Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Kolay degil tabi hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..ben daha once bikere deneyimledigim icin sanirim bu sefer oncekine gore cok daha rahatim..sende ol..korkmanin faydasi olmuyo...o yuzden hep yorumlarimda mutlu olmasini istiyorum butun herkesin🤗🤗🤗bu surec panigi korluyu kaldirmiyo cunki..hep mutlu ol tatlimmmm🤗🤗guzel olcak hersey⚘
Ayyy inşaallah. 🤲 Annemde kalıyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama aklım da orada. Rabbim yüzümüzü güldürsün. 🤲🥰

Merhaba canım napıyorsun.nasil geçti günün.var mı bugün sen de bir belirti.ben de bugün de bir belirti falan yok.
Arada bel ağrısı oldu hafif ilaçlardan da olabilir başka bir durum yok canım

Ben de diyorum acaba tutmadı mı çünkü herşey çok normal.kasıklarimda ağrı falanda yok.stres yapıyor insan ya.
Senin benden daha sonra imiş. Benim 7. Gün belirtim olmadığına göre hiç dert etme kendine. Dua et hayırlı bir şekilde tutunsun bebeğim diye. İnan yapabileceğimiz hiçbir şey yok başka.

Ayyy inşaallah. 🤲 Annemde kalıyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama aklım da orada. Rabbim yüzümüzü güldürsün. 🤲🥰
Birde tatlim jel kullaniyosan lutfen en az 15 dakika yuruyus yap her kullandiginda..ben daha oncekinde yapmadim cok pisman oldum sonradan..cunki yuruyus yapmazsan etkiai olmuyomus pek fazla..

Birde tatlim jel kullaniyosan lutfen en az 15 dakika yuruyus yap her kullandiginda..ben daha oncekinde yapmadim cok pisman oldum sonradan..cunki yuruyus yapmazsan etkiai olmuyomus pek fazla..
Öyle mi? Onu bilmiuordum. Yapayım elbette. Benimki jel değil de minik minik toplar halinde. Yumuşak tablet.

Jeli sıktıktan hemen sonra mı yürüyorsunuz.bide sizdede geri geliyor mu lavaboda
Tatlim jeli sikmadan once cok afedersin once lavaboya gidiyorum..sonra jeli suruyorum..dunden beridir kullanmaya basladim zaten..disari cikamadim ama evde tam 15 dakka yurudumm her defasinda cunki daha onceki olumsuz deneyimden aonra buna dikkat edicem demistim kendi kendime hicbir jeli aksatmadan yuruyusunu yapicam deimistim..evet cok azi bazen geliyo camasirima ama cok az miktarda..lutfen dikkat edin aizde muhakkak yuruyunn..bu seferde yurumeyim asla demeyin..

Jeli sıktıktan hemen sonra mı yürüyorsunuz.bide sizdede geri geliyor mu lavaboda
Canım benimki hiç geri gelmiyor sıktıktan sonra 20 dakika yatıp sonra 30 dakika yürümen gerek jelin dağılması için o zaman geri gelmez

Tatlim jeli sikmadan once cok afedersin once lavaboya gidiyorum..sonra jeli suruyorum..dunden beridir kullanmaya basladim zaten..disari cikamadim ama evde tam 15 dakka yurudumm her defasinda cunki daha onceki olumsuz deneyimden aonra buna dikkat edicem demistim kendi kendime hicbir jeli aksatmadan yuruyusunu yapicam deimistim..evet cok azi bazen geliyo camasirima ama cok az miktarda..lutfen dikkat edin aizde muhakkak yuruyunn..bu seferde yurumeyim asla demeyin..
Benim de yumuşak tablet. Benden de geliyor az bişey. Hemşire çok normal. İçeride eriyor ve fazlası geri çıkıyor dedi.

Back
X