Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Merhaba kizlar dun transfer oldugundan beri..normal hayatima dondum ben..yanlismi yapiyorum bilemedim..
[/QUOTE]
Canım transfer oldum evdeyim doktorum normal.hayatima dönmemi istedi çok yatak istirahati etme dedi.yormadan zorlamadan hayatıma devam edicem şuan

Merhaba kizlar dun transfer oldugundan beri..normal hayatima dondum ben..yanlismi yapiyorum bilemedim..
Canım transfer oldum evdeyim doktorum normal.hayatima dönmemi istedi çok yatak istirahati etme dedi.yormadan zorlamadan hayatıma devam edicem şuan
[/QUOTE]
Hayırlı olsun bakalım😊geri sayım başladı ayyy ne güzel hepimizin pozitif olsun inşallah

[/QUOTE]
Hayirli ugurlu olsun canimm🤗🤗banada ayni seyler soylendi..canim

Hayırlı olsun bakalım😊geri sayım başladı ayyy ne güzel hepimizin pozitif olsun inşallah
[/QUOTE]
Inşallah haftaya cuma test günüm

[/QUOTE]
Canım sen transfer olduktan sonra tuttuğun idrali ne zaman yapman gerektiğini solediler

Canım sen transfer olduktan sonra tuttuğun idrali ne zaman yapman gerektiğini solediler
[/QUOTE]
Bana hem3n yapabilirsiniz dediler...ben 1 saat felan beklicektim aslinda ..ama cok sıkışmıstim canim..15 dakka felan bekledim sonra giytim lavaboya

Bana hem3n yapabilirsiniz dediler...ben 1 saat felan beklicektim aslinda ..ama cok sıkışmıstim canim..15 dakka felan bekledim sonra giytim lavaboya
[/QUOTE]
Evet ya mahvoldum bende tutamadım ama idralle bi alakası yok sanirim

Evet ya mahvoldum bende tutamadım ama idralle bi alakası yok sanirim
[/QUOTE]
Ya aynen bana daha transfer odasinin kapisindan cikarken deder odama gidiyordum lavaboya gidebilirsiniz deder..aynen yok bencede..

Ya aynen bana daha transfer odasinin kapisindan cikarken deder odama gidiyordum lavaboya gidebilirsiniz deder..aynen yok bencede..
[/QUOTE]
Gaz oldumu sende bende gaz bile oldu belirti olucak mı acaba baya kafamız alak bullak

Dün prolotex diye bir iğneye başladım canım aynı mı içeriği bilmiyorum
Evet canım progesteron içeriyormuş o da ama uygulaması daha az zahmetli ve ağrılıymış progestan iğneye göre. Az önce internetten öğrendim ben de sayende haberim oldu böyle bir şeyden doktora söylicem belki bunu verir bu sefer. Diğeri tam olarak işkence.

Hayırlısı bakalm sende herhangi belirti ağrı varmi
Ilk gunden beridir midem agzimda..olurya bole reflu gibi..psikolojik....tabikide..belirti olcagini dusunmuyorumm tatlim ya..varsada ilaclarin yan etkiaidiir..
[/QUOTE]
Evet aynen öle hakkımızda hayırlısı artik

Ben de mayis ayinda tedavime basladim kizlar.Su an 5 adet dondurulmus 3.gun embriyom var.1 tanesini de yarin haber almak icin bekliyoruz.Yasim 35 amh 1.45 fsh 8.Yeni evliyim oyalanmak istemedigimiz icin tup bebek denedik.Transfer icin adet olmayi bekliyorum.Neden bilmem cok umutsuzum.Doktorum da bir o kadar rahat ve umutlu.
merhaba inşallah olumlu sonuçlanır. durumumuz benzer sonuç ne oldu?

Merhaba hanımlar. Benim de cuma günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 3'ü kaliteli ve bunlardan sadece 1'i döllendi dedi embriyolog. Pazartesi sabah inşaallah transferim olacak. Dua edin. Dua edelim birbirimize.
merhaba geçmiş olsun allah şifalar versin? benim de yumurta sorunu var ve kalite. hangi doktor sizin?

Merhaba. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce iki kez doğal hamile kalabildim ama ikisi de ne yazık ki 8 haftalıkken kalbi durdu. Şimdi tüp bebek deniyoruz ama bu ay transferim yapılmayacak. Geçen cuma toplandı yumurtalar. Rahim dinlendirmek deniliyor sanırım. Doktorum 1 hafta erken regl olabilirsin demişti ama 11 gün önce(bugün) regl oldum. Bu sorun olurmu ki?

Evet canım progesteron içeriyormuş o da ama uygulaması daha az zahmetli ve ağrılıymış progestan iğneye göre. Az önce internetten öğrendim ben de sayende haberim oldu böyle bir şeyden doktora söylicem belki bunu verir bu sefer. Diğeri tam olarak işkence.
Aynen canım herkes progestan için öyle söylüyor bu gerçekten rahat ağrım olmuyor.kendim göbeğimden yapıyorum.

Merhaba hanımlar bende mayıs ayında başladım tedaviye.suan transverimin 5.günündeyim 3.gün embriyosuydu yakın zamanda 3.gün transveri gerçekleşen ve sonuc alan varmı?

Back
X