. belki iftardan sonra da yapilabilir ama vücut açlık susuzluk yasayinca kendini koruma altina alıyormuş üreme sistemine daha az enerji ayiriyormus bu da yum kalitesini etkiler otomatik olarakiğneler öğlen 2-3 arası yapılıyor etkisi olması için... bemde ramazana denk gelecek :
hıı bana net olarak 2 - 3 arası dendi. ama iğneler ağır zaten sıkıntı olabilirben gecen tedavimde aksam üstü 6-7 gibi yaptim iğneleri bi zarari olmadi doktor yapabilirsin dedi. belki iftardan sonra da yapilabilir ama vücut açlık susuzluk yasayinca kendini koruma altina alıyormuş üreme sistemine daha az enerji ayiriyormus bu da yum kalitesini etkiler otomatik olarak
ben gecen tedavimde aksam üstü 6-7 gibi yaptim iğneleri bi zarari olmadi doktor yapabilirsin dedi. belki iftardan sonra da yapilabilir ama vücut açlık susuzluk yasayinca kendini koruma altina alıyormuş üreme sistemine daha az enerji ayiriyormus bu da yum kalitesini etkiler otomatik olarak
aynen öyle bende bazı arkadaşlardan 6 7 gibi yapılıo duydum ama ben kendim yaptığım için istedikleri saate yapıodumBende çalıştığım için 6 da vuruyorum iğneleri, şimdilik lucrin sadece, adetin 3.günü gittiğimde başka iğne vericek, Ozaman daha geç saatte vurmaya başlarım diye düşünmüştüm ramazan geliyor diye. Ama üreme sistemini etkileyebilceği hiç aklıma gelmedi. Doktorla da görüşmedim oruç tutulabilir mi diye,
Rabbim hayırlısını nasip etsin, Borçlarımızı sonrasında tutabiliriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?