İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHafif kasık ağrıları bu dönemde normal çok endişelenip sitres yapma.transverimin 6.günündeyim benimde oluyo hafif hafif endişelenme rabbim neylerse güzel eyler içini ferah tut arkadaşım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHafif kasık ağrıları bu dönemde normal çok endişelenip sitres yapma.transverimin 6.günündeyim benimde oluyo hafif hafif endişelenme rabbim neylerse güzel eyler içini ferah tut arkadaşım![]()
Amin zaman akmıyo gibi geliyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin..beklemek çok zorİnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallahh canım benim arada hafif batmalar var geceleri midem kazınıyor saat başı idrara çıkıyorum dün akşam karnımda acayip gaz vardı arada da hafif bel ağrısı bunlar belirti mi bilemiyorum hayırlısı olsun benim 6. Gün bu arada inşallahhhh hepimiz peşpeşe güzel haberler alırızKizlar ben hicbirsey hissetmiyorum..transferin 3. Gunu ilk gunu saymazsakk...bugun gonapety igne yaltim doktorum solemisti..1 hafta var test gunume ama hic hamis olucam gibi hissetmiyorum..Allah im bizi hamile kil
sizde nasil durumlar..
![]()
Canim eskiye gore cok su iciyormusun eger normal iciyosan bu belirti olabilir hamislik icin.artis varsa yani..ilk 3 gunde olmusmuydu bu belirtiler..bende hicbir belirti yok hissetmiyorumda bisey..hafif kasikta agri olabiliyo bazen iste oda crino jel ve estrofem den muhtemelen..bazilarinin midelerinde felannn elekturuuuukk gibi bisey hissediyormus.bende tik yokİnşallahh canım benim arada hafif batmalar var geceleri midem kazınıyor saat başı idrara çıkıyorum dün akşam karnımda acayip gaz vardı arada da hafif bel ağrısı bunlar belirti mi bilemiyorum hayırlısı olsun benim 6. Gün bu arada inşallahhhh hepimiz peşpeşe güzel haberler alırız
Yok ilk üç gün hafif bel ağrısı dışında bir şey yoktu o da çok nadirdi evet tabikii eskiye göre suyu arttırdım yanii bunların hiçbiri belirti olmayabilirCanim eskiye gore cok su iciyormusun eger normal iciyosan bu belirti olabilir hamislik icin.artis varsa yani..ilk 3 gunde olmusmuydu bu belirtiler..bende hicbir belirti yok hissetmiyorumda bisey..hafif kasikta agri olabiliyo bazen iste oda crino jel ve estrofem den muhtemelen..bazilarinin midelerinde felannn elekturuuuukk gibi bisey hissediyormus.bende tik yokkerata tutunur dedimm ama..allahim hamile kil...
![]()
Ya bende dun cok su ictim surekli lavabodaydimYok ilk üç gün hafif bel ağrısı dışında bir şey yoktu o da çok nadirdi evet tabikii eskiye göre suyu arttırdım yanii bunların hiçbiri belirti olmayabilir
Evet ilk ama benim bir Kızım var (Allah bağışlasın)çok şükür sonra ekimde 9 haftalık bir kaybım var bu da ilk tüp bebek denemesi inşallah tutar heyecanla bekliyoruz en çok da kızım heyecanlı yazık her gün karnımı seviyor kardeşim orda mısın?diyeYa bende dun cok su ictim surekli lavabodaydimzamanda gecmiyor..sizin ilk transferinizmiydi..
Masallah allahh nazarlardan saklasin tatlimm premsesiEvet ilk ama benim bir Kızım var (Allah bağışlasın)çok şükür sonra ekimde 9 haftalık bir kaybım var bu da ilk tüp bebek denemesi inşallah tutar heyecanla bekliyoruz en çok da kızım heyecanlı yazık her gün karnımı seviyor kardeşim orda mısın?diye![]()
Canım kızım 12 yaşında çok zaman geçti ama regl olacağım sanmıştım reflü belirtisiyle aynıydı ikincisinde de hiç farkında değildim çünkü yıllardır korunmuyorduk ve olmuyordu günüm geçince adet söktürücü alayım diye doktora gittim test yaptık pozitif çıktı ama özetle regl belirtileriyle benzer canım ha bir de hatırladığım 9 haftalık kaybımda da midem kazınıyordu sürekli kafam dolaptan çıkmıyordu bir de uyku hali vardı hep bence belirti arayıp stres olma boşuna kişiden kişiye değişir bu ne kadar rahat olursan o kadar her şey yolunda giderMasallah allahh nazarlardan saklasin tatlimm premsesi9 haftalik bebginiz icinde cok uzuldum.cok gecmis olsun..canim sen aslinda bu belirti konusunda bilgilisindir dimi..daha onceki hamisliklerde belirti felan olmusmuyfu sende..
