Hmm haklısın bunun ayrımını Yapmakda bize düşüyor diye düşünüyorum olaya görev gibi bakmamalıyız bence sonucta amacımız bebiş sahibi olmak yumurtlaması belirsiz kişiler de ya doktor takibiyle yada ovulasyon takibiyle saptayabiliyolar ancak:)Ovulasyon testi strese sokar, görev icabı sevişmekten gıcık olurum diye almak istemiyorum ben. Ama Pcos olunca da ne zaman yumurtladığım belirsiz.
Hmm haklısın bunun ayrımını Yapmakda bize düşüyor diye düşünüyorum olaya görev gibi bakmamalıyız bence sonucta amacımız bebiş sahibi olmak yumurtlaması belirsiz kişiler de ya doktor takibiyle yada ovulasyon takibiyle saptayabiliyolar ancak:)
Haha yok yapılır ben bazı aylar ovu kullandım bazı aylar es gectim ilk zamanlar görev gibiydi çünkü bi nevi takıntı haline getiriyor insan. Daha sonra öyle düşünmemeye çalıştım ve bunu yansıtmamayada çalıştım ve fark ediyor gerçekten eşim öncesinde bu testlere karşıydı şimdi al kullan istiyorsan kafasında:) çokta takmamak lazımKoş yavru yumurtlamışım esprisi geliyor aklıma. Diyorum yok gün aşırı ilişki...ama bilemiyorum belki de bu ay İnternette ki çoklu paketlerden alırım. Daha adet görmedim zaten.
Öncesinde sıvı almamak vs. Diolar o da yapılamaz geliyor bana
Yoo bu bence aldıgın sıvıyla alakalı ben aksam 10-11 de yaptigimda olurduPeki akşam saat 21.00 gibi yapsam çok mu geç?
Evet bana öyle bi kaç kez denk geldi baya koyu cıkıyor ama her zaman agrım olmuyor kestirmekde zor buyuzdenOvulasyon ağrısı çekip ovulasyon testinde sonucuna bakan var mı? En koyu cizgi o gün mü çıktı?
Bazi yerlerde ağrıdan 2 gün sonra yumurtanin geldigini okumuştum.Evet bana öyle bi kaç kez denk geldi baya koyu cıkıyor ama her zaman agrım olmuyor kestirmekde zor buyuzden
Ben o ağrıyla yumurtanın çatlicagini biliyorum o gün koyu test cıkıp ertesi gün test tekrarlandiginda silikleşmeye başliyor belki kişiye göre farklıdır bilemedimki şimdiBazi yerlerde ağrıdan 2 gün sonra yumurtanin geldigini okumuştum.
Tüh ya.. bi umutlanip bi umudumu kiriuorumBen o ağrıyla yumurtanın çatlicagini biliyorum o gün koyu test cıkıp ertesi gün test tekrarlandiginda silikleşmeye başliyor belki kişiye göre farklıdır bilemedimki şimdi
Yanlış değil bence yine çatlatıktan sonra da 36 saat önemli deglmi önemliydi yawTüh ya.. bi umutlanip bi umudumu kiriuorumagridan 2 gun sonra denedikte biz
Yemin ederim yumurta uzmani oldum. Hani bakabilsem tutmus mu diye ultrasonla tamam olacakYanlış değil bence yine çatlatıktan sonra da 36 saat önemli deglmi önemliydi yaw
Bende bi ara testlerle catlicagi günü öngörüyodum daha iki gün var daha üc gün sürer hahah yapmadığımız sey kalmiyorYemin ederim yumurta uzmani oldum. Hani bakabilsem tutmus mu diye ultrasonla tamam olacak
Kasık agrısı canım bazdn sıddetlı olur bazen sızlama seklindeAğrısı neye benziyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?