- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Banada canim sadece parol icebilirsin dendi..agrim olursa oda..cok sukur devasl sancilarim olmadi..ama dis icin ictim mecburenn...Bana doktorum parol verdi. Agrin olursa bundan sonra sadece parol içeceksin dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada canim sadece parol icebilirsin dendi..agrim olursa oda..cok sukur devasl sancilarim olmadi..ama dis icin ictim mecburenn...Bana doktorum parol verdi. Agrin olursa bundan sonra sadece parol içeceksin dedi.
Senin transferin gerceklesmismiydi canim..Merhaba hanımlar. Benim de cuma günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 3'ü kaliteli ve bunlardan sadece 1'i döllendi dedi embriyolog. Pazartesi sabah inşaallah transferim olacak. Dua edin. Dua edelim birbirimize.
Rabbim o yumurtaya can versin ete kemiğe bürüsün inşallah canım.Senin transferin gerceklesmismiydi canim..
Evet canım. Bugün 7. Gün. 6 Haziran'da sonucu öğreneceğiz inşaallahSenin transferin gerceklesmismiydi canim..
AminnnnRabbim o yumurtaya can versin ete kemiğe bürüsün inşallah canım.
8.gün pozitif aldım hepimizin katlanarak gider inşallahEvet canım. Bugün 7. Gün. 6 Haziran'da sonucu öğreneceğiz inşaallah![]()
Amin insallah canimmmRabbim o yumurtaya can versin ete kemiğe bürüsün inşallah canım.
Rabbim o yumurtaya can versin ete kemiğe bürüsün inşallah canım.Merhaba hanımlar. Benim de cuma günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 3'ü kaliteli ve bunlardan sadece 1'i döllendi dedi embriyolog. Pazartesi sabah inşaallah transferim olacak. Dua edin. Dua edelim birbirimize.
Insallah tatlim benimmmmEvet canım. Bugün 7. Gün. 6 Haziran'da sonucu öğreneceğiz inşaallah![]()
Kacinci gun embriyoauydu..vede kalitesini size solemislermiydiEvet canım. Bugün 7. Gün. 6 Haziran'da sonucu öğreneceğiz inşaallah![]()
Masallahh canimmmmm..8.gün pozitif aldım hepimizin katlanarak gider inşallah
3. Gün embriyosuydu canım. Kaliteli dedi Dr. Bir de sen inşaallah anne olacaksın dedi o kadar. Daha fazla bilgi vermedi.Kacinci gun embriyoauydu..vede kalitesini size solemislermiydi
8. Günde nasıl pozitif oldu?Masallahh canimmmmm..oh mis miss..katlanarakta artacak insallahhh
![]()
İnşaallah. Hem umut hem korku herşey varInsallah tatlim benimmmmicini guzel tut..
hep mutlu olll...insallah
Insallahhh..ne guzel konusmus doktorunuz..3. Gün embriyosuydu canım. Kaliteli dedi Dr. Bir de sen inşaallah anne olacaksın dedi o kadar. Daha fazla bilgi vermedi.![]()
Hiç belirtiniz oldu mu benim 2. Günüm ama hiç belirti ağrı sızı Yokİnşaallah. Hem umut hem korku herşey var![]()
Hepimiz için dua ediyorum. Allah şu zorlu günlerde duamızı kabul etsin. Bebeklerimize kavusalim inşaallahInsallahhh..ne guzel konusmus doktorunuz..insallah olucaksin tatlimmm..cektigimiz butun acilara deger
![]()
Hiç bir belirti yok şimdilik. Sadece iğne yerlerim açıyor. Göbek bölgem mosmor oldu. Başka bir gelişme yok şimdilik.Hiç belirtiniz oldu mu benim 2. Günüm ama hiç belirti ağrı sızı Yok
Kolay degil tabi hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..ben daha once bikere deneyimledigim icin sanirim bu sefer oncekine gore cok daha rahatim..sende ol..korkmanin faydasi olmuyo...o yuzden hep yorumlarimda mutlu olmasini istiyorum butun herkesinİnşaallah. Hem umut hem korku herşey var![]()
Amin cumlemizeee insallahhhHepimiz için dua ediyorum. Allah şu zorlu günlerde duamızı kabul etsin. Bebeklerimize kavusalim inşaallah![]()