MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Ağrısına nasıl dayanıyorsun iğnenin canım? Ben 1 kere iki tüp kullanıyordum günde ve inliyordum resmen ağrıdan. Acaba bende mi çok ağrı yaptı
cqnim bendede cok agri oluyor yani vurulduktan sonra sanki bıçakla kesmisler gibi dayaniyorum napim artik

bence duyulur o zamana kadar 7 haftalik oluyor sanirim

nasıl oldun inş bir sıkıntı yoktür merak ettim seni

Yavaş yavaş sessizleşiyor başlık, daha normal ve sakin bekleyişe geçtik sanırım. Nasıl gidiyor hamilelikleriniz ?
9 h 3 g lük (2,7 cm) son kontrole geçen cumartesi gittim ben, kolları, ayakları büyümeye başlamış , kalp atışları, kan akışı çok belirgin görünüyor artık.. Bir daha ki gidişimiz 11. haftada olacak bakalım test istedi doktorumuz 11. haftada 2li test var.. Şimdilik her şey yolunda .. Umarım herkesin sağlıklı ve pozitif devam eder ve sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi : ) İyi günler herkese ..

insallah canim coksukur benimde iyi gidiyor 7+3 oldu bizimkisi bende hicbir degisiklik yok ne bilim bulanti uyku hali falan eski beNnasilsam ayniyim :))))

Aslında aklım hep sizde dualarla 9 +4 olduk ama plesanta arkasında kanamam var o biraz cnm sıkıyo kanamalardan kurtulamadım yatıyorum hergun bebegim cok sukur iyi (bulantılarım çoooook mutluyum bebegim bulandırsın )insallah kanamalarda biterse daha iyi olcam sizde dikkat edin bebislerinize birbirimize dua edelim dua yerini bulur herkesin bebislerine maşallah olmayanlarada nasip etsin

Pazartesinden beri hastanede yatıyorum ben de o gün 1-2 pedlik kanamam oldu,yavaş yavaş azaldı,2 gündür de kahverengi lekelerim var,yataktan kalkamıyorum hiç,serum,iğne,ağızdan ve vajinadan progestan ve bir de rektumdan fitil veriyorlar,Pazartesi kalp atımları vardı,6-7 gibi tekrar usg çekilip karar verilecek, HAOZ sana da geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…