Taze canımCnm taze mi donmuş embriyo transferi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze canımCnm taze mi donmuş embriyo transferi mi?
İşallah tutunma kanamasıdır. Adete kaç gün kala transfer okdunızTaze canım
Tebrik ederim ne güzel bir haber böyle kaç çöktü değeriniz ve kaçıncı gününüzdü bugün?Merhaba arkadaşlar, yarın benim sonuç öğrenme tarihimdi ama Dr Bey sokağa çıkma yasağı ilan edilince sabahtan haber verdi. Bugün gel, testini yapalım,sonucunu yarın telefonda söylerim dedi. Az önce aradı ve çok şükür güzel haberi verdi. İnanın her namazımin ardında, duamda sizler de vardiniz ve olacaksiniz Allah'ın izniyle.Sizler de hem bana hem de kendiniz için çok dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucağına yavrusunu/yavrularını almayı nasip etsin.
![]()
Topigin ilk haberi senden geldi canim..insallah ugurumuz olursun tatlimm..tebrikk ederimm..masallah masallahh....Merhaba arkadaşlar, yarın benim sonuç öğrenme tarihimdi ama Dr Bey sokağa çıkma yasağı ilan edilince sabahtan haber verdi. Bugün gel, testini yapalım,sonucunu yarın telefonda söylerim dedi. Az önce aradı ve çok şükür güzel haberi verdi. İnanın her namazımin ardında, duamda sizler de vardiniz ve olacaksiniz Allah'ın izniyle.Sizler de hem bana hem de kendiniz için çok dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucağına yavrusunu/yavrularını almayı nasip etsin.
![]()
150 dedi Dr. Bugün 11. Günüm ama Dr çağırdı sonuca bakalım diye.Tebrik ederim ne güzel bir haber böyle kaç çöktü değeriniz ve kaçıncı gününüzdü bugün?
Çok teşekkür ederim canım. Eşimden TESE ile 4 sperm örneği alınmıştı ve Dr. 4 defaya kadar deneme şansın var demişti ama benim 4 yumurtamdan sadece 1'i kaliteli çıktı. Asla olmaz ve bu süreç yeniden başlayacak diye düşündüm sürekli. Çünkü bir tane bile yedek için embriyom yoktu dondurulan. Kalitesini söylemedi ama 3. Gün embriyosuydu. İnan hiç umudum yoktu. Transferden sonra annemde kaldım. Ev işi vs. Hiç yapmadım ama namazımı kıldım yemeğimi kalktım yedim. Lavaboya (çok fazla sayıda hem de) gidip geldim. Evde yürüdüm falan. İlaç konusuna çok dikkat ettim. Telefonuma alarm kurdum. Dakikasında yaptık. Ben normalde çay tiryakisiyim ama Dr az iç dediği halde kahve ve çay hiç içmedim hala içmiyorum. Ihlamur içtim sürekli onların yerine ve bol bol su içtim. Yeme içme bunun dışında değişiklik yapmadım hiç. Alaturka tuvaleti kullandım. Klozet falan aramadım. Kısaca sürecim bu şekildeydi. Hala sizler için de dua ediyorum güzel haber verin diye.Topigin ilk haberi senden geldi canim..insallah ugurumuz olursun tatlimm..tebrikk ederimm..masallah masallahh....guzel haberler katlanarak artar insallah..kac tane embriyo konulmustu kavinci kalite kacinci gun embriyosuydu..birde belirti felan oldumu kuzum sende..transfer surecinde..transfer surecini paylasabilirmisin..cok sevindimmm..
darisi basimiza insallahhhhh tatlimm benim..katlanarak artar insallah degerlerlerin..
guzel Allahim bizleride hamile kilsin ...
