http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1gunaudin canim benim okuduğuma gore opu gunu degilde transfer gunu 2 haftalik sayılıyor banada 2 haziran gunu transfer edildi 6 temmuza çağırdı doktorum.kese kalp atisi hepsine birlikte bakacak sanirim
cqnim bendede cok agri oluyor yani vurulduktan sonra sanki bıçakla kesmisler gibi dayaniyorum napim artikAğrısına nasıl dayanıyorsun iğnenin canım? Ben 1 kere iki tüp kullanıyordum günde ve inliyordum resmen ağrıdan. Acaba bende mi çok ağrı yaptı
prolutin igneninmi canim zararli oldugunu soyledilerCnm bana zararlı oldugunu soylediler vermediler iki ayrı doktor da vermedi sen sor cnm doktora
bence duyulur o zamana kadar 7 haftalik oluyor sanirimCanım ama herkesin embriyo büyüklüğü farklı kiminin 2. Gün embriyosu kiminin 5. Gün. Çok önemli değil 3-5 gün ama standardize olması için taze transfer yapılan tedavide opu gününün baz alındığı hesaplama çok daha mantıklı geldi bana.
Benim de transfer 2 haziran. 4 günlük embriyo idi. 3 Temmuz'a randevu aldım ben ama inşallah duyulur o zaman
Evet cnm onu kesti digerini verdiprolutin igneninmi canim zararli oldugunu soylediler
ayy masallah canim saglicakla kucagina al insallahMrb kizlar bugun knrtolum vardi.bebisimi gordum.ayaklari hic durmuyordu hizli hareket ediuordu.cok guzel bi duygu.rabbim isteyen herkese yasatsin
Mrb kizlar bugun knrtolum vardi.bebisimi gordum.ayaklari hic durmuyordu hizli hareket ediuordu.cok guzel bi duygu.rabbim isteyen herkese yasatsin
Kızlar Rabbime binlerce şükür kalp atışlarını dinledim bugün
canım maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. usg de haftanla tam uyumlu mu çıktı peki?Kızlar Rabbime binlerce şükür kalp atışlarını dinledim bugün
Evet canım tam uyumlu çıktı hamdolsun ama iki hafta sonra yine gidicem devam ediyor mu kalp atışları diyencanım maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. usg de haftanla tam uyumlu mu çıktı peki?
nasıl oldun inş bir sıkıntı yoktür merak ettim seniEvet canım verdi . Bebegi gormek ıcın haftası henuz erken 5+5 cıktı . Kanamayla ılgılı de bır sey demedi sadece kanama alanı var ve bol bol dınleneceksın dedı . Insallah hepımız ıcın her say guzel olur tesekkur ederı canım
tesekkur ederim canim hepimizin bebisleri allaha emanetsevdabuzer Gozun aydın cnm masallah aminn.
insallah canim coksukur benimde iyi gidiyor 7+3 oldu bizimkisi bende hicbir degisiklik yok ne bilim bulanti uyku hali falan eski beNnasilsam ayniyim :))))Yavaş yavaş sessizleşiyor başlık, daha normal ve sakin bekleyişe geçtik sanırım. Nasıl gidiyor hamilelikleriniz ?
9 h 3 g lük (2,7 cm) son kontrole geçen cumartesi gittim ben, kolları, ayakları büyümeye başlamış , kalp atışları, kan akışı çok belirgin görünüyor artık.. Bir daha ki gidişimiz 11. haftada olacak bakalım test istedi doktorumuz 11. haftada 2li test var.. Şimdilik her şey yolunda .. Umarım herkesin sağlıklı ve pozitif devam eder ve sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi : ) İyi günler herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?