Mayıs-haziran ovulasyon hamilelik testleri

derinalya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
676
362
23
Kızlar testleri takip edebilecegimiz bir sayfa olsun istedim. Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat versin.
Bu süreçte de (bat günlerimizi) ovulasyon-hamilelik testlerimizi paylaşıp yorumlayalım güzel anlarımıza tanık olalım Allahın izniyle

Ovulasyon testi strese sokar, görev icabı sevişmekten gıcık olurum diye almak istemiyorum ben. Ama Pcos olunca da ne zaman yumurtladığım belirsiz.

Ovulasyon testi strese sokar, görev icabı sevişmekten gıcık olurum diye almak istemiyorum ben. Ama Pcos olunca da ne zaman yumurtladığım belirsiz.
Hmm haklısın bunun ayrımını Yapmakda bize düşüyor diye düşünüyorum olaya görev gibi bakmamalıyız bence sonucta amacımız bebiş sahibi olmak yumurtlaması belirsiz kişiler de ya doktor takibiyle yada ovulasyon takibiyle saptayabiliyolar ancak:)

Koş yavru yumurtlamışım esprisi geliyor aklıma. Diyorum yok gün aşırı ilişki...ama bilemiyorum belki de bu ay İnternette ki çoklu paketlerden alırım. Daha adet görmedim zaten.

Öncesinde sıvı almamak vs. Diolar o da yapılamaz geliyor bana

Haha yok yapılır ben bazı aylar ovu kullandım bazı aylar es gectim ilk zamanlar görev gibiydi çünkü bi nevi takıntı haline getiriyor insan. Daha sonra öyle düşünmemeye çalıştım ve bunu yansıtmamayada çalıştım ve fark ediyor gerçekten eşim öncesinde bu testlere karşıydı şimdi al kullan istiyorsan kafasında:) çokta takmamak lazım

Sıvı konusunda iki üc saat almadan yapabiliyor insan özellikle çalışıyorsan işe kaptır kendini vakti anlamiyorsunn bile

Ovulasyon ağrısı çekip ovulasyon testinde sonucuna bakan var mı? En koyu cizgi o gün mü çıktı?

Ovulasyon ağrısı çekip ovulasyon testinde sonucuna bakan var mı? En koyu cizgi o gün mü çıktı?
Evet bana öyle bi kaç kez denk geldi baya koyu cıkıyor ama her zaman agrım olmuyor kestirmekde zor buyuzden

Bazi yerlerde ağrıdan 2 gün sonra yumurtanin geldigini okumuştum.
Ben o ağrıyla yumurtanın çatlicagini biliyorum o gün koyu test cıkıp ertesi gün test tekrarlandiginda silikleşmeye başliyor belki kişiye göre farklıdır bilemedimki şimdi

Bende bu akşam bir test yapmayı düşünüyorum yapabilirsem paylaşıcam burdan

Ben o ağrıyla yumurtanın çatlicagini biliyorum o gün koyu test cıkıp ertesi gün test tekrarlandiginda silikleşmeye başliyor belki kişiye göre farklıdır bilemedimki şimdi
Tüh ya.. bi umutlanip bi umudumu kiriuorum agridan 2 gun sonra denedikte biz

Yemin ederim yumurta uzmani oldum. Hani bakabilsem tutmus mu diye ultrasonla tamam olacak
Bende bi ara testlerle catlicagi günü öngörüyodum daha iki gün var daha üc gün sürer hahah yapmadığımız sey kalmiyor

17. Gün mayıs bugün. Sizce çatlamış mı yumurtam kızlar? Nisanı da koydum yanına

Eklentiler

• 18596328_1268312139933237_436182511_o.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…