Napıyorsun canım nasıl gidiyor.var mı heyecanMerhaba benim de 4. Günüm 5. Gün embriyosu henüz beklemedeyiz![]()
Tesekkur ederim canim..Canım kızım 12 yaşında çok zaman geçti ama regl olacağım sanmıştım reflü belirtisiyle aynıydı ikincisinde de hiç farkında değildim çünkü yıllardır korunmuyorduk ve olmuyordu günüm geçince adet söktürücü alayım diye doktora gittim test yaptık pozitif çıktı ama özetle regl belirtileriyle benzer canım ha bir de hatırladığım 9 haftalık kaybımda da midem kazınıyordu sürekli kafam dolaptan çıkmıyordu bir de uyku hali vardı hep bence belirti arayıp stres olma boşuna kişiden kişiye değişir bu ne kadar rahat olursan o kadar her şey yolunda gider![]()
Valla sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum canımNapıyorsun canım nasıl gidiyor.var mı heyecan
Canim onemli olan yumurtanin kalitesi ve yasin musaitse 2 embriyo koydur sansin artiyo...birde yumurtaa belii buyukluge sahip olmasi gerekiyor..sansinin artmasi icin..doktorum bana buyuk olmasi iyi demisti..Benim cumartesi yumurta toplamam var. 6 tane toplancak. Yumurtalıklarım tembel. Duruma göre geriden gelenleri de sonra toplarız dedi doktorum. Böyle olupta pozitif sonuç alan var mı?
Zaten bir negatif tüp bebek denemem var. Yaşım 28 eşimdede sayı ve hız düşük. Doktora soramadım çift koyuyormusunuz diye. Benimde düşüncem o yönde çift koysun. Çünkü çoğu kişinin iğne tedavisi 8-10 günde bitiyor. Ben 14 gündür iğne kullanıyorum. Ve raporu geçtiği için bir o kadar da cepten ilaç parası vericem. Önceki tedavimdede aynısı oldu. İşallah doktorum çift koyarCanim onemli olan yumurtanin kalitesi ve yasin musaitse 2 embriyo koydur sansin artiyo...birde yumurtaa belii buyukluge sahip olmasi gerekiyor..sansinin artmasi icin..doktorum bana buyuk olmasi iyi demisti..
Yasal olarak engel yoksa koyar diye dusunuyorum..Zaten bir negatif tüp bebek denemem var. Yaşım 28 eşimdede sayı ve hız düşük. Doktora soramadım çift koyuyormusunuz diye. Benimde düşüncem o yönde çift koysun. Çünkü çoğu kişinin iğne tedavisi 8-10 günde bitiyor. Ben 14 gündür iğne kullanıyorum. Ve raporu geçtiği için bir o kadar da cepten ilaç parası vericem. Önceki tedavimdede aynısı oldu. İşallah doktorum çift koyar
Merhaba, aynı durumdayız, ben de olması gerekenden 12 gün önce regl oldum, doktorum normal olduğunu söyledi.Merhaba. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce iki kez doğal hamile kalabildim ama ikisi de ne yazık ki 8 haftalıkken kalbi durdu. Şimdi tüp bebek deniyoruz ama bu ay transferim yapılmayacak. Geçen cuma toplandı yumurtalar. Rahim dinlendirmek deniliyor sanırım. Doktorum 1 hafta erken regl olabilirsin demişti ama 11 gün önce(bugün) regl oldum. Bu sorun olurmu ki?
Ben de aynen canım sakin kalmaya çalışıyorum.cok ayakta kalınca kasıklarımda ağrı oluyor.bide acayip gaz sancısı yapıyor.Valla sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum canımsen nasılsın nasıl gidiyor?