Hadi inşallah benimde 8 haziranda10 Haziran canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah benimde 8 haziranda10 Haziran canım
3.gün embriyosu 1.kaliteydi.tek embrıyo transveri benimde ama umudum yok deme yüksek tut morale ihtiyacın varKacinci kalite canim..benimde 3. Gun embriyoau bugun 2. Gunum transferin..ama 2. Kalite benim cok umudum yok..ama umududumuda kaybetmiyoeum..hep umutlu olmaya calisiyorum..ama sunu gozlemledim..3. Gun embriyoaunda eger cift embriyo konulmussa cogu hamile kalmis..tek embriyo konulanlardanda var..hamile kalanlar..ama ift embriyoda..5. Gun embriyosu olanda hamile..yani 3. Yada 5. Gun ..farketmiyoo..genelliklee cift embriyo konulanlarin geneli hamile..icini rahat tut..
guzel olcak hersey..
Hayırlı sonuçlarla dön inşallahGünaydın arkadaşlar bende kan vericem 12.gün bugün umarım değerim artmıştır 3.gün embriyosuydu dualarım sizinle sizde dua edin
Hayırlı sonuçlarla dön inşallah![]()
Moralini yüksek tut yükselecektir inşallah dahada3.gün embriyosu 8 hücreydi ikiside 8.gün 15.33 12.gün 61.21 çıktı inşallah hepimizinki sağlıklı devam eder benim hiç kanamam olmadı ara ara kasık ağrım oldu ben hemen işe başladım hem kafam dağıldı hem çok düşünüp enerjimi düşürmedim
Sorun yok en iyilerini verdik dediler 8hücre grade 2 yazıyor kağıttaMasallah masallahhhhh...katlanarak artsin insallahh tatlim benim..cok sevindim
..kacinci kaliteydi peki yumurtalarin...
İnşallah canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun iyi haberlerini paylaş burdan lütfenCok tesekkur ederimm..risk almiyolar evet..bende 1 tane oldugu icin benimkini hic almadilar..
bi premmmseste benim olur insallahh..tekrar tesekkur ederimm
umut oluyosunuz
![]()
Saoalsin canimmm3.gün embriyosu 1.kaliteydi.tek embrıyo transveri benimde ama umudum yok deme yüksek tut morale ihtiyacın var☺
Masallahh masallahhhhhSorun yok en iyilerini verdik dediler 8hücre grade 2 yazıyor kağıtta
Aminn insallah canimnİnşallah canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun iyi haberlerini paylaş burdan lütfen![]()
![]()
![]()
Umudunu kaybetme ben hiç umutsuzluğa kapılmadım güzel şeyler düşün 8gün de çok uzun gelir şimdi sanaAminn insallah canimnbugun 2. Gunum..daha 8 gun var test gunune..paylasirim olumlu yada olumsuz..cok umutlu degilim ama..mutsuzda degilimm...
![]()
Evet canim ..Umudunu kaybetme ben hiç umutsuzluğa kapılmadım güzel şeyler düşün 8gün de çok uzun gelir şimdi sana![]()
Zaman geçsin mı yoksa böyle mi kalsın bilmiyorum ben 10 haziran az kaldıEvet canim ..ama transferi gun icinde aklima getirmemeye calisiyorum..8 gunde gecer insallah..hayirli sonuclarlaa
![]()
Umudu bile guzel dimi canimZaman geçsin mı yoksa böyle mi kalsın bilmiyorum ben 10 haziran az kaldı![]()
Meryem suresi oku canım bol bol.el hakim, ya varis tesbihlerini çekUmudu bile guzel dimi canimdualar felan var aslinda okumaknistiyorum ama ne okumam gerektigini bilmiyorum..
İnşallah canımEvet canim ..ama transferi gun icinde aklima getirmemeye calisiyorum..8 gunde gecer insallah..hayirli sonuclarlaa
![]()
Korkma canim ...adet olcagini dusunmuyorumm..onceki denememde..kan tahlili yaptirmistim en son..hemsire artik birakabilirsin demisti esterofemi ve jeli demisti..zaten 3 gunee adet olursunuz demisti..yani ilaclar geciktiriyo zaten..adet olcagini dusunmuyorum..senin 5. Gunmuydu bugun..benimde hafif kasgimda var agri..kullandigimiz ilaclardan..Bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var.benim adet ağrım da genel de 1 hafta önce başlar korkuyorum![]()
Hafif kasık ağrıları bu dönemde normal çok endişelenip sitres yapma.transverimin 6.günündeyim benimde oluyo hafif hafif endişelenme rabbim neylerse güzel eyler içini ferah tut arkadaşımBugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var.benim adet ağrım da genel de 1 hafta önce başlar korkuyorum![]()
Evet canım 5. Gün.boyle beklemek daha zormuş gerçekten.omcesinde yumurtalar kaliteli olacak mı diye hergun meraktan öldüm şimdi sonuç ne olacak diyeKizlar hafif hafif kasiklarimda
Korkma canim ...adet olcagini dusunmuyorumm..onceki denememde..kan tahlili yaptirmistim en son..hemsire artik birakabilirsin demisti esterofemi ve jeli demisti..zaten 3 gunee adet olursunuz demisti..yani ilaclar geciktiriyo zaten..adet olcagini dusunmuyorum..senin 5. Gunmuydu bugun..benimde hafif kasgimda var agri..kullandigimiz ilaclardan..