Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Kacinci kalite canim..benimde 3. Gun embriyoau bugun 2. Gunum transferin..ama 2. Kalite benim cok umudum yok..ama umududumuda kaybetmiyoeum..🤗🤗hep umutlu olmaya calisiyorum..ama sunu gozlemledim..3. Gun embriyoaunda eger cift embriyo konulmussa cogu hamile kalmis..tek embriyo konulanlardanda var..hamile kalanlar..ama ift embriyoda..5. Gun embriyosu olanda hamile..yani 3. Yada 5. Gun ..farketmiyoo..genelliklee cift embriyo konulanlarin geneli hamile..icini rahat tut..🤗guzel olcak hersey..
3.gün embriyosu 1.kaliteydi.tek embrıyo transveri benimde ama umudum yok deme yüksek tut morale ihtiyacın var🙏☺️

3.gün embriyosu 8 hücreydi ikiside 8.gün 15.33 12.gün 61.21 çıktı inşallah hepimizinki sağlıklı devam eder benim hiç kanamam olmadı ara ara kasık ağrım oldu ben hemen işe başladım hem kafam dağıldı hem çok düşünüp enerjimi düşürmedim
Moralini yüksek tut yükselecektir inşallah dahada🙏

Bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var.benim adet ağrım da genel de 1 hafta önce başlar korkuyorum:(

Kizlar hafif hafif kasiklarimda
Bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var.benim adet ağrım da genel de 1 hafta önce başlar korkuyorum:KK43:
Korkma canim ...adet olcagini dusunmuyorumm..onceki denememde..kan tahlili yaptirmistim en son..hemsire artik birakabilirsin demisti esterofemi ve jeli demisti..zaten 3 gunee adet olursunuz demisti..yani ilaclar geciktiriyo zaten..adet olcagini dusunmuyorum..senin 5. Gunmuydu bugun..benimde hafif kasgimda var agri..kullandigimiz ilaclardan..

Bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var.benim adet ağrım da genel de 1 hafta önce başlar korkuyorum:KK43:
Hafif kasık ağrıları bu dönemde normal çok endişelenip sitres yapma.transverimin 6.günündeyim benimde oluyo hafif hafif endişelenme rabbim neylerse güzel eyler içini ferah tut arkadaşım 🤗

Kizlar hafif hafif kasiklarimda

Korkma canim ...adet olcagini dusunmuyorumm..onceki denememde..kan tahlili yaptirmistim en son..hemsire artik birakabilirsin demisti esterofemi ve jeli demisti..zaten 3 gunee adet olursunuz demisti..yani ilaclar geciktiriyo zaten..adet olcagini dusunmuyorum..senin 5. Gunmuydu bugun..benimde hafif kasgimda var agri..kullandigimiz ilaclardan..
Evet canım 5. Gün.boyle beklemek daha zormuş gerçekten.omcesinde yumurtalar kaliteli olacak mı diye hergun meraktan öldüm şimdi sonuç ne olacak diye

Back
X