MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Bugun kalp atışını duydum harika birseydi allahım bir mucize yarattı şükürler olsun insallah herkes hayırlısıyla tez zamanda yavrularına kavuşur

Gözünüz aydın çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

İnşallah canım dualarını esirgeme lütfen,bulantıların başladı mı canım?
Sabahları oluyo genelde ac olunca gün içersinde aç olursam oluyo senin varmı bulantın cnm dualarım inan seninle ve diger hamislerimizde ve hamile kalmayı bekleyenlere dua ettiğinde seni tanımasamda gidiceği yeri biliyo cnm sen icini ferah tut 9 gun oldu hala devam lekelerim umutsuzlaştım taki bugun kalp atışını duyunca oyuzden iyi olcak dinlen cnm bol bol birsey yapma hersey bebisler icin bayramdan sonra güzel haberler yazıcaz insallah .

Canım içimi ferahlattın yine çok sağol,ben de aç olduğumda bulantı oluyor diğer zamanlarda rahatım şükür ağrılar da azaldı hayırlısıyla güzel haberler vericez inşallah

Canım içimi ferahlattın yine çok sağol,ben de aç olduğumda bulantı oluyor diğer zamanlarda rahatım şükür ağrılar da azaldı hayırlısıyla güzel haberler vericez inşallah
Iste bu supersin alcaz alcaz guzel haberler

Selam kızlar ben de mayıs tüp bebek yapanlardanım transfer Haziran'a kaydı gerçi de... 29 mayıs opu tarihim , opu gününü 14. Gün olarak kabul edersem 6+2 yim bugün. Siz tam olarak ne zaman kalp atışını duydunuz acaba?

gunaudin canim benim okuduğuma gore opu gunu degilde transfer gunu 2 haftalik sayılıyor banada 2 haziran gunu transfer edildi 6 temmuza çağırdı doktorum.kese kalp atisi hepsine birlikte bakacak sanirim

hamile olan arkadaslar proluton igne yapıyormusunuz sizde 3 gunde bir yaptiriyorum ben. ama artik igne yerlerim aciyor ya ((

Baslarda kullandım o iğneyi progestan kullanıyorum 9 gundur hergun cnm
progestani hic bırakmadım ben gunde 3 defq 2ser kapsül,seklinde yapiyorum ignede var sormak istediğim bu sureklimi devam edecek hamilelik boyunca

progestani hic bırakmadım ben gunde 3 defq 2ser kapsül,seklinde yapiyorum ignede var sormak istediğim bu sureklimi devam edecek hamilelik boyunca
Cnm bana zararlı oldugunu soylediler vermediler iki ayrı doktor da vermedi sen sor cnm doktora

Ağrısına nasıl dayanıyorsun iğnenin canım? Ben 1 kere iki tüp kullanıyordum günde ve inliyordum resmen ağrıdan. Acaba bende mi çok ağrı yaptı

gunaudin canim benim okuduğuma gore opu gunu degilde transfer gunu 2 haftalik sayılıyor banada 2 haziran gunu transfer edildi 6 temmuza çağırdı doktorum.kese kalp atisi hepsine birlikte bakacak sanirim
Canım ama herkesin embriyo büyüklüğü farklı kiminin 2. Gün embriyosu kiminin 5. Gün. Çok önemli değil 3-5 gün ama standardize olması için taze transfer yapılan tedavide opu gününün baz alındığı hesaplama çok daha mantıklı geldi bana.
Benim de transfer 2 haziran. 4 günlük embriyo idi. 3 Temmuz'a randevu aldım ben ama inşallah duyulur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…