MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Tebrikler inşallah artarak devam eder transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız.

Ramazanda nasil tedavi oliyorsunuz? Igneleri nezaman aliyorsunuz? Iftardan sonrami?
bi arkadasimin tedavisi ramazana denk geldi doktor bünyen zayif düşer yum kalitesi azalir diye oruc tutturmadi. benim de ramazana denk gelcek. doktora gidince sorcam bakalim o kadar ugrastim ramazana sarkmasin diye ama uzun protokol histeroskopi vs derken tam ramazana denk geldi

sa kızlar günaydın,

bende tüp bebeğe başladım düşük yumurta rezervim ve 2 yumurtamla 1 tanesi döllendi doktor reglinde gel tekrar iğnelere başlayacağız dedi tekrar toplama sonra transfer inşallah olumlu olur böyle deneyim yaşayan varmı? bu arada bahçeci cem beydeyim ben hastası olan var mı başka ?

iğneler öğlen 2-3 arası yapılıyor etkisi olması için... bemde ramazana denk gelecek :

hayırlı olsun hakkında inşallah sonuç ne oldu?

iğneler öğlen 2-3 arası yapılıyor etkisi olması için... bemde ramazana denk gelecek :
ben gecen tedavimde aksam üstü 6-7 gibi yaptim iğneleri bi zarari olmadi doktor yapabilirsin dedi. belki iftardan sonra da yapilabilir ama vücut açlık susuzluk yasayinca kendini koruma altina alıyormuş üreme sistemine daha az enerji ayiriyormus bu da yum kalitesini etkiler otomatik olarak

hıı bana net olarak 2 - 3 arası dendi. ama iğneler ağır zaten sıkıntı olabilir

Bende çalıştığım için 6 da vuruyorum iğneleri, şimdilik lucrin sadece, adetin 3.günü gittiğimde başka iğne vericek, Ozaman daha geç saatte vurmaya başlarım diye düşünmüştüm ramazan geliyor diye. Ama üreme sistemini etkileyebilceği hiç aklıma gelmedi. Doktorla da görüşmedim oruç tutulabilir mi diye,
Rabbim hayırlısını nasip etsin, Borçlarımızı sonrasında tutabiliriz inşallah.

aynen öyle bende bazı arkadaşlardan 6 7 gibi yapılıo duydum ama ben kendim yaptığım için istedikleri saate yapıodum

Arkadaşlar dün gece benim için zor geçti,uyku uyuyamadım bir türlü,çarpıntım çok oldu,böyle bir problem yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…