- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
aaa istiyordun canım okul evet benimkide gidecek 1.sinifa zor olcak ama ne zaman hamile kalırım belki olmaz malum kist de yine büyümeye geçmiş...kuzum arada yaz buraya öptüm Seni allaha emanet ol..merhaba canım :)) inşallah hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.. ben şimdilik istemiyorum. çünkü oğlum 1. sınıfa başlıyor bu sene.. engel olur bana onu okula götürüp getirirken. ilk senesi olduğundan servise vermek istemiyorum. 2. sınıfa geçtiğinde inşallah... :))
aaa istiyordun canım okul evet benimkide gidecek 1.sinifa zor olcak ama ne zaman hamile kalırım belki olmaz malum kist de yine büyümeye geçmiş...kuzum arada yaz buraya öptüm Seni allaha emanet ol..
hayırlısı kuzum benim öpüyorum seni kendine iyi bak tatlı anniscanım istemesine hala istiyorum ama hem okul hem de kilo.. kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum.. gerçekten çok zorlanırım.. oğlumdaki hamileliğimden bile kiloluyum şuan..
yazarım canım arada.. sende allaha emanet ol öpüyorum :)
Hadi hayirlisi olsun kuzum Allâh büyük bakalımmerhaba canlar benımde bacaklarıma kramp giriyor bata on gun var ama tam yumurtlama gununden bır gun once falan ilişki olmuştu inşallah tutmuştur 4 5 gun sonrasında ara verdık hyaırlısı artık canlar
Merhaba canım ben bata 6 gün varken pembe bir kaç damla akıntım gelmişti evet sonrasında hamileydim sonrası kürtaj ..ablam yeni hamile onda ise 5 gün önce kahve renkte peçeteye leke gelmiş ..biliyorsun herkeste herşey farklı olabilir gebelikte de regl döneminde de evet yaşadığın şeyle hamilelik de olabilir ama psikolojikte...ben hamileliğim öncesi ay ne kadar belirti varsa yaşadım kesin hamileydim bence ama regl oldum tüm belirtilerim netten okuya okuya kendim yaptım.... Test yaptın mı? İdrar testi
umarım hamilesindir canım yaa beklemek çok zor evet benim de bata 8 günüm var bakalım hayırlısı artıkyok yapmadım biraz geçsin diyorum :)
umarım hamilesindir canım yaa beklemek çok zor evet benim de bata 8 günüm var bakalım hayırlısı artık
ilk gebelik mi olacak ne kadardır bekliyorsun bebek?cimcime-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?