![]()
Canim benimde hic umudum yok gibi..benimde 1 yumurtam olustu..oda dollendi cok sukur..ama 2. Kalite dediler..1. Kaliteye yakin dediler..3. Gun embriyosu..guzel Allah im kabul eder insallah dualariniÇok teşekkür ederim canım. Eşimden TESE ile 4 sperm örneği alınmıştı ve Dr. 4 defaya kadar deneme şansın var demişti ama benim 4 yumurtamdan sadece 1'i kaliteli çıktı. Asla olmaz ve bu süreç yeniden başlayacak diye düşündüm sürekli. Çünkü bir tane bile yedek için embriyom yoktu dondurulan. Kalitesini söylemedi ama 3. Gün embriyosuydu. İnan hiç umudum yoktu. Transferden sonra annemde kaldım. Ev işi vs. Hiç yapmadım ama namazımı kıldım yemeğimi kalktım yedim. Lavaboya (çok fazla sayıda hem de) gidip geldim. Evde yürüdüm falan. İlaç konusuna çok dikkat ettim. Telefonuma alarm kurdum. Dakikasında yaptık. Ben normalde çay tiryakisiyim ama Dr az iç dediği halde kahve ve çay hiç içmedim hala içmiyorum. Ihlamur içtim sürekli onların yerine ve bol bol su içtim. Yeme içme bunun dışında değişiklik yapmadım hiç. Alaturka tuvaleti kullandım. Klozet falan aramadım. Kısaca sürecim bu şekildeydi. Hala sizler için de dua ediyorum güzel haber verin diye.![]()
Çok güzel bir dokuz ay geçirip Sağlıkla kucağınıza almanızı Rabbimden diliyorum darısı bu forumda emek çeken herkesin başına inşallah gerçekten çok zor bir süreç150 dedi Dr. Bugün 11. Günüm ama Dr çağırdı sonuca bakalım diye.
Amin inşaallah. Her zaman dua ediyorum şu kadar sıkıntıya katlanan, bu yola çıkan herkesin kucağını doldursun RabbimÇok güzel bir dokuz ay geçirip Sağlıkla kucağınıza almanızı Rabbimden diliyorum darısı bu forumda emek çeken herkesin başına inşallah gerçekten çok zor bir süreç
Ben de verecekmisim pazartesi günü. Allahım hayırlı sonuç duymayı nasip etsin herkese
Adet ağrısı gibi ağrı dışında hiç bir belirti yok henüz. İnanıyorum inan ve pes etmeyen herkesin kucağına bir yavru bahşedecek RabbimCanim benimde hic umudum yok gibi..benimde 1 yumurtam olustu..oda dollendi cok sukur..ama 2. Kalite dediler..1. Kaliteye yakin dediler..3. Gun embriyosu..guzel Allah im kabul eder insallah dualariniinan sizi hic tanimiyorum yaziyi okudugum anda cok sevindim..sanki kendim olmus gibi sevindim nerdeyse..tuhaf bisey hic tanimadan..
katlanarak artar insallah degerleriniz
hic belirti felan olmusmuydu sende transfer sonrasi..
Cnm kötü düşünme.yumurtalarım geç gelişti. Bana adete 8 gün kala taze transfer yaptılar. Gününden 1 gün sonra geldi regl. İlaçlar baskılıyor adeti. İşallah tutunmuştur bebeğiniz.11 gün canım . inşallah ama pembe renkte geliyor sanmıyorum tutunma kanaması kahverengi olduğunu söylüyorlar genel de
Benimde adetime 2 gun kalmis..yani transferin 7. Gunu felan olabilirimm..Allah korusun..Cnm kötü düşünme.yumurtalarım geç gelişti. Bana adete 8 gün kala taze transfer yaptılar. Gününden 1 gün sonra geldi regl. İlaçlar baskılıyor adeti. İşallah tutunmuştur bebeğiniz.
İnşallah canım benim inşallahCnm kötü düşünme.yumurtalarım geç gelişti. Bana adete 8 gün kala taze transfer yaptılar. Gününden 1 gün sonra geldi regl. İlaçlar baskılıyor adeti. İşallah tutunmuştur bebeğiniz.
Bende tedavi aşamasında bile kullandım canım yumurta toplanacaginda 4 embriyom 5.gun olarak donduruldu ilki tuttu o ara tek tük içiyordum sonra kimyasal oldu ikinci denemede bıraktım tutmadi şimdi üçüncü transferi oldum 6 aydır içmiyorum ara sıra denk gelirse 1-2 tane aramıyorum bende 15 yıl kullandım bı paketten daha fazla içiyordum öyle düşünme rahat ol Rabbim ol deyince olur inşallahBen yumurtalarımın çok kaliteli olacağını sanmıyorum ama. Uzunca yıllar sigara içtim vs. Şimdi tedavi aşamasında bıraktım ama öncesinde gunde1 paket sigara içiyordum.
Güzel düşünün işallah olacakBenimde adetime 2 gun kalmis..yani transferin 7. Gunu felan olabilirimm..Allah korusun..