- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Nasip be kuzum.. Hevesim yok hiç bişeyde.Hayat filmimin sonunu bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Üzülme Pink bak diger aya hersey daha güzel olacak kuzum hiç canını sıkma rahim filmi sonrası diğer ayı bekle.
Hic oyle Deme kuzum Rabbim büyük umudunu yitirme zamanı var bekle.Nasip be kuzum.. Hevesim yok hiç bişeyde.Hayat filmimin sonunu bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Amin canim benim amin Rabbim gonlumuze göre versin inş hemde hemencecik şöyle nur topu gibi topac bebeler versin :)canım benim herseyin hayırlısı inşallah hepimiz hamile olacağız. .sevgili öğretmenim
TamamHic oyle Deme kuzum Rabbim büyük umudunu yitirme zamanı var bekle.
Etiket için teşekkürler :) inş burda yarın güzel haberler paylaşabilirim
@Pinkhouselife61Princess91 Kızlar inşaAllah olurz burda benım mayıs yalan oldu haziran temmuz nasipse artık
Nasip be kuzum..Bu yıl kürtaj olmasaydım temmuz annesi olacaktım temmuz 2017yi görünce içim acıdı nasibi yokmuş demek ki inşallah bu sefer tutunurlar sağlıkla gelirler inşallah topigimiz hayırlı uğurlu olsun canlarım
Canım benim Allahim bir daha yasatmasin insaAllah o acıyı nasip olucak insaAllah güzel haberler gelicek bu seneyi hamile kapaticaz Allahin izniyleBu yıl kürtaj olmasaydım temmuz annesi olacaktım temmuz 2017yi görünce içim acıdı nasibi yokmuş demek ki inşallah bu sefer tutunurlar sağlıkla gelirler inşallah topigimiz hayırlı uğurlu olsun canlarım
CANIM Nasip degilmis demek ben de kasim annesi olacaktım. Nasip inşallah burada güzel haberler vereceğiz.Bu yıl kürtaj olmasaydım temmuz annesi olacaktım temmuz 2017yi görünce içim acıdı nasibi yokmuş demek ki inşallah bu sefer tutunurlar sağlıkla gelirler inşallah topigimiz hayırlı uğurlu olsun canlarım
yeni ay yeni yumurtlama dönemi ınofolic mi kullanıyorsun ben bu ay kullandim regl olursam tekrar basliycam sabah akSam 2 paket.
yok canım bu ay alıcam kullanıcam inşallah diğer ay almadığıma pişman oldum folidoce kullanıyorum gerçi onuda çok övüyorlar.ben ağustosta soğan kürü yaptım ovuyla takip ettim ama olmadı kısmet değilmişyeni ay yeni yumurtlama dönemi ınofolic mi kullanıyorsun ben bu ay kullandim regl olursam tekrar basliycam sabah akSam 2 paket.
umut hayırlısı olsun belki o sivilce o sivilce değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?