- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Olabilir de ben mesela göğüslerim sızlar hamileysem diyorum sonra sızlıyor sıyırıyorum ama ne yalan söyleyim keyif alıyorum test yapmak belirti takibi yapmaktan sonu regl hüsran olsa daBelki de tüm bunlarda senin hissettiğin doğruydu ama bebeğin tutunamadı sana, biliyorsunuz kadınlar aslında bir sene içerisinde birkaç kere hamile kalıyor ama ya bebek tutunamadığından ya da sağlıklı bir gelişim olmadığından vücut aşağı yukarı adet dönemine denk gelen zamanda embriyoyu vücuttan atıyor.Kozlenmis patates
Merhaba canım nasılsınMerhaba canım
Merhaba canım nasılsın
Bugün aşırı bel ağrısı var
çok kötüyüm canım
Sen nasılsın[/QUOTE)]Bata son 8 gün 5 gündür gaz sancısı var meraktan çatlıyorum ovu testi ve inofoliği kullandım rabbim güldürsün yüzümüzü Eses07 im
Rabbim gönlümüze göre versin canım benim. .Bata son 8 gün 5 gündür gaz sancısı var meraktan çatlıyorum ovu testi ve inofoliği kullandım rabbim güldürsün yüzümüzüEses07 im
hadi hayırlısı canım aminnnRabbim gönlümüze göre versin canım benim. .
Ben ekim ayını bekliyorum. .
hadi hayırlısı canım aminnn
Canım renkli göz olayı çok zor oluyor. Allah herkese nasip etmiyor malesef. Benim kocam maviş olduğu halde oğlum koyu renk gözlü oldu. Göz renginden önce Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,önce sağlık sevgilerr..İnşallah yeşil gözlü bir bebişin olur
canım allah razı olsunİnşallah yeşil gözlü bir bebişin olur
Canım eşimin ailesi yüzde 90 mavi gözlü, geri kalanı da yeşil ve ela gözlü. Renkli gözlü olmayan çok az insan var yani. Ama ona rağmen oğlum kahverengi ela karışımı bir renk. Benim kendi dedemde yeşil gözlü olduğu halde ve kocam maviş olduğu halde düşün.Bu işler hiç belli olmuyor. Bence önce sağlık diye dua edin. Sonra hüsrana uğramayın sevgiler.canım allah razı olsunbenim baba tarafı kuzen dedeler ebeler halalar amcalar babam ablam 2 kardeşim toptan renkli gözlüyüz olur mu olur cümlemize inşallah evlat versin
Tabiki önce sağlık onu demeye gerek bile yok canımCanım eşimin ailesi yüzde 90 mavi gözlü, geri kalanı da yeşil ve ela gözlü. Renkli gözlü olmayan çok az insan var yani. Ama ona rağmen oğlum kahverengi ela karışımı bir renk. Benim kendi dedemde yeşil gözlü olduğu halde ve kocam maviş olduğu halde düşün.Bu işler hiç belli olmuyor. Bence önce sağlık diye dua edin. Sonra hüsrana uğramayın sevgiler.
Canım renkli göz olayı çok zor oluyor. Allah herkese nasip etmiyor malesef. Benim kocam maviş olduğu halde oğlum koyu renk gözlü oldu. Göz renginden önce Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,önce sağlık sevgilerr..
canım allah razı olsunbenim baba tarafı kuzen dedeler ebeler halalar amcalar babam ablam 2 kardeşim toptan renkli gözlüyüz olur mu olur cümlemize inşallah evlat versin
Geldim canım :) teşekkür ederim daha çok minnak benim bebisim hala biraz tedirginim bakalım hayirlisiyla inşallah hersey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?