MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Cnm gecmis olsun bol bol dinlenmekten baska caremiz yok kalkma ayaga hic c insallah allahın izniyle iyi olcak bebislerimiz rabbim evlatlarımızı bize bagislasin cnm iyi haberlerini bekliyorum cnm insallah künfeyekün

Kızlar bebeklerim iyi çok şükür şimdi taburcu oluyoruz,iğne,ilaç ve fitille devam,on gün sonra da kontrol var,çok aşırı kanama olmadığı sürece korkma dedi bir süre daha olabilirmiş ama oturmak bile yasak hep yatacakmışım

Cnm cok sükür coooooook sevindim onlar iyi olsun cnm yapıcak birsey yok yaticaz biraz sikılcakcaksın ama 3 ayi doldurunca insallah iyi olucak cnm icini ferah tut sen

canim geçmiş olsun insallah hersey yoluna girer canim dualarim seninle

cok şükür canim dikkat et kendine hersey güzel olacak korkma canım sen uzan bebislere dikkat et yardimci olacak birileri vardır umarim yakınlarında

cok şükür canim dikkat et kendine hersey güzel olacak korkma canım sen uzan bebislere dikkat et yardimci olacak birileri vardır umarim yakınlarında
Annem yanımda şimdilik,gebelik boyunca yatmak zorunda kalırsam da birini ayarlıycaz canım,şimdi ara ara leke var ama bugünümüze hamdolsun

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, merak etmeyin bundan sonra herşey yolunda gidecek inşallah, 12 haftaya birşey kalmadı, bu arada tatile giden var mı, ben konuştum doktorum sorun yok dedi, girebilirsin diyince 4 günlük kaçamak yapalım dedik.. bebişimle güneşleniyoruz, yüzüyoruz, yiyiyoruz, geziyoruz.. Moral motivasyon için çok iyi geldi.. Konuşun doktorunuzla sizde yapın kaçamak..

bize tup bebek merkezindeki doktorumuz izin vermedi tum tatil ayarlamalarimizi iptal ettirdik haftaya yeni bir doktora gidecegiz soracagim ama esim izin versede gitmeyiz diyor gozu korktu artik onunda.kucucuk yerdeyiz arkadaslarimiz hep gitti tanidikta yok aksama kadar evde bunaliyorum

Tatil bana hayal oldu,sitemizin havuzu var,girmek şöyle dursun balkonda oturup bakamıyorum bile malum yataktayım hep,kuzular iyi olsun da ben deniz kum görmesem de olur :)

Tatil bana hayal oldu,sitemizin havuzu var,girmek şöyle dursun balkonda oturup bakamıyorum bile malum yataktayım hep,kuzular iyi olsun da ben deniz kum görmesem de olur :)
nerede yasiyorsunuz canım uzulme bu gunlerde gecer insallah kuzucuklar iyi olsunda

Hiç üzülmüyorum,Samsundayız canım bizim,evim denizin karşısında,varsın bu yaz denizsiz havuzsuz geçsin bebeklerimiz iyi olsun da
olsun valla goruntusu bile guzel insanin icini huzur kapliyor.gecen sene gezmiştim samsunu cok beğenmiştim ben

Selam kizlar yumurta gelistirici igneyi kac gun kullaniyoruz?
Yumurta kacinci gun toplaniyor ve transfer ne zaman yapiliyor?bilgi verir misiniz.

Canım sorun yoksa doktorlar gidebilirsiniz dedi ama biz malesef gidemiyoruz yatiyoruz evde patladım 4 aydan sonra gitmeyi dusunuyorum tehlike gecerse insallah dikkat et cnm sende birazdaha sıkılmaya devam.

Dun hastaneye gittim bebegimiz buyumus masallah allah nazarlardan korusun tüm bebislerimizi .

Yumurta kacinci gun toplaniyor ve transfer ne zaman yapiliyor?bilgi verir misiniz.
Cnm ben bir hafta kullandım bu senin vucuduna baglı cnm yeterli yumurta sayısı buyuklugu yeterli geldiginde kestiriyolar herkesin vucudu farkli tepkiler verebiliyo yumurta üretme açısından

Cnm ben bir hafta kullandım bu senin vucuduna baglı cnm yeterli yumurta sayısı buyuklugu yeterli geldiginde kestiriyolar herkesin vucudu farkli tepkiler verebiliyo yumurta üretme açısından

Mesela 8 gun kullandik.Yumurta nezaman toplaniyor peki canim.Yumurta toplNdktan sonra ne zaman yerlestiriliyor?tesekkur ederim cevabin icin :*

bazilari 1 hafta bazıları 10-12 gun iki uc gunde bir.kontrol ediliyor yeterli buyukluge gelene kadar igneye devam transferde de değişiyor bazilarina 3. gun bazilarina 5. gun embriyosu ttansfer ediliyor bana 2. gun orta kalite embriyo transfer edildi

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel bebisini

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel bebisini
Ben yedi gün iğne oldum,8.gün yumurtalarım toplandı,yumurta toplamadan 3 gün sonra da transferim yapıldı,doktorun 5.günü beklemeyi tercih etmedi,senin yumurta üretimini ve sonrasında embriyonun gelişimine